Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеевала, дидо, машалла, авер, ашколсун, аркадашлар, ама как им го рече на говедата, аНякои от вас наистина не могат да погледнат по-далече от носа си, но нека, трябва да има всякакъв вид хора, нали? Вие ще сте сред първите дето ще викнат разпни го, но това е друга тема. Както и че домуса ще му писне догодина или по-догодина и тогава ще има "закривай". Аколкото до цска - моля, не намесвай клубните си пристрастия, като изключим 2-3-ма неориерентирани полудразнителя в този форум, за този отбор, както и за моите говеда, пазим омертата, защото си знаем, че сме присмял се хърбле на шърбел и си траем. Както казват чините - в затворена уста мухи не влизат.
П.С. Кои са тия "чини"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеАбе вие левскарите как един път не признахте успехите на друг БГ отбор бе, само омраза и завист при вас, нищо друго. Затова се докарахте до зоната на изпадащите, няколко места под окрадения и фалирал ЦСКА, на който упорито се подигравахте и крещяхте "Закривай!"... Ясно, че не можете да простите на Лудогорец, че с лекота ви опукаха на Герена (пак леко се отървахте) и сега ще се претрепете да изкарате какви селяни без публика и традиции са. Може и така да е, ама накараха цяла България да се гордее с играта им вчера, евала на момчетата и ръководството и само успехи нататък!Някои от вас наистина не могат да погледнат по-далече от носа си, но нека, трябва да има всякакъв вид хора, нали? Вие ще сте сред първите дето ще викнат разпни го, но това е друга тема. Както и че домуса ще му писне догодина или по-догодина и тогава ще има "закривай". Аколкото до цска - моля, не намесвай клубните си пристрастия, като изключим 2-3-ма неориерентирани полудразнителя в този форум, за този отбор, както и за моите говеда, пазим омертата, защото си знаем, че сме присмял се хърбле на шърбел и си траем. Както казват чините - в затворена уста мухи не влизат.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениерадвам се, което не ми пречи да гледам реално - цска отстраниха шахтьор преди години, но не излязоха от наказателното си поле през целия мач, или 1:1 с Парма, когато вкараха с първия си удар към вратата, или Левски със Славия Прага след 2:2 там и 0:0 тук и тотален страх през целия мач, или пък победата ни над рейнджърс с ултра случкарски гол в 90-тата, или пък мача на Бг с Франция и т.н. Да, това са успехи, но нека не отричаме, че тогава сме имали ултра късмет. От друга страна да не забравим "позорите" - Левски с Бате, особено в София, когато бяха размазани от игра, или Левски С Лил и малоумния ни автогол, чорбата с Толуза и онзи ултра измислен полуавтогол на данчо табуретката, България-Швейцария 2:3, след като водехме с 2:0 и загубихме в последните минути, а стова и правото да участваме на европейското. цска-Левски 0:1 с гол на Мендоса, когато чорната ни смазаха от бой и ние вкарахме с първата си единствена атака в мача и т.н. и т.н. Та реалността си е реалност, затова и разделих коментара си на 3 части. Ако сикаш да ти го обобщя с едно изречение - ултра престижна победа постигната по супер случкарски начин. А в случай, че ми искаш мнението - да, предпочитам такава победа, пред красива загуба - като фен на Ливърпул, изпаднал във възтирг след 3 победи с по 1:0, след като вратарят ви е бил мен ъф дъ мач и трите пъти (според мен де), би следвало да ме разбереш. Успех на Лудогорец.
П.С. Интересно ми е, ако отидеш на мач на Лудогорец, какво ще скандираш и ще скандираш ли въобще или ще си просто фенска маса (но без столовете)
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение....да не споменаваме титулярния "таран" на "трите лъва" !!!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеХабсолютну. Турето се връща и оня дзвер Сако, дето счупил тренажорите, ще изтрепат де що има светец.
...да не споменаваме титулярния "таран" на "трите лъва" !!!!Last edited by man_united; 20.09.2013, 14:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениежив и здрав да си, дано има повече като теб
Я кажи ще направите ли клийн шийт срешу светците?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение"Българи Юнаци", Грую, "Българи Юнаци"
На българския национал да,ама на словенския няма как!!!
Затова си скандираш,"Лудогорец ООД"-2,3,5... пъти!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение"Българи Юнаци", Грую, "Българи Юнаци"
Я кажи ще направите ли клийн шийт срешу светците?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеП.С. Интересно ми е, ако отидеш на мач на Лудогорец, какво ще скандираш ....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе човече един български отбор вчера игра добре и спечели и то като гост.Просто се порадвай малко вместо да вкарваш катранец в буркана с мед.
П.С. Интересно ми е, ако отидеш на мач на Лудогорец, какво ще скандираш и ще скандираш ли въобще или ще си просто фенска маса (но без столовете)
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение....... (все пак са отбора на Биовет, все ще изпадне некое препаратче преди мача) .
Трай ся да няма допинг контролLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеИ нашите имат победа навън в груповата фаза - 1:2 на стадиона на Рапид Виена
Само уточнявам фактите, без да искам да измествам фокуса на дискусията от хубавата победа на Лудогорец снощи
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ,и? Подценили, лесна група.... явно намекваш за прословутия късмет.Много пристрастно наистина ама нали си патриотарин?И какво като не напълнят Васил Левски?Да не ги подкрепяме ли? Или пак те е яд, че не си познал при букитата?Дай по сериозно Грую.И мене ме е яд на простотиите при чорбетата ама не ми пречи искренно да се изкефя вчера.
П.С> И щях да се зарадвам повече на отбори като Ботев, Берое, Локо, та дори и ЦСКА, просто защото са доказана марка и имат фенове, а феновете правят тази игра - дори и в рекламата на скапания шипЪ пише точно това - you are football!!! И съм гледал мач за купата на България между Пирин и Литекс - момчетата от Пирин знаеха, че нямат никакъв шанс, но бяха 4 пъти повече на трибуните и подкрепиха отбора си докрай и се раздадоха, а тенекето замина в Ловеч естетсвено. Та така, просто не обичам да си кривя душата и да се изкарвам по-католик от Папата.
П.П.С. И съжалявам , че не заложих снощи , просто ми свърши акаунта за този месец, защото щях да търся изненада на ЛудогорецNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар