IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Миналата седмица търсех мача в листите на Спортингбет да го играя - заблуда, видях,че е на 30.08. Щях да сложа тв.1, въпреки ниския коеф (1.65). Вчера го забравих и както обикалях каналите го видях, беше 10'. След мача с Юнайтед нямаше никога да сложа 1, по скоро Х. Защото Челси са многоо по добри от последните няколко години.

Чак към края на мача Чех се прояви повече от Нойер в спасяването на вратата си. Преди това по големия процент на владеене на топката на Байерн се изразяваше в лутане далече от целта. Челси игра много по ефективно и изпусна 2 много по чисти положения - при гафа в защитата на Байерн и гредата на Иванович.

Поръчков ли е съдията (мисля, че е швед) ... , незнам, но не трябва да свири такива мачове, още повече че не е кръг с много мачове. Даде 9 жълти картони на 8 души от Челси и само 2 на Байерн. На първото полувреме не даде никакво продължение, но на всяко продължение даде по 1'.

И за пореден път се убеждавам, че от грандовете Челси е най недолюбвания отбор от коментатори, журналисти и т.н. пасмина. Вчера слушам инфантилния водещ да говори как Байерн все повече заприличвал на Барса. При 2-я жълт картон за немците взеха да умуват дали играча им не бил играл с топката ... и нито дума, че очевадно игра с топката първо, получилия 2 жълт и съответно червен картон Рамиреш.

За мен германците направиха голяма грешка с толкова отдалече привличане на Пеп-чо. Байерн си имат много добър стил и така се получи в апогея на форма и успехи печелившия треньор, изградил отбора бе сменен. Даже предвиждам, че вчерашната победа за Байерн ще е лебедовата песен на Пеп-чо и няма да завърши сезон 2013-14.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Добър ден,

малко помощ?
      Откъде мога да видя по-сериозна статистика за мачовете - такава като пасове, грешни пасове, пробягана дистанция от играчите, схеми с това къде и колко е играно по полето...
      Благодаря
      http://www.whoscored.com/

http://www.squawka.com/

Коментар

• Добър ден,

малко помощ?
        Откъде мога да видя по-сериозна статистика за мачовете - такава като пасове, грешни пасове, пробягана дистанция от играчите, схеми с това къде и колко е играно по полето...
        Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          А да видим днес, коко ща стане на терена ...
          Сметам, че ако Жозеп не се направи на герой, пак с някоя интересна идея, не би требвало да имаме кой знае какви дертове с Челси.
          Силен отбор са, но мисля че имаме сили да ги бием.
          Дължим им го !!!!
          Дано стане отворен, интересен мач и по-добрият победи !
          НАПРЕТ МАШИНАААА
          МУАХАХАХАХАХАХАХААААААААААА
          Дано са оритате едно убаво щото съм заложил НАД 45 наказателни точки - т.е 5 жълти картона или 3 червени ....

Коментар

• А да видим днес, коко ща стане на терена ...
            Сметам, че ако Жозеп не се направи на герой, пак с някоя интересна идея, не би требвало да имаме кой знае какви дертове с Челси.
            Силен отбор са, но мисля че имаме сили да ги бием.
            Дължим им го !!!!
            Дано стане отворен, интересен мач и по-добрият победи !
            НАПРЕТ МАШИНАААА
            МУАХАХАХАХАХАХАХААААААААААА
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              е, що не пробваш директно да сложиш, че ще вземат купата - вярно, коеф. е 3.1, но хеджираш (до известна степен) и риска за Х, който си е основен знак за този мач
              По-интересно е така
              Вече го ръгнах залога и довечера ще има адреналин
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                Аз пък си мисля,че ще ги надъха да победят... макар и с 1:0!
                Закачката между него и Пеп има доста история,така че ... ще видим - все пак коеф 3.97 не е за изпускане
                е, що не пробваш директно да сложиш, че ще вземат купата - вярно, коеф. е 3.1, но хеджираш (до известна степен) и риска за Х, който си е основен знак за този мач
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Точно заради тази закачка аз пуснах Над 45 "booking points"! Коефициент 2.5!
                  Дано завъртим некой лефче тудей!
                  Дай Боже!
                  Only God Can Judge me...

Коментар

Закачката между него и Пеп има доста история,така че ... ще видим - все пак коеф 3.97 не е за изпускане
                    Точно заради тази закачка аз пуснах Над 45 "booking points"! Коефициент 2.5!
                    Дано завъртим некой лефче тудей!

Коментар

Аз мисля под 2.5 / 3.0! Със сигурност Моу ще приложи тактиката от мача на Олд Трафорд!
                      Only God Can Judge me...

Коментар

Ами честито!
                        Аз бях пуснал Фиорентина - Грасхопърс1 и Апоел - Золте Варегем 1 ,но ... ГРЕДА !!!
                        За довечера ще пускам БМ - Челси 2, коефициент който за мене лично е много странен,но ... лошо няма ...
                        Аз мисля под 2.5 / 3.0! Със сигурност Моу ще приложи тактиката от мача на Олд Трафорд!

Коментар

• Никой не коментира жребие за групите в ШЛ?

Аз ще споделя моето мнение - големите "печеливши" за мен са ПСЖ и Челскито, които няма да имат проблеми да минат напред.

Големия губещ може да се окаже Арсенал, който се падна в група с Дортмунд и Наполи (Марсилия може да обърка някоя сметка ама не ги виждам в борбата за първите места)!

Кофти ми е че Барса и Милан се паднаха в една група, но пък поне няма да се срещнат после до полуфинал! Аякс ако продаде и Ериксен надали има на какво да се надява!

Група на Юнайтед изглежда приемлива! За мен най-голям проблем може да ни създадат баските от Сосиедад! Шахтьор си продадоха 3ма от 4мата добри атакуващи футболисти (Вилиян Януари и Мхтарян и Фернандиньо сега), така че надали ще дадат такъв отпор както миналата година когато изхвърлиха Челскито!

Коментар

Я споделете някое залогче за днес?

Аз съм пуснал ГГ на Слован-Удинезе и Фейенорд-Кубан!
                            Ами честито!
                            Аз бях пуснал Фиорентина - Грасхопърс1 и Апоел - Золте Варегем 1 ,но ... ГРЕДА !!!
                            За довечера ще пускам БМ - Челси 2, коефициент който за мене лично е много странен,но ... лошо няма ...
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Я споделете някое залогче за днес?

Аз съм пуснал ГГ на Слован-Удинезе и Фейенорд-Кубан!

Коментар

Спартак (Варна) отбелязва 95-годишен юбилей
                                Когато Спартак излезе на терена,
                                Морето сваля гащи до колене,
                                И сини знамена се там развяват,
                                Морето д*ха и г*за си дава!

Оле,оле
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X