If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Няма как да стане това. Хикс ще е този мач. Иначе РвП и да се контузи пак ще сме шампиони.
Мен ме интересува по-скоро Суарез да е голмайстор, иначе е истина, че ако Пърси се контузи може и да не сте шампиони. Дано да се контузи, тъкмо да видим кой ще е прав...
Аз си мисля, че букитата в енгаланд вчера изтрепаха рибата....
не само вчера, а направо уикенда, лошото е, че аз търсих Х, а излязоха директни изненади - Кпр паднаха от екс Уимбълдън като домакини, Лутън биха нория като гости, Боро до пследно бяха Х и т.н., но в ингилизя не му викат уреждане, нееее, това е магията на ФакЪп
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Мдаа, явно ръководството категорично е определило четвъртото място като основна цел през този сезон, а участието във всички останали турнири се прекратява своевременно. Все пак сме пуснали относително титулярен състав, за да не е очевидно, че подценяваме мача и букитата да намажат Очаквам "подвизи" и в Лига Европа
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Вие този номер си го правите винаги, когато биете с повече голове при гостуването. След това падате или правите хикс на домакинството. Само дето този път хич не ви се получи.
Към момента основно ме интересува Суарез да вкара 2-3 на Арсенал и Ван пръцко да се контузи за 2-3 месеца...
Вие този номер си го правите винаги, когато биете с повече голове при гостуването. След това падате или правите хикс на домакинството. Само дето този път хич не ви се получи.
Nапротив, напротив, точно това отпадане работи изцяло в позла на моята кауза за 4-то място на Ливера Сега съм почти убеден, че няма да паднат от топчетата
Nапротив, напротив, точно това отпадане работи изцяло в позла на моята кауза за 4-то място на Ливера Сега съм почти убеден, че няма да паднат от топчетата
Ама и Бербо нямаше никакъв хъс за мача.Беше много слаб. Само затвърди основанието да го изгонят.
прав си може би, но то за да играеш тази игра се иска и съотборници с които да си взаимодействаш, а с онези рендета там няма с кой да си подаде 2 пъти топката...
Йол трябваше да го остави да си почине, че имат мач с чуковете след 3 дни и после програмата им става ужасна...
Коментар