IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вие виждалили сте какъв стадион има този 4-то дивизионен Брадфорд. В сравнение с него Националния ни стадион е детска площадка. Там футбола е религия, а тука само тема за разговор.

Коментар

• Май трябва да отдадем уважение на ЧЕТВЪРТОДИВИЗИОННИЯ Брадфорд за класирането му на финал за купата на лигата! Ако довечера Челси направи невъзможното и успее да бие с повече от 2 гола, май Брадфорд ще играе и в ЛЕ догодина! Браво!

Коментар

• Wenger on Zaha:
        Jan 17: 'We are looking at him. I don't know if Man United are as well in for him.'
        Jan 22: 'We were never in for Zaha.'

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Якооо
          Attached Files
          платформа за инвалиди

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
              Пак нищо не познах ...
              Уви и аз сложих някое евро на Г/Г пък те 0-0...поне останалите неща на които бях заложил излязоха, за да мога да приключа деня с малка печалбичка!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Успех с твоя залог пък ще видим как ще мине мача!
                Пак нищо не познах ...

Коментар

• Добре, че е Бербатов иначе нчмаше да имаме нито един истински спортист
                  домоуправител

Коментар

Ами според мен защитата им е много слаба, вратарите също. Последно ги гледах срещу Арсенал( срещу челси незнам как са играли), а Евертън играят много нападателно и ще вкарат минимум 2 гола

Даже прогнозата ми на точен е 0:2 или 1:2
                    Ами не знам, аз лично го виждам 0-1 или 1-1! Евертън беше отбора с най-дълга серия ГГ и честно казано ги чаках предния мач да я развалят, но очаквах чиста победа...мисля че може и да продължат с головете, ама и времето зависи какво е! Вчера се видя в снега, че беше доста трудно да се играе!
                    Аз лично напоследък почнах да "търгувам" в бетфеър: като почне мача, който се очаква да е с доста голове, а няма гол след 20на минути коефициента за над 1.5 се вдига до към 1.50-1.60 и там се пробвам!

Успех с твоя залог пък ще видим как ще мине мача!
                    Last edited by man_united; 21.01.2013, 17:22.

Коментар

Съгласен съм, че ще бъдат изненадани, но дали тази изненада ще е достатъчна за 2ка? Като цяло не са слаб домакин!
                      Ами според мен защитата им е много слаба, вратарите също. Последно ги гледах срещу Арсенал( срещу челси незнам как са играли), а Евертън играят много нападателно и ще вкарат минимум 2 гола

Даже прогнозата ми на точен е 0:2 или 1:2

Коментар

И на мен ме прецакаха срещу суонзи

Не казвам че Саутхем буквално ще го бойкотират, просто и самите играчи бяха кофти изненадани от смяната и сега ще са стаписани...с две думи според мен смяната ще има негативен ефект
                        Съгласен съм, че ще бъдат изненадани, но дали тази изненада ще е достатъчна за 2ка? Като цяло не са слаб домакин!

Коментар

Много го мисля, а това! За сега съм се спрял на Гол/гол ама наистина новия треньор ме спира за момента! Все пак не виждам какво ще бойкотират, защото 2-3 загуби и ще нагазят здраво в борбата за оцеляване! А и Тотнъм посления мач малко яловички бяха, не успяха да вкарат на уморените "лебеди", а бях заложил че ще бият!
                          И на мен ме прецакаха срещу суонзи

Не казвам че Саутхем буквално ще го бойкотират, просто и самите играчи бяха кофти изненадани от смяната и сега ще са стаписани...с две думи според мен смяната ще има негативен ефект

Коментар

Довечера твърда двойка за Евертон! - Саутхамтън ще бойкотират новия им тренер според мен
                            Много го мисля, а това! За сега съм се спрял на Гол/гол ама наистина новия треньор ме спира за момента! Все пак не виждам какво ще бойкотират, защото 2-3 загуби и ще нагазят здраво в борбата за оцеляване! А и Тотнъм посления мач малко яловички бяха, не успяха да вкарат на уморените "лебеди", а бях заложил че ще бият!

Коментар

• Интересни мачове и слабо съдийство и на двата мача в англия вчера

Арсенал бяха доста слабички първото полувреме, но за сметка на това второто полувреме показаха че все още могат да се надиграват с добри отбори което все пак е нещо положително..Jamie Redknapp and Gary Neville - "Ramires was intelligent in winning that penalty. It's a dive."

Тотнъм също бяха много добри(или поне в сравнение с юнайтед), дори се полакомих при 0:1 да търся единицата, ама мал шанс а и Демси и Дефо бяха слабички (Дефо беше направо потресаващ, по зле и от Торес) и може би заради това не можах да намажа някое евро...

Сега Вия иска да се маха на от Барселона, последн шанс на Венгер да спаси сезона, ако обаче отиде в тотнъм, те са сигурни за топ 4

Довечера твърда двойка за Евертон! - Саутхамтън ще бойкотират новия им тренер според мен

Коментар

В сравнение с Дани Уелбек е като Гонзо спрямо Сьорд Арс
                                е, за това си напълно прав - гонзо е най-великата Зделка в Бг футбола (за бг отбори де, иначе николери е ненадминат в това отношение /а беше много добро момче, докато не си дойде в Бг и не се сдущи с местните мастии - познавам го точно оттогава, ама/): продаден за 4,3 милки евро, разкрит и върнат обратно на следвашата година за 150 хилки - кАжи ми, че е зле, а
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X