IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=JbqAqVSbdzs
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Според мен това първенство ще е много интересно...
      Аз ще си сложа с Колеца по 50 кинта на Ливърпул за шампион, колкото и откачено да звучи... Даже като си толкова сигурен, че Юнайтед ще е в топ 4 залагам и при тебе ако искаш 20 кинта на коеф. 34-1?...
      Аааа, я вие кажете кои привлякохте, та сме тръгнали да смятаме ние кой можем, или не можем да привлечем?!
      Аз съм навит да ти дам 20 кинта ако сме извън топ 4! Ти насреща какво даваш 0.59 лв?... Май няма нужда от такъв бас!

Иначе си прав, че ние никой още не сме привлякли, но според мен първо Мойс трябва да изчисти малко отбора от дърветата: Нани май е сигурен, на мен ми се иска да махне и Уелбек, Коул и Андерсон.
      Ако Рууни остане в отбора на нас ще ни трябва САМО един играч - плеймейкър от типа на Скоулс, защото Клевърли май няма да успее и на малкия му пръст да стъпи! За това се пънем за Сеск, ама аз лично не виждам как ще стане този трансфер!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Не сме пораженци, а сме реалисти. С новия треньор ще е изненада ако веднага нещата станат КАКТО трябва!
        Аз мисля, че можем и да сме преди Шитито, защото и те смениха треньора, горе долу с треньор от типа на Мойес - който направи име с отбор с малко пари (Виляреал), с доста повече (Малага), но пък се изложи в Реал. Плюс това Шитито пак почнаха покупките НА КИЛО! На тях също ще им трябват 3-4 месеца да влезнат в час, така че ние можем (заедно с Челси) да сме дръпнали до тогава!
        Иначе не виждам ТОП-играч от чужбина, който ще дойде на Анфийлд! Виж от Острова може да се подсилите! Може да дръпнете Хупър от Селтик например, но за друго не виждам как ще се борите, дори и с парите в ръка!
        Според мен това първенство ще е много интересно...
        Аз ще си сложа с Колеца по 50 кинта на Ливърпул за шампион, колкото и откачено да звучи... Даже като си толкова сигурен, че Юнайтед ще е в топ 4 залагам и при тебе ако искаш 20 кинта на коеф. 34-1?...
        Аааа, я вие кажете кои привлякохте, та сме тръгнали да смятаме ние кой можем, или не можем да привлечем?!
        Last edited by marinbg; 24.07.2013, 11:50.

Коментар

Вчера си говорих с един приятел, затова как един човек променя цял клуб... И човекът се казваше Дедо Сашо... Фактът е, че Юнайтед бяха едно уий клубче преди 20-тина години... Това, че на тебе ти се иска да сте трети е факт също Това къде ще завърши Ливърпул това първенство И кои играчи ще купи още не е факт. Между другото много бързо станахме пораженци и си мислим, че ще сте 3-ти
          Не сме пораженци, а сме реалисти. С новия треньор ще е изненада ако веднага нещата станат КАКТО трябва!
          Аз мисля, че можем и да сме преди Шитито, защото и те смениха треньора, горе долу с треньор от типа на Мойес - който направи име с отбор с малко пари (Виляреал), с доста повече (Малага), но пък се изложи в Реал. Плюс това Шитито пак почнаха покупките НА КИЛО! На тях също ще им трябват 3-4 месеца да влезнат в час, така че ние можем (заедно с Челси) да сме дръпнали до тогава!
          Иначе не виждам ТОП-играч от чужбина, който ще дойде на Анфийлд! Виж от Острова може да се подсилите! Може да дръпнете Хупър от Селтик например, но за друго не виждам как ще се борите, дори и с парите в ръка!

Коментар

Вчера си говорих с един приятел, затова как един човек променя цял клуб... И човекът се казваше Дедо Сашо... Фактът е, че Юнайтед бяха едно уий клубче преди 20-тина години... Това, че на тебе ти се иска да сте трети е факт също Това къде ще завърши Ливърпул това първенство И кои играчи ще купи още не е факт. Между другото много бързо станахме пораженци и си мислим, че ще сте 3-ти
            а що, Колеца даже се басира с мен за титла - remember Факт е, че Юнайтед на 90% и горница като вероятност ще играят пак в ШЛ, да не говорим, че заедно с челси и сити са топфаворитите за титлата, докато за Ливера ще е голям успех, ако влязат в топ 4 - за титла изобщо не се и говори. та такива са фактите или поне очакванията, а какво ше стане в реалност - ами ще видим след 38 кръга
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• аз продължавам да си държа на мнението, че Суарез е много голям играч и щяхте да направите уникално нападение с него и Торес, но рподадохте Торес и взехте оново мноо куцо дърцо Керъл Суарез игра почти сам в атака втория сезон на 2012 и първия на 13 и реално тъкмо му намерихте що-горе читав партньор с цигането от чукотките и сега ще продавате Суарез Ами наистина битката за ШЛ ще ви е мираж, а само от едно влзиане в групите там, ще избиете трансфера, хеле пък ако го пуснете в конкурент в шипЪ Иначе с още едно крило (приемаме, че Коутиньо ви е безспорната опция по единия фланг), Стиви Джи+Алонсо (ако го купите-доказал се е като играч в ингилизия)примерно в центъра и напред Суарез като втори нападател зад цигането и сте бомба в предни позиции. Взехте доста добър вратар, така че остава само защитата, където не знам какво да предложа. Ако искаш да ставаш голям отбор, Суарез е задължителен, но ако пак ще се борите с Тотнъм и Евертън за 5-7-мо място+/- Карлинг къп - ами 40 милки не са за изпускане.
              П.С. И си защитете футболиста, стига с тези надупвания пред ФА - симулант бил, агресивен бил, ами може и да е такъв, но е много голям и има не повече от 2-3 играча в тъпия шипЪ, които са на или над неговото ниво - Персийчето, Руньо (ако го продадат на челси, ще е много голям кеф и без това прекалено много го мъчат напоследък), Бейл и май не се сещам за повече

Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
              Много е важно с кои играчи ще бъде заместен Суарез. Аз бих бил доволен да вземем нападателя на Порто за 25 милиона + Ериксен за 18 милиона + централния защитник от Аякс, който бил доста здрав и пъргав за още 7 милиона и... сме ги наместили поредните 50 милиона от Челски ...
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Върти се! Тази година вероятно ще сме 3ти след Челски и Шити!
                Обаче вие пак ще сте 6-7ми!
                Повече от това колелото няма как да се завърти, защото е спряло на позиция, при която топ-играчите (особено от чужбина) не искат да играят на Анфийлд, защото тях не ги топлят титлите спечелени преди 20+ години!

Не се сърдете но това е ФАКТ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Колкото и да е важен за отбора, струва ми се, че сега е точният момент да бъде продаден. 40 млн паунда не са за изпускане, а ако вкара по-малко голове от миналия сезон или нахапе още някой, смятай, че половината от тях ще се стопят. Да го даваме на балеринките и да се свършва
                  Абсолютно.От 40 нагоре все е плюс.Въпросът е да измъкнеме повече пари и най-важното е обаче да се купят добри играчи.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    http://www.gol.bg/arsenal/2013-07-24...-suares.153822
                    Венгер много тънко се е опитал да мине.Можеше 40 млн. + 2 или поне 3 паунда
                    Колкото и да е важен за отбора, струва ми се, че сега е точният момент да бъде продаден. 40 млн паунда не са за изпускане, а ако вкара по-малко голове от миналия сезон или нахапе още някой, смятай, че половината от тях ще се стопят. Да го даваме на балеринките и да се свършва
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• http://www.gol.bg/arsenal/2013-07-24...-suares.153822
                      Венгер много тънко се е опитал да мине.Можеше 40 млн. + 2 или поне 3 паунда
                      Life won't wait for you.

Коментар

Много е важно с кои играчи ще бъде заместен Суарез. Аз бих бил доволен да вземем нападателя на Порто за 25 милиона + Ериксен за 18 милиона + централния защитник от Аякс, който бил доста здрав и пъргав за още 7 милиона и... сме ги наместили поредните 50 милиона от Челски ...
                        Е те парите ще са 40 + играч от реал.Важното е кой ще бъде.Ериксен от Аякс също е интересна опция.
                        Life won't wait for you.

Коментар

Ще ми е много интересно на колко умен ще се правиш като точно Мангалчестър е на 6-тото място накрая. Уникално ще се оакате тая година, така че се фокусирай в/у извиненията които трябва да измисляте. Опс, сетих се - съдята ще ви е виновен, ще бъдете морални шампиони. Щях да напиша, че сте за съжалние, но после се сетих, че няма за какво да ви жаля... Колелото се върти...
                          Върти се! Тази година вероятно ще сме 3ти след Челски и Шити!
                          Обаче вие пак ще сте 6-7ми!
                          Повече от това колелото няма как да се завърти, защото е спряло на позиция, при която топ-играчите (особено от чужбина) не искат да играят на Анфийлд, защото тях не ги топлят титлите спечелени преди 20+ години!

Не се сърдете но това е ФАКТ!

Коментар

И защо Джаксън Мартинез да дойде при Вас? По-добре да играе още една година с Порто в ШЛ и после може да отиде в Дортмунд (вчера четох интервю на Клоп, че го харесва)?

При Вас може ганкиното само да играе и пак в борбата за 6тото място!
                            Ще ми е много интересно на колко умен ще се правиш като точно Мангалчестър е на 6-тото място накрая. Уникално ще се оакате тая година, така че се фокусирай в/у извиненията които трябва да измисляте. Опс, сетих се - съдята ще ви е виновен, ще бъдете морални шампиони. Щях да напиша, че сте за съжалние, но после се сетих, че няма за какво да ви жаля... Колелото се върти...

Коментар

И защо Джаксън Мартинез да дойде при Вас? По-добре да играе още една година с Порто в ШЛ и после може да отиде в Дортмунд (вчера четох интервю на Клоп, че го харесва)?

При Вас може ганкиното само да играе и пак в борбата за 6тото място!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Суарез ви е структуроопределящ - без него нямате абсолютно никакви шансове за топ 4, а и момчето си е право да иска трансфер: не го защитихте почти по никакъв начин в скандалите, постоянно го режат съдиите и за финал - нулеви изгледи да играе в ШЛ. И не се залъгавайте, че стъридж може да го замести, просто Суарез е съвсем друга класа. Естествено това си е мое мнение

Коментар

Working...
                                X