IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Май си гледал последният мач, аз поне го направих!...
    Личното ми мнение е, че и двамата ни крайни защитници следва да имат покритие. Кели отдясно може и да се справи, но за Енрике ни трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО = 5-6 милиона. Лейва също вече не става - трябва ни Етиен Купе - още около 9 милиона!!! Супер ни е важен. Трябва ни и Ериксен (17 милиона) + план Б за Суарез!..
    Общо около 32 мил. разходи. Приходи - Даунинг - 5 мил. Спиъринг - 2 млн. Коатес 4 млн. Шкъртел 10 млн. = 21 млн. и сме си ограничили разходите за трансфери до 15 млн. за това лято...
    Лукаш е без конкуренция и не трябва да мърда никъде.Капитан N2 на отбора.С Ериксен и оня с дългото име холандец от Аякс се стабилизираме в защита.Миналия сезон 10 мача ни закопаха Джейми и Пепето, иначе поклон и пред двамата.Напред задъ;жително един нападател.Солдадо беше вариянт ама за съжаление вече не е.Тоя от Удинезе не го знам става ли или не.Баба Яга се очертава качествено попълнение.Филипе Коутиньо си е бисер отвсякъде.До 31.08. има време и се надяваме да си купиме някой качествен нападател.....Рууни например
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Стефанаки, ако се е оправил Лукас Левия, мисля, че ще удържи центъра, ама Суарез си ви требе като въздуха и водата на всяко живо същество, както казвахме едно време по комунизЪма Въобще този Ливърпул има потнциал напред и в средата, ама изотзадзе ми се струва пропусклив, без да считам себе си за някакъв експерт де - ще гледаме и ще видиме
      Май си гледал последният мач, аз поне го направих!...
      Личното ми мнение е, че и двамата ни крайни защитници следва да имат покритие. Кели отдясно може и да се справи, но за Енрике ни трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО = 5-6 милиона. Лейва също вече не става - трябва ни Етиен Купе - още около 9 милиона!!! Супер ни е важен. Трябва ни и Ериксен (17 милиона) + план Б за Суарез!..
      Общо около 32 мил. разходи. Приходи - Даунинг - 5 мил. Спиъринг - 2 млн. Коатес 4 млн. Шкъртел 10 млн. = 21 млн. и сме си ограничили разходите за трансфери до 15 млн. за това лято...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        То с "дедо" Стефчо у средата и нападение без Сурчо кви ше ги дъфчеме....
        Стефанаки, ако се е оправил Лукас Левия, мисля, че ще удържи центъра, ама Суарез си ви требе като въздуха и водата на всяко живо същество, както казвахме едно време по комунизЪма Въобще този Ливърпул има потнциал напред и в средата, ама изотзадзе ми се струва пропусклив, без да считам себе си за някакъв експерт де - ще гледаме и ще видиме
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Филе Миньонът е добър вратар, даже бих казал, по-добър от Пепи, ама немате защита, та вратарчето не е баш такъв критерий
          То с "дедо" Стефчо у средата и нападение без Сурчо кви ше ги дъфчеме....
          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
            Четем, ме обзема законна гордост, не вервам на ушите си! Дано не се окажат Берое на първо място
            Иначе банда мърсисайдци - гледам Пепето се отвял при Рафа... Кажете на дедо, това вратарчето Симеончо от Черните котки бива ли го? Предполагам, че е читав, а дано!
            Филе Миньонът е добър вратар, даже бих казал, по-добър от Пепи, ама немате защита, та вратарчето не е баш такъв критерий
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Довечера малко преди полунощ може вече да си е съвсем коректно
              Иначе, ако преди месец някой ми беше казал, че по това време ще бъдем в А група, пред вас в класирането и на първия ни мач сме събрали 3-4 пъти повече публика от вас, едва ли щях да повярвам
              знаеш ли кое е тъпото (това май го писах и миналата година по горе-долу това време) - не вие се качихте при нас (нали уж в момента сме по-добре, чисто организационно), а ние слязохме при вас Ама хич и не ми пука какво става, ама грам - пак ти казвам, все още сме фаворит за тенекето, макар да не знам за какво ни е

Коментар

• Четем, ме обзема законна гордост, не вервам на ушите си! Дано не се окажат Берое на първо място
                Иначе банда мърсисайдци - гледам Пепето се отвял при Рафа... Кажете на дедо, това вратарчето Симеончо от Черните котки бива ли го? Предполагам, че е читав, а дано!
                И това ще мине ...

Коментар

• Довечера малко преди полунощ може вече да си е съвсем коректно
                  Иначе, ако преди месец някой ми беше казал, че по това време ще бъдем в А група, пред вас в класирането и на първия ни мач сме събрали 3-4 пъти повече публика от вас, едва ли щях да повярвам
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• това калсиране не е вярно - чорбата не са 13-ти в момента, но нашите говеда са си твърдо последни и са единственият отбор без точка за 2 кръга И все пак най-вероятно пак ще вземат тенекето, наречено шампионат на България
                    Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    А ПФГ 2013/2014
                    1 Ботев (Пд) 6 т.
                    2 Литекс 6 т.
                    3 Локомотив (Пд) 4 т.
                    4 Нефтохимик 3 т.
                    5 Берое 3 т.
                    6 Черноморец 3 т.
                    7 Любимец 3 т.
                    8 Лудогорец 3 т.
                    9 Локомотив (Сф) 1 т.
                    10 Пирин Гоце Делчев 1 т.
                    11 Славия 1 т.
                    12 Черно море 1 т.
                    13 ЦСКА 1 т.
                    14 Левски 0 т.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Нормално - тоталитарните отрочета да отиват в Б ГРУПА!
                      УУУУУУ
                      e, някои "некомунистически" известно време се бориха да влязат в същата тази Б група...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Дано Берое да не са втори Забавно е обаче
                        Нормално - тоталитарните отрочета да отиват в Б ГРУПА!
                        УУУУУУ

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Греъме, утре в 23 ч. ще сме вече на 3-то място!
                          Иначе към момента хубава и показателна табличка, да.
                          Дано Берое да не са втори Забавно е обаче
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Греъме, утре в 23 ч. ще сме вече на 3-то място!
                            Иначе към момента хубава и показателна табличка, да.

Коментар

• А ПФГ 2013/2014
                              1 Ботев (Пд) 6 т.
                              2 Литекс 6 т.
                              3 Локомотив (Пд) 4 т.
                              4 Нефтохимик 3 т.
                              5 Берое 3 т.
                              6 Черноморец 3 т.
                              7 Любимец 3 т.
                              8 Лудогорец 3 т.
                              9 Локомотив (Сф) 1 т.
                              10 Пирин Гоце Делчев 1 т.
                              11 Славия 1 т.
                              12 Черно море 1 т.
                              13 ЦСКА 1 т.
                              14 Левски 0 т.

Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                Е как може?
                                Хората фермани изписаха за "страшните" физиономии на Фил Джоунс, а ти го забрави:
                                Аме и другия гледа все едно годзила е на ръба на снимката.

Коментар

Working...
                                X