IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Грую, абе да те питам - какво мислиш за:
    Валентин Михов ще развива българския волейбол
    http://gong.bg/view_article.php?article_id=372881
    много добре за маркетинга и приходите, ама къде ще отидат тези увеличени приходи ще е тера инкогнита. И все пак е добра новина, човекът има доста добри позиции в тв правата из европско, дано поне част от парите да отидат за спорт
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

С коментар от систъра на вицепремиерката ни.
      баш - може пък да е на късмет, така както нова тв са на карък като играят моите говеда в евротурнирите, ама това си е просто оправдание, щото сме слаби
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Аз съм ОК с групата и потока.
        Доколкото гледах схемата, пътят ни до финала минава през Русия и Полша или в обратен ред.
        Поляците са ни "клиенти" - там Цецо не се гипсира и мачка наред, а за мач с Русия си имаме спор с теб и ще трябва да се реши рано или късно.
        аз не съм ок, ама хич с групата и потока. Сметките са - ние сме в група с чеците, дойчовете и раша (само за инфо дойчовете направиха 2:3 и 3:2 с раша за световлана лига, като и в двата случая им взеха първите 2 гейма, а рашата игра почти изцяло с титулярите). В тази група не знам как ще сме класирани, но все се въртим да играем с група Б, а там са Полша, Франция, Словакия и Турция, ако предположим, че там класирането е както съм го описал, то вариантите ни са:
        - ако сме първи, ще играем с Франция или германия (2-ри в група Б или 3-ти в Д, която е нашата)
        - ако сме втори - играем с третия в Б, т.е. Словакия и след това сме на първия в Б, т.е. Полша
        - ако сме трети, ще играем с втория в Б, т.е. Франция и след това сме с първия в нашата, т.е. раша
        - накрая, ако минем тази фаза, то сме или с раша или с Полша, т.е. ако не сме първи в нашата група, гаранция след това играем и с раша, и с Полша, без значение на реда им И това ми била хубава група и поток

А единственото хубаво е, че маочвете ни се градират, като почваме с най-лекия чеците, после са дойчовете и накрая рашата, за което могат да се правят и някакви сметки ( а, да забравих да кажа, че като бонус към нашата готина група и поток - поляците са домакини, от което единственият ни плюс е, че вероятно публиката ще е на нашат страна в мача с рашата, ама не е много сигурно, щото и нас ни мразят братята словени) Но пък ще е много весел уикенд

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
          Защо така?

Аз за последен път съм се чувствал така през далечното европейско първенство в Англия. Много е отдавна, ама май беше мача ни с Испания свършил 1-1 и отменен чист гол на Стоичков от волле - един от най-красивите в историята. Спомням си само как си друсах краката нервно...
          Щото на един футболен мач има 10 положения, а на един волейболен поне 75 точки, на натопорчените разбира се 130-140!
          Понеже силите са много изравнение, отдавна не сме имали "лесна победа", която да си изгледам спокойно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            тъвъ 7 (ака Бюрек тиви) с чеците
            С коментар от систъра на вицепремиерката ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
              Кога и къде е мача довечера?
              И с кого?
              тъвъ 7 (ака Бюрек тиви) с чеците

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Как мразя националите по волейбол да играят официални мачове!

Кръвното ми се вдига от 120-80 поне на 200-150!
                Защо така?

Аз за последен път съм се чувствал така през далечното европейско първенство в Англия. Много е отдавна, ама май беше мача ни с Испания свършил 1-1 и отменен чист гол на Стоичков от волле - един от най-красивите в историята. Спомням си само как си друсах краката нервно...

Коментар

а за довечера сме пред тъвъ-то, ама пусто брутално тъпа група и поток ни се падна Нищо, поне финалът ще е лесен
                  Грую, абе да те питам - какво мислиш за:
                  Валентин Михов ще развива българския волейбол
                  http://gong.bg/view_article.php?article_id=372881

Коментар

• "Ramsey can't stop scoring
                    Valdes saved a penalty
                    City won a CL game
                    Liverpool top of the table

Funny thing football..."

Коментар

• Как мразя националите по волейбол да играят официални мачове!

Кръвното ми се вдига от 120-80 поне на 200-150!

Коментар

а за довечера сме пред тъвъ-то, ама пусто брутално тъпа група и поток ни се падна Нищо, поне финалът ще е лесен
                        Кога и къде е мача довечера?
                        И с кого?
                        Only God Can Judge me...

Коментар

Аз съм ОК с групата и потока.
                          Доколкото гледах схемата, пътят ни до финала минава през Русия и Полша или в обратен ред.
                          Поляците са ни "клиенти" - там Цецо не се гипсира и мачка наред, а за мач с Русия си имаме спор с теб и ще трябва да се реши рано или късно.

Коментар

Грую, вчера Лудогорец си игра добре. Най-ме накефи как се изгъбаркаха с холандците последните няколко минути. Пасчета с едно докосване....

Нали ме знаеш кога се обаждам в тази тема?

Довечера - "Българи юнаци!" за волейболистите ни.

Коментар

• Грую, вчера Лудогорец си игра добре. Най-ме накефи как се изгъбаркаха с холандците последните няколко минути. Пасчета с едно докосване....

Нали ме знаеш кога се обаждам в тази тема?

Довечера - "Българи юнаци!" за волейболистите ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                                Да не са кетайците ?
                                Начи оказа се, ачи са Еспанците

Коментар

Working...
                                X