IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Остави, че е грозен, но е и луд...
    http://www.sportal.bg/news.php?news=440332
    Определено не ми изглежда нормален.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
      http://www.gol.bg/bayern/2013-07-29/...reperia.154091

добре, че съдията им помага цял мач на реванша с АРСЕНАЛ ............................... както им помагаха съдиите при трите нередовни гола срещу Барса, както им помагаха и на финала като не им дадоха заслужен червен картон при дузпата...

въпроса който мен ме вълнува е --- дали им подариха ШЛ или просто си я купиха с онези сметки в швейцария???
      Не 3 и 7-те гола им бяха нередовни Ама никой не говори за 2-те дузпи при 0-0. Миналата година Байерн погреба всичко в европа и заслужено взе всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        Сбъркал си темата!
        Това определено е за "Бисери и Вицове".
        До последно се чудех дали да не го постна там.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Сбъркал си темата!
          Това определено е за "Бисери и Вицове".
          Only God Can Judge me...

Коментар

• http://www.gol.bg/footballbulgaria/2...-bentli.154165
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Хубав гол вкара момчето, дано да му потръгне в ЦСКА и да излезе нещо от него
              Иначе в мача имаше повече борба и по-малко футбол, но за български мач беше окей. Нашите като се обиграят и дръпнат с физическата подготовка може и да заприличат на отбор, стига да им плащат редовно, че иначе се връщаме на положението от последните 3-4 сезона
              Мисля си, дано това да беше дъното....
              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                Ей, голема мъка снощи, ама не успех да видим изравняването. Гоуеми сме
                Хубав гол вкара момчето, дано да му потръгне в ЦСКА и да излезе нещо от него
                Иначе в мача имаше повече борба и по-малко футбол, но за български мач беше окей. Нашите като се обиграят и дръпнат с физическата подготовка може и да заприличат на отбор, стига да им плащат редовно, че иначе се връщаме на положението от последните 3-4 сезона
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                  Ей, голема мъка снощи, ама не успех да видим изравняването. Гоуеми сме
                  Хубаво е че младо момче "от школата" изравнява и "изравнява със земята" "големи звезди" от чужбината!

Алшколсун!

Коментар

• Ей, голема мъка снощи, ама не успех да видим изравняването. Гоуеми сме
                    И това ще мине ...

Коментар

• груйчо, аз съм сигурен, че и 20 точки БОТЕВ да са пред говеждия обор, благодарение на вашите възможности извън терена можете да финиширате пред нас, но истината бързо лъсва и тя е доста болезнена за евро-азиатските идиоти

ето гледай какъв "отбор" ви смля тотално --- http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2757762
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Щом си толкова убеден, да врътнем един бас, че ще завършим преди ботевЪ в класирането - ето, вече имате 6 точки хендикап. По 50 кинта 1:1?
                        не мога да разбера дали не виждаш какво съм написал или трябва да си смениш очилата ................................... специално за теб повтарям с по-големи букви и с различен цвят за да отсееш плявата:

гговеждия обор може да е фаворит само за калъфката на тенекето

щом напираш толкова за басове то мога да се хвана с теб 1:1 на по колкото кинта искаш, че и този сезон няма да пипнете тенекето, а най-много пак калъфката да гушнете...

ааааааааааааааа , да не забравя -> може да сте пак шампиони .................................................. ...................... морални шампиони --- както всяка година бай ганьо ви залъгва

иначе що се отнася до БОТЕВ - миналата година бяхме 4-и, а този сезон съм сигурен, че ще сме някъде в тройката...

ние в БОТЕВ нямаме болни амбиции да сме шампиони на всяка цена, след всеки наш мач няма да видиш съдии да са със спрени права защото са подпирали отбора ни, спортния директор няма на полусезона да дава интервюта, че гарантира, че ще сме шампиони и бъди сигурен, че няма да ни наричат евроидиоти, а от тази година и "азиатски идиоти" вече...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Лукаш е без конкуренция и не трябва да мърда никъде.Капитан N2 на отбора.С Ериксен и оня с дългото име холандец от Аякс се стабилизираме в защита.Миналия сезон 10 мача ни закопаха Джейми и Пепето, иначе поклон и пред двамата.Напред задъ;жително един нападател.Солдадо беше вариянт ама за съжаление вече не е.Тоя от Удинезе не го знам става ли или не.Баба Яга се очертава качествено попълнение.Филипе Коутиньо си е бисер отвсякъде.До 31.08. има време и се надяваме да си купиме някой качествен нападател.....Рууни например
                          Пожелавам си да си купим Чикирики, ако ще купуваме нападател..

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                            говеждия обор може да е фаворит само за калъфката на тенекето ....................... набий си го това добре.....
                            Щом си толкова убеден, да врътнем един бас, че ще завършим преди ботевЪ в класирането - ето, вече имате 6 точки хендикап. По 50 кинта 1:1?
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• http://www.gol.bg/bayern/2013-07-29/...reperia.154091

добре, че съдията им помага цял мач на реванша с АРСЕНАЛ ............................... както им помагаха съдиите при трите нередовни гола срещу Барса, както им помагаха и на финала като не им дадоха заслужен червен картон при дузпата...

въпроса който мен ме вълнува е --- дали им подариха ШЛ или просто си я купиха с онези сметки в швейцария???
                              Last edited by polki; 29.07.2013, 17:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                пак ти казвам, все още сме фаворит за тенекето, макар да не знам за какво ни е
                                говеждия обор може да е фаворит само за калъфката на тенекето ....................... набий си го това добре.....

Коментар

Working...
                                X