IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
    Нюкясъл не са това, което бяха!
    Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    франсмангал
    четох някъде, че нюкясъл са привлекли още някакъв французин и за последните 2 седмици вече стават общо 4 нови франсета там ...................... и тези новите като се прибавят към другите 5-6 французи които си имаха то стават десетина франсета

................. остава само и треньора да сменят и да сложат французин и идилията им ще е пълна

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
      Еее, много кофти. Бербо не можа да си го върне на Фърги.
      боли ги оная работа фулъм за ФА къп ...................... те да гледат да не изпаднат, че тогава ще стане "много кофти"-то

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        А Меси е извънземно..... 4 гола в 60тата минута. Ако му се гледа статистиката ще подобри постижението си от миналия сезон с поне 10 гола.
        януари месец не е изтекъл, а ти правиш сметки за края на декември с колко гола ще подобри постижението си

ако не знаеш то трябва да ти припомня, че това е футбол, а не е като да анализираш колко време ще чакаш за да спечелиш след като купиш ЦКБ на 57 ст. където е по-лесно да се прогнозира дори и хора с основно образование от спортно училище...

Коментар

• Еее, много кофти. Бербо не можа да си го върне на Фърги.
          домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            aз пък псувах шити франсмангал и другите капути от мръснисайда, защото ми развалиха Х-те вчера с тези безумни голове в последните минути, а щях да взема към 500 евро, ама гридъ Пожелавам на първите да не спечелят нищо, на вторите - макс 5-то място (калъфки там няма нужда да пожелавам, те са си дифолт), а на последните - е, все ми е тая за тях.

пак кълнеш като дърта циганка ...................... но вече сме ти свикнали така или иначе .................... лошото само е, че всичко се връщало на главата на този който прави заклинанията

днес защо не игра твоите хора от чехли отново с един Х за да избиеш загубите??? ................... гледай как торес щеше да ти изкара паричките с гол 5 минути преди да отпаднете и сега стигнахте до преиграване на вашия стадион...

успех на реванша

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              +1!

Уникални неща и в 3-те мача днес: Първи гол за домакина (аутсайдера) и Първо полувреме за домакина (аутсайдера)! Е, не се възползвах щото не си го бях помислял, просто последваща констатация

П.П.Грую, ДГД за проклятието ти за 5-тото място!
              не мо'е, кев-че, просто ми прецакахте тотото Запиши си прокобата ми и пак ще говорим в края на сезона - който тим съм проклел, не е прокопсал, не че това ще ми възстанови пропуснатите ползи, де
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Нащ'те много зле днес.Не ги издържах повече от 50 минути да ги гледам.Като ги знам колко са непостоянни обаче не бих се изненадал да направят нещо в следващите мачове. Баси тотаджийското представяне.
                +1!

Уникални неща и в 3-те мача днес: Първи гол за домакина (аутсайдера) и Първо полувреме за домакина (аутсайдера)! Е, не се възползвах щото не си го бях помислял, просто последваща констатация

П.П.Грую, ДГД за проклятието ти за 5-тото място!
                Last edited by kev; 27.01.2013, 21:57.

Коментар

• Нащ'те много зле днес.Не ги издържах повече от 50 минути да ги гледам.Като ги знам колко са непостоянни обаче не бих се изненадал да направят нещо в следващите мачове. Баси тотаджийското представяне.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Ливърпул......

А Меси е извънземно..... 4 гола в 60тата минута. Ако му се гледа статистиката ще подобри постижението си от миналия сезон с поне 10 гола.
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Привържениците на Лузърпул трябва да се гръмнат след гръмката ... победа на Олдъм днес!

ПП И аз че сложих лев за гостите!
                        aз пък псувах шити франсмангал и другите капути от мръснисайда, защото ми развалиха Х-те вчера с тези безумни голове в последните минути, а щях да взема към 500 евро, ама гридъ Пожелавам на първите да не спечелят нищо, на вторите - макс 5-то място (калъфки там няма нужда да пожелавам, те са си дифолт), а на последните - е, все ми е тая за тях.
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Привържениците на Лузърпул трябва да се гръмнат след гръмката ... победа на Олдъм днес!

ПП И аз че сложих лев за гостите!

Коментар

• Мръсното негрито пак се заяжда и след време пак ще циври на ФА някаква олигофрения в стил "МОля другарко ...".
                            http://www.youtube.com/watch?v=ZOCk-...layer_embedded
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Ето нещо интересно " В Ботев (Пловдив) продължават да мислят за трансферна бомба тази зима. "Жълто-черните" са се прицелили в бившата голова машина на Левски Гара Дембеле. 26-годишният французин е в плановете на Станимир Стоилов след отказа на Валери Божинов за заиграе на Колежа. Мъри има картбланш от собственика Цветан Василев за грандиозен зимен трансфер. Освен с Дембеле хасковлията продължава през ден да се чува и с низвергнатия в Дуисбург Валери Домовчийски."
                              Медитация

Коментар

• Колеги, днес какво ще се гледа, че съм зажаднял кат бедуин за футбол!

Коментар

Working...
                                X