If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
амчи зайеби га, както се казва Още в началото си беше ясно, че е ташак работата с него, ама поне е ок откъм инвестиционна гледна точка. А ако стигнете някой финал с предаване в джапания, ще е титуляр и ще продадете една торба фланелки, така че си е ок
В сравнение с Дани Уелбек е като Гонзо спрямо Сьорд Арс
амчи зайеби га, както се казва Още в началото си беше ясно, че е ташак работата с него, ама поне е ок откъм инвестиционна гледна точка. А ако стигнете някой финал с предаване в джапания, ще е титуляр и ще продадете една торба фланелки, така че си е ок
Абе не можем да оценяваме момчето още щото изигра 4-5 мача и се счупи! А сега точно да влезе титуляр, когато мачовете вървят пред 3 дена и всеки ти скача сякаш това е последния мач в живота му...
Виж в Дортмунд през последните години 75% от мачовете си ги вземаха с лекота и освен мачовете с Шалке и Байерн други натопорчени не са имали много!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
ами желая ти успех със Суарез в такъв случай - дано да се случи, имаш всички шансове да стане, макар че наличието на Стъридж, както и ако Дембата стае титуляр в челси са утежняващи фактори, но ти стискам палци (сега разбирам защо го продаде във фентъзито - всички яйца не трябва да са в една кошница)
Прав си за Дейвис - 4 точки по-малко за гол в последната минута си е кофти (при мен се получи същото с евра - разликата е само, че моят зашитник струва едни 3 милки отгоре, но това си е мое решение). А за федеричи много ти се Очудих защо си го взел, а то не ти е рефрешнало - случват се и подобни глупсоти. И все пак не можеш да се оплачеш от кръга, макар че довечера Фелаини като забие 3 гола и ще стане мазало
Треньор - оня холандец дето водеше Южна Корея мисля, че ще идеален, ако искам Юнайтед да върви добре. Иначе и Юп Хайнкес става, както и Клоп..
Ван пръцко е много добър и много ме кефи и мен, просто имам 100 кината + 100 безплатни на Суарез на коеф. 21 и...
Като водач в класирането най-много ми се щеше да водят... Челси - имат супер интересн отбор и играчи, но... съдийските игрички на ФА им таковаха мамата... Само си спомни кога тръгна кризата с резултатите в Челси!!!
Дейвис - можеше да има още 4 точки, ако оня миджет не си беше забил автогол в продължението... Но.. аз с късмет не се оправдавам, въпреки, че изрично си купих Фредречи с -4, за да го сложа вратар и да ми се нетират разходите и... накрая не ми е запаметило промяната в отбора... За първи път ми се случва тая година. Миналата така ми се случи с Бейл и изгубих един 12 точки... Понякога не върви и това си е...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
П.С. Аза Кагава се доказаха думите ми от лятото - поредният рекламен трансфер тип джи-сун дрън-срън-та пляс, дето го правите за да си оправите поне малко приходите с летните турнета из пампайските държави
Абе не можем да оценяваме момчето още щото изигра 4-5 мача и се счупи! А сега точно да влезе титуляр, когато мачовете вървят пред 3 дена и всеки ти скача сякаш това е последния мач в живота му...
Виж в Дортмунд през последните години 75% от мачовете си ги вземаха с лекота и освен мачовете с Шалке и Байерн други натопорчени не са имали много!
абе имате някаква странна омраза към дедо Сашо - що ли си мисля, че е защото вече има повече Шит-чета отт вас и май повече от който и да е от легендарните ви тренери Сложи си ръка на сърцето и ми кажи кой трябваше да води в шит-а към настоящия момент - ами май няма по-достоен с или без съдийската подкрепа.
Що така кълнеш пръцко бре, аз пък много му се кефя, въпреки че играе за манчестър - машина е просто. А отде го изкопа този Дейвис във фентъзито, да ти се чуди човек
Треньор - оня холандец дето водеше Южна Корея мисля, че ще идеален, ако искам Юнайтед да върви добре. Иначе и Юп Хайнкес става, както и Клоп..
Ван пръцко е много добър и много ме кефи и мен, просто имам 100 кината + 100 безплатни на Суарез на коеф. 21 и...
Като водач в класирането най-много ми се щеше да водят... Челси - имат супер интересн отбор и играчи, но... съдийските игрички на ФА им таковаха мамата... Само си спомни кога тръгна кризата с резултатите в Челси!!!
Дейвис - можеше да има още 4 точки, ако оня миджет не си беше забил автогол в продължението... Но.. аз с късмет не се оправдавам, въпреки, че изрично си купих Фредречи с -4, за да го сложа вратар и да ми се нетират разходите и... накрая не ми е запаметило промяната в отбора... За първи път ми се случва тая година. Миналата така ми се случи с Бейл и изгубих един 12 точки... Понякога не върви и това си е...
А за дузпата на Шрек ....Еми като им дават за симулациите на Йънг,Валенсия,Уелбек и самия Руньо, ще ги цакат с такива ситуации, които са дузпи.Нормално.
хаха, челси не се борят, те просто си вземат това, което ги кефи на пазара, само дето абрамчика е малко луд и недоклатен, та не оставя читавите си тренери, а ги гони на мига, иначе все още нямаше да имате 18, да не говрим за bel19ve, пък 20-тата щеше да е мираж като кеш през 80-те, когато бяхте по-маргинално отборче от Евертън
П.С. Аза Кагава се доказаха думите ми от лятото - поредният рекламен трансфер тип джи-сун дрън-срън-та пляс, дето го правите за да си оправите поне малко приходите с летните турнета из пампайските държави
Хаки, и според теб защо Кавани ще направи стъпка назад в кариерата си от Наполи към Ливърпул?
Не съм сигурен ама сякаш скоро четох, че според него единствения отбор, в който би преминал е Реал Мадрид!
Тогава с Челси и Арсенал може да се борите за Игуаин или Бензема!
Май не четеш какво съм написал, а просто виждаш думичките "Ливърпул" и "Кавани" и започваш...
Да помагам?
На мен отколешна мечта ми е някога да вземем Кавани, но едва ли ще се случи. Страшен изрод е този
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
На мен отколешна мечта ми е някога да вземем Кавани, но едва ли ще се случи. Страшен изрод е този
Хаки, и според теб защо Кавани ще направи стъпка назад в кариерата си от Наполи към Ливърпул?
Не съм сигурен ама сякаш скоро четох, че според него единствения отбор, в който би преминал е Реал Мадрид!
Тогава с Челси и Арсенал може да се борите за Игуаин или Бензема!
САФ през последния месец изигра няколко мача за 1-0 (2-0) и досега ставаше, ама уви - вчера не се получи! Истина е че Тотнъм владееха инициативата, но освен онова спасяване на Де Хея и един блокиран от Рио удар на Дефо за целия мач нямаха, кой знае какви положения!
САФ си е виновен, че пусна Уелбек, а не Рууни и още на почивката не изкара Кагава, който след контузията още не може да влезе в ритъм, особено в кофти метеорологични условия като вчерашните! Хубавото е че почти не ни останаха гостувания на силни отбори в лигата, така че титлата ще се решава на Олд Трафорд!
абе имате някаква странна омраза към дедо Сашо - що ли си мисля, че е защото вече има повече Шит-чета отт вас и май повече от който и да е от легендарните ви тренери Сложи си ръка на сърцето и ми кажи кой трябваше да води в шит-а към настоящия момент - ами май няма по-достоен с или без съдийската подкрепа.
Що така кълнеш пръцко бре, аз пък много му се кефя, въпреки че играе за манчестър - машина е просто. А отде го изкопа този Дейвис във фентъзито, да ти се чуди човек
Грец, на този мач му гледах само 2-рото полувреме и според мен на манксите ПАК им се размина... Само дето един път стомна за вода, втори път... и... накрая няма стомна (дед Сашо)...
Иначе се надявах ван пръцко да изкълчи глезен, че да може моят номиниран Суарез да го настигне... Още не ще... Добре, че има време.
Полки, ти като горе-долу го знаеш, какви са ти предвижданията, кога ще се контузи? Трябва ми следващата седмица за около 3 месеца...
Изглежда, че Пуул превъзмогват един от големите си проблеми от последните години - страхът от провал у дома срещу затворен отбор от втората половина на таблицата. Освободена игра, тотално надмощие, положения, головете влизаха с лекота. Сега трябва да намерят пътя към точките с големите отбори, да не се плашат от тях, както беше миналия уикенд.
Стъридж изглежда добре пасва на отбора засега. Дори Даунинг и Хендерсън започват да се вписват в схемата. Доста позитивни бяха отзивите. Ама ще видим в двата мача, които предстоят дали има напредък или не
Гледах 1-вото полувреме - много добра игра.
Все пак ми се иска да имаме поне 1 млад и игрещ добре централен защитник. Щкъртел по-добре да си го пускаме да си ходи в Русия...
Рейна е за продажба...
Трябва да се мисли за заместник на Джерард - малко му остава, вече си личи, че е доста остарял.. В полузащита ни трябват един креативен халф който играе зад нападателя и един по-сериозен опорен халф. Не разбрах Диаме защо не иска да го вземем - по-добър е от Алан и Шелви взети заедно...
Още един истински нападател... Например продаваме Борини и си купуваме Иско...
Коментар