Вие виждалили сте какъв стадион има този 4-то дивизионен Брадфорд. В сравнение с него Националния ни стадион е детска площадка. Там футбола е религия, а тука само тема за разговор.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеПак нищо не познах...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеУспех с твоя залог пък ще видим как ще мине мача!...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеАми според мен защитата им е много слаба, вратарите също. Последно ги гледах срещу Арсенал( срещу челси незнам как са играли), а Евертън играят много нападателно и ще вкарат минимум 2 гола
Даже прогнозата ми на точен е 0:2 или 1:2
Аз лично напоследък почнах да "търгувам" в бетфеър: като почне мача, който се очаква да е с доста голове, а няма гол след 20на минути коефициента за над 1.5 се вдига до към 1.50-1.60 и там се пробвам!
Успех с твоя залог пък ще видим как ще мине мача!Last edited by man_united; 21.01.2013, 17:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСъгласен съм, че ще бъдат изненадани, но дали тази изненада ще е достатъчна за 2ка? Като цяло не са слаб домакин!
Даже прогнозата ми на точен е 0:2 или 1:2
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеИ на мен ме прецакаха срещу суонзи
Не казвам че Саутхем буквално ще го бойкотират, просто и самите играчи бяха кофти изненадани от смяната и сега ще са стаписани...с две думи според мен смяната ще има негативен ефект
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМного го мисля, а това! За сега съм се спрял на Гол/гол ама наистина новия треньор ме спира за момента! Все пак не виждам какво ще бойкотират, защото 2-3 загуби и ще нагазят здраво в борбата за оцеляване! А и Тотнъм посления мач малко яловички бяха, не успяха да вкарат на уморените "лебеди", а бях заложил че ще бият!
Не казвам че Саутхем буквално ще го бойкотират, просто и самите играчи бяха кофти изненадани от смяната и сега ще са стаписани...с две думи според мен смяната ще има негативен ефект
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеДовечера твърда двойка за Евертон! - Саутхамтън ще бойкотират новия им тренер според мен
Коментар
-
Интересни мачове и слабо съдийство и на двата мача в англия вчера
Арсенал бяха доста слабички първото полувреме, но за сметка на това второто полувреме показаха че все още могат да се надиграват с добри отбори което все пак е нещо положително..Jamie Redknapp and Gary Neville - "Ramires was intelligent in winning that penalty. It's a dive."
Тотнъм също бяха много добри(или поне в сравнение с юнайтед), дори се полакомих при 0:1 да търся единицата, ама мал шанс а и Демси и Дефо бяха слабички (Дефо беше направо потресаващ, по зле и от Торес) и може би заради това не можах да намажа някое евро...
Сега Вия иска да се маха на от Барселона, последн шанс на Венгер да спаси сезона, ако обаче отиде в тотнъм, те са сигурни за топ 4
Довечера твърда двойка за Евертон! - Саутхамтън ще бойкотират новия им тренер според мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеВ сравнение с Дани Уелбек е като Гонзо спрямо Сьорд Арс/): продаден за 4,3 милки евро, разкрит и върнат обратно на следвашата година за 150 хилки - кАжи ми, че е зле, а
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар