Първоначално изпратено от anon6706
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеС коментар от систъра на вицепремиерката ни.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз съм ОК с групата и потока.
Доколкото гледах схемата, пътят ни до финала минава през Русия и Полша или в обратен ред.
Поляците са ни "клиенти" - там Цецо не се гипсира и мачка наред, а за мач с Русия си имаме спор с теб и ще трябва да се реши рано или късно.
- ако сме първи, ще играем с Франция или германия (2-ри в група Б или 3-ти в Д, която е нашата)
- ако сме втори - играем с третия в Б, т.е. Словакия и след това сме на първия в Б, т.е. Полша
- ако сме трети, ще играем с втория в Б, т.е. Франция и след това сме с първия в нашата, т.е. раша
- накрая, ако минем тази фаза, то сме или с раша или с Полша, т.е. ако не сме първи в нашата група, гаранция след това играем и с раша, и с Полша, без значение на реда имИ това ми била хубава група и поток
А единственото хубаво е, че маочвете ни се градират, като почваме с най-лекия чеците, после са дойчовете и накрая рашата, за което могат да се правят и някакви сметки ( а, да забравих да кажа, че като бонус към нашата готина група и поток - поляците са домакини, от което единственият ни плюс е, че вероятно публиката ще е на нашат страна в мача с рашата, ама не е много сигурно, щото и нас ни мразят братята словени) Но пък ще е много весел уикенд
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЗащо така?
Аз за последен път съм се чувствал така през далечното европейско първенство в Англия. Много е отдавна, ама май беше мача ни с Испания свършил 1-1 и отменен чист гол на Стоичков от волле - един от най-красивите в историята. Спомням си само как си друсах краката нервно...
Понеже силите са много изравнение, отдавна не сме имали "лесна победа", която да си изгледам спокойно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетъвъ 7 (ака Бюрек тиви) с чеците
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеКога и къде е мача довечера?
И с кого?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКак мразя националите по волейбол да играят официални мачове!
Кръвното ми се вдига от 120-80 поне на 200-150!
Аз за последен път съм се чувствал така през далечното европейско първенство в Англия. Много е отдавна, ама май беше мача ни с Испания свършил 1-1 и отменен чист гол на Стоичков от волле - един от най-красивите в историята. Спомням си само как си друсах краката нервно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеа за довечера сме пред тъвъ-то, ама пусто брутално тъпа група и поток ни се паднаНищо, поне финалът ще е лесен
Валентин Михов ще развива българския волейбол
http://gong.bg/view_article.php?article_id=372881
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеа за довечера сме пред тъвъ-то, ама пусто брутално тъпа група и поток ни се паднаНищо, поне финалът ще е лесен
И с кого?Only God Can Judge me...
Коментар
-
Доколкото гледах схемата, пътят ни до финала минава през Русия и Полша или в обратен ред.
Поляците са ни "клиенти" - там Цецо не се гипсира и мачка наред, а за мач с Русия си имаме спор с теб и ще трябва да се реши рано или късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеГрую, вчера Лудогорец си игра добре. Най-ме накефи как се изгъбаркаха с холандците последните няколко минути. Пасчета с едно докосване....
Нали ме знаеш кога се обаждам в тази тема?
Довечера - "Българи юнаци!" за волейболистите ни.Нищо, поне финалът ще е лесен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДа не са кетайците ?
Коментар
Коментар