If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Босна няма да паднат - и на мен ми го говорят звездите, а и вероятно ще бият, защото на Словакия им трябва победа, Х-са не ги устройва, а босна имат страшни играчи за контра+че както вече казах направих кинтата от тотозалаози в петък със загубата, която пак ги остави първи в класирането, но им напълни джобчетата
Раша (дечурлига)-Бг (дечурлига) не бих го пипал - има шанс и за нашите да бият, след като децата ни до 16 години ги биха преди месец с 3:1 на един търнир в москва, но реално би трябвало да ни попилеят от бой. Какъв е коеф?
ами който играл - играл, коеф беше много добър, че даже и обръщачка са го извъртели босненските циганета Язък, че затрих доста сериозна сума на 5 минутния форекс
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Босна няма да паднат - и на мен ми го говорят звездите, а и вероятно ще бият, защото на Словакия им трябва победа, Х-са не ги устройва, а босна имат страшни играчи за контра+че както вече казах направих кинтата от тотозалаози в петък със загубата, която пак ги остави първи в класирането, но им напълни джобчетата
Раша (дечурлига)-Бг (дечурлига) не бих го пипал - има шанс и за нашите да бият, след като децата ни до 16 години ги биха преди месец с 3:1 на един търнир в москва, но реално би трябвало да ни попилеят от бой. Какъв е коеф?
Падна ми батерията за Бет-а
Иначе Еврофутбол го дават 1.20 и 2.06 за ХК
Словаците са най-тотаджийския отбор в Европа,особено ако трябва да прецакат някого
Да бе , и аз си мислих за тях и от туткане ги забравих,ама сега гледам че църньовците водят 1:0,дано да обърнат джапанетата...
Иначе не мисля,че Босна ще успеят да победят Словакия довечера - някак си звездите ми го говорят(по-скоро коефициентите )
Сега си мисля и за Русия21 - България21 - 1
Все си мисля,че нашите са по-големи пияндета (пуст му патриотизъм),а и руските курви ще са им стопили лагерите на нашите гони-топковци
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Да бе , и аз си мислих за тях и от туткане ги забравих,ама сега гледам че църньовците водят 1:0,дано да обърнат джапанетата...
Иначе не мисля,че Босна ще успеят да победят Словакия довечера - някак си звездите ми го говорят(по-скоро коефициентите )
Все си мисля,че нашите са по-големи пияндета (пуст му патриотизъм),а и руските курви ще са им стопили лагерите на нашите гони-топковци
Много лош сигнал за този мач беше, че 365 го махнаха от лайв.... като стане така обикновено излиза високия коеф.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Аз в момента съм на победа на самурайчетата срещу Гана, а за довечера обмислям да атакувам с по-сериозна сума мача ни с Малта, защото ми се струва, че ни подценяват с това 1.40... Ако направим толкова положения, колкото срещу Италия, сме ги били без проблеми
Аз в момента съм на победа на самурайчетата срещу Гана, а за довечера обмислям да атакувам с по-сериозна сума мача ни с Малта, защото ми се струва, че ни подценяват с това 1.40... Ако направим толкова положения, колкото срещу Италия, сме ги били без проблеми
за този коеф просто не си струва, поне според мен. Малта са лайнян отбор, а аз все още нямам вяра на нашите - ако искаш търси нещо на хендикап. Моята игра вероятно ще е 2 или Х2 на Босна - направиха тотото предишния кръг, сега вече могат спокойно да си бият същия отбор като гости. Успех.
Момчета, почват новите мачове днес(квалификации и приятелски ).
Дайте мнения за залози. Аз докато се усетя и свалиха 2-ката на Южна Корея - Хърватска на 2.51
Въпреки това стартирах с тях.
Другото ми предложение е Литва - Лихтенщайн 1хк - 1.55
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Момчета, почват новите мачове днес(квалификации и приятелски ).
Дайте мнения за залози. Аз докато се усетя и свалиха 2-ката на Южна Корея - Хърватска на 2.51
Въпреки това стартирах с тях.
Другото ми предложение е Литва - Лихтенщайн 1хк - 1.55
Просто има доста по-силни вратари в България и това, че това човече е на врата е само и единствено заради баща му. Ако татко му не е този който е, познайте къде ще е Никиту...
Тримата защитници са там, да, но когато нападател вкара гол на вратар на 3 метра от голлинията и вратарят също е там и не е помръднал след центриране от 15-20 метра .... Повече няма какво да се каже!!
НО!!! Не е виновен тиквеника дето яде баницата, виновен е този който му я дава - Перушан!
марински, ще ме прощаваш, но говориш глупости - малката перука е единственият ни вратар, който играе на запад, а доскоро беше най-добрият вратар в Холандия. В момента е трансфериран в Италия, а знаеш какво значи трансфер на вратар в Италия - все едно у нас да внасяш кисело мляко Да не говорим, че го купи твоят любим клуб, макар и да не игра там, а и ви си имахте отличен негов заместник в лицето на пепи рейната, дето спокойно може да му отнеме доста от призовете на ники финта
Вината за гола е на последно място при вратаря, поне в този случай. При подобно центриране от аута няма как да знае къде ще отиде точно топката и дали нападателя няма директно да бие във вратата. Затова има защита, която не я вълнува къде точно е топката, а къде точно им е човека, който трябва да покриват - ама да не се правя и аз на любче супевски в момента. Факт е, че човекът е изпуснат и вкарва. Жалко, но факт. Малката перука е пълно леке, но в случая не виждам причина да го корим повече от който и да е защитник.
Аз не гледах целия мач за съжаление, но не видях Малката перука да е виновен за нещо.Можеше и да скочи при центрирането ама половината защита беше там все пак. "Нема такъв вратар" е по-скоро определение за това животно Буфон.
Просто има доста по-силни вратари в България и това, че това човече е на врата е само и единствено заради баща му. Ако татко му не е този който е, познайте къде ще е Никиту...
Тримата защитници са там, да, но когато нападател вкара гол на вратар на 3 метра от голлинията и вратарят също е там и не е помръднал след центриране от 15-20 метра .... Повече няма какво да се каже!!
НО!!! Не е виновен тиквеника дето яде баницата, виновен е този който му я дава - Перушан!
Аз не гледах целия мач за съжаление, но не видях Малката перука да е виновен за нещо.Можеше и да скочи при центрирането ама половината защита беше там все пак. "Нема такъв вратар" е по-скоро определение за това животно Буфон.
aз съм последният човек, който ще защити малкия перушан - все пак той е причината за единствения случай, в който съм си тръгнал на полувремето на мач на любимия отбор, но каква му е вината в случая? Имаше 3-ма защитници (о, каква изненада - нито един от тях не е говедо, че да излеем яда си върху него), който бяха заспали и реално "вкараха" гола. Какво е винаовен татин Ники Е, да не е Буфон, ама спаси прекия на Пирло, но и кой от отбора ни е на нивото на средностатистическа звезда в европа, като всичките ритат из рашата и анадола или са полусмъртни резерви в нормалните отбори? Ами що не квичите против Попето или Неделев? Ама не са говеда, нали? Ех, колко сте жалки понякога
А иначе мачът беше страхотен - за пръв път да не съм разочарован от играта след загуба, но пък пропуснахме цели 2 точки. И все пак Армения ни направи страхотен подарък с двете си победи над Дания и Чехия и супер много ни улесниха. Да, вече всичко зависи само и еиднствено то нас и този път оправдания няма как да има. Аз все още съм песимист, а и вероятноста да сме най-слабият втори отбор все още е доста висока. И все пак тези момчета, с този треньор постигнаха много повече от това, коетоп някога съм очаквал от тях и на 15.10 ще имат моята подкрепа, независимо как ще се представят (до)тогава. Успех.
Коментар