IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Няма такъв вратар.
    На тати бездарното детенце. пълно е с такива в България...

Коментар

• Видяхте ли вчера - Нандо пак прави чудеса от храброст
      Пфу таз лимонада много връи,малкия няма стигане
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
        Няма си отиде Любо ами повече няма го пуска.А голямата перука е насран и ще си търпи и кога се класират ще обере парсата а я сега е гъкнал Любо това и чака ще го поднесе на Стоичков и Порточанов на тепсия.АЙ бат Маранди лека че утре ще поливам маслините
        Лека, бебе!

Иначе и Русото разбира малко от футбол - нали такива ме изгониха някога от него - бях Стоичков и Балъка, взети заедно и 7 години от живота ми ги затриха да ходят с агнета на треньорите и с протежета, че да ги налагат. Демек, убийствен съм в атака и в завършваща фаза, ма играех номер 10 - да ги целя с топките, че белким вкарат. Кат' не могат - нанизвах цялата защита и шибвах 1 гол отгоре да има към резултата - понякога по 3 на мач кат' ги видя к'ви са смешки. Биех с 2-та крака от всяко място и не правя разлика, ма левият ми е малко по слаб по сила.

После 3 години идеха на вратата тренерите да звънят да молят нашите - върнете го - па аз бях долната група под Балъка, Йорданов, Б.Генчев и Киряка ъъ .. и Цветанов и Трифон забравих - 6 национала, аз движех 1 група след тях - демек детска, юноши, младша и старша.

Ха, ся си помисли как ме отвратиха тогава тия - нищо, че бях лапетия - да ме карат да играя с дървета и пъдеха всичко кадърно. Накрая ми писна и на мИня.

Същото беше и навремето - протеженца. Тогиз за 1 агне - ся за малко повече. Къде е достойството, бря?

Особено па за нац. отбор? Т'ва не ми го побира акъла.

Лека!
        Last edited by marandi; 07.09.2013, 01:41.

Коментар

• Няма си отиде Любо ами повече няма го пуска.А голямата перука е насран и ще си търпи и кога се класират ще обере парсата а я сега е гъкнал Любо това и чака ще го поднесе на Стоичков и Порточанов на тепсия.АЙ бат Маранди лека че утре ще поливам маслините
          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
            Да се поздравим за загубата....толкова добри не съм ги гледал в живота си....ако сменят Перуката както Миранди каза ше се опрайм....от тоя по не кадърен не съм виждал....тати да си го при =бира в къщи
            Бе, малко отбори ще видиш, които да отидат и да насерат жабетата и то в Италия - ама Любо ще се махне сам, щот' е Любо и простотия не търпи. Също, както и Ицо - кой е Боби - кои са тия насреща му - дет' му казват, че не става?

Ай, да им сравним визитките кой кой е в световния футбол, както би казал Груйчи? Ърмм ..? Кой е Боби - кой е Ицо, кой е Любо?

Най-фростите - все най-начело ... у БГ-стан.

Ма, днес имахме 1 на фото-сесия излязъл на вратата и татуировките ( с на тати ламборгини-то ) и се клатеше кат' в чалга клуб. Ох ... на тати ... момчето.

П.П. Па, 'орицата са казали - добър вратар = половин отбор.

Буфонякът днес го показа - бачка много момчето и ги извади от неспасяем мач за тях.

На гей-чето на тати и 5-ца да му бяха сложили - пак щеше да се хили гордо и да обяснява, ама т'ва е Италия. То, оправданието е като задника - всеки си го носил сам със себе си.
            Last edited by marandi; 07.09.2013, 01:13.

Коментар

• Да се поздравим за загубата....толкова добри не съм ги гледал в живота си....ако сменят Перуката както Миранди каза ше се опрайм....от тоя по не кадърен не съм виждал....тати да си го при =бира в къщи
              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Най-вероятно Любо сам - ще се махне сега като му изтече договора - щот' не може да отиде и да каже на голямата Перука, че синът му не става за вратар.

Демек, голямата Перука ще жертва целият национал, за да може синко некадърникът му да е там и тати да му дава стинки - щот' той ги разпределя през БФС-то.

Цирковете - бил контузен, ма на инжекции и т.н. - големият ореол на пълен смотаняк, че щял да пусне гол в мач - ми като контузен - аут, бре - ма не може - тати не дава. Пълен инвалид да е - пак той ще пази - докат' тати е там на БФС-то.

Ми той на кой отбор и на кой мач не е пускал гол тоя, че не мо'а се сетя? Даже си ги набива сам от време на време - вратар да си вкара авто-гол - шедьовър за поколенията.

Т'ва е положението - после гмуркаме пак яко надоле. Такива са ви кадрите по федерациите - несменяеми да си пробута ментето на тати.
                Last edited by marandi; 07.09.2013, 00:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Няма такъв вратар.

Вярно, че и два мощни голови тупалки срещнаха....тимбериците на полеви жабарски играчи... поне някой да беше паднал в нокаут, да не ме е яд.
                  Докато има чорвета - БГ ще има отбор. Чорбата е БГ-армията и само и дай коя стана искаш да изхрупа - даже днес малката перука не е разбрал, че мач се играе и то решаващ - той си мислеше, че е в БИАД с поредната чалгарка.

П.П. Трудно е да биеш жабарите смешни кат' имаш Малката Перука с ехидната усмувка и с ръце в джобовете през цялото време на вратата - щот' знае, че тати му се води шеф на Любо. То затова само върви кат' педал и се хили с една мека отпусната походка - тати го вредил и няма мърдане.

Смесена грешка беше, но в момента на Лудогорец вратарят е много по-добър + още 2-3 - само, че то т'ва е несменяемо заради и тати и затова върви кат' гей с усмивка - колкото да му нанижеш - все са му малко.

П.П.П. Можеше вместо да стои като гвоздей в сирене набит на гол-линията и да имитира, че се мята - просто, когато ти мятат топка от 15-ия метър - той да направи само 2 крачки и да я хване.

Ма, т'ва е Леца-кадрите - доживотни. Едно положение имаха жабетата и той не го извади.

Виж Буфонякът - чилякът се раздаде и направи невъзможното.

Чиърс!
                  Last edited by marandi; 07.09.2013, 00:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Неаа такъв карък
                    Няма такъв вратар.

Вярно, че и два мощни голови тупалки срещнаха....тимбериците на полеви жабарски играчи... поне някой да беше паднал в нокаут, да не ме е яд.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Неаа такъв карък

Коментар

• жалко ................... заслужавахме поне 1 точка, но...
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Борихме се храбро и играхме страхотно, но... тоя пущиняк Буфонов !!!!

Баси положенията извади неговата кожа жабешка - голям вратар !!!

Но ние - страхотни - тим без звезди, с млади момчета - но второто полувреме мачкахме жабарите като на въшливо чааве майка му - гнидите.

Рядко ми се е случвало след загуба да съм доволен.

Българи-юнаци !!!!!
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Чехия-Армения 1-2
                            Арменците ни постлаха червения килим към плейофите
                            гледах мача ................. чудесен гол на Росицки .................... целия мач играха на вратата на арменците и чехите изпълниха поне 30 корнера, но...

арменците минаха два пъти центъра второто полувреме ...................... иначе на контри и да се разбива играта -> лесно се играе

лошото е, че и на нас ще ни се налага да ги атакуваме и да се оголваме изотзаде
                            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Заеби, а на нас дали ще ни простят октомври?
                              Най-важният мач за нас се очертава
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Чехия-Армения 1-2
                                Арменците ни постлаха червения килим към плейофите
                                Заеби, а на нас дали ще ни простят октомври?

Коментар

Working...
                                X