Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениепапата беше онова голобрадото, супер грозно мялчкос ли? Язък, че продадохте Кауня и Спиринг, щяхте да имате дъ фрийкс трио и бая щяхте да стряскате по терените. Ей ги манчо как мажат, а си имат сал един Шрек
Хората фермани изписаха за "страшните" физиономии на Фил Джоунс, а ти го забрави:
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеОстави, че е грозен, но е и луд...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениепапата беше онова голобрадото, супер грозно мялчкос ли? Язък, че продадохте Кауня и Спиринг, щяхте да имате дъ фрийкс трио и бая щяхте да стряскате по терените. Ей ги манчо как мажат, а си имат сал един Шрек
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеПападопулос не си струва за 19 милиона паунда. Надявам се на централния защитник на Аякс. Естествено най-важен е този на Порто, ако успеем някакси да го привлечем ще е супер...+ Ериксен на 5-6 годишен договор...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКажи за Папанезнамсикойси какво мислиш, че нищо не съм чувал за него.Иначе Ериксен и другия от Аякс ако дойдат ще е добре.+ Ериксен на 5-6 годишен договор...
Коментар
-
http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2757630
Мисля, че Малката Перука вече отстъпи първото мястоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеКупувам го тоя залог за 0.59 лв.
Искам го тоя от Порто + Ериксен + другото момче от Аякс. Общо са точно 50 млн. паунда...
Вие няма да купите Фабрегас, просто Венгер ще е олигофрен, ако го позволи...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЕто това е, което винаги ще ви прави уникални и емблематични! Няма друг такъв клуб с такава фанатична и вярна публика, независимо от състав, класиране и резултати. В такива моменти може да се усети истинския дух на тази велика игра, и това в което се е првърнала за голяма част от хората по света. Прекрасно видео! Респект!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз съм навит да ти дам 20 кинта ако сме извън топ 4! Ти насреща какво даваш 0.59 лв?...Май няма нужда от такъв бас!
Иначе си прав, че ние никой още не сме привлякли, но според мен първо Мойс трябва да изчисти малко отбора от дърветата: Нани май е сигурен, на мен ми се иска да махне и Уелбек, Коул и Андерсон.
Ако Рууни остане в отбора на нас ще ни трябва САМО един играч - плеймейкър от типа на Скоулс, защото Клевърли май няма да успее и на малкия му пръст да стъпи! За това се пънем за Сеск, ама аз лично не виждам как ще стане този трансфер!
Искам го тоя от Порто + Ериксен + другото момче от Аякс. Общо са точно 50 млн. паунда...
Вие няма да купите Фабрегас, просто Венгер ще е олигофрен, ако го позволи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение"Първоначалната оферта на Арсенал за Суарез била 40 млн. паунда + Шамак!
От Ливърпул отговорили - по-добре още един паунд!"
"Какво пушат тези в Арсенал?" - коментар на един от собствениците на Ливърпул относно горепосочената оферта!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
из нета:
"Първоначалната оферта на Арсенал за Суарез била 40 млн. паунда + Шамак!
От Ливърпул отговорили - по-добре още един паунд!"
"Какво пушат тези в Арсенал?" - коментар на един от собствениците на Ливърпул относно горепосочената оферта!Last edited by man_united; 25.07.2013, 09:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Коментар
Коментар