IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    И мене ме гризе изотвътре .... ама се надявам да биеме с поне с половин гол.
    а дано, а дано
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      споко, мачът с чеците ще е протоколен Огромен песимист съм, че дори да завършим втори, ще сме най-слабият втори Между другото имам много лошо предчувствие за довечера.
      дано да съм само хейтър и да ми се смеете след мача.
      БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!
      И мене ме гризе изотвътре .... ама се надявам да биеме с поне с половин гол.
      Life won't wait for you.

Коментар

споко, мачът с чеците ще е протоколен Огромен песимист съм, че дори да завършим втори, ще сме най-слабият втори Между другото имам много лошо предчувствие за довечера.
        БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!
        Аз имам добро
        Лошата новина е, че седмицата откъм прогнози ми е супер дупка и може и за довечера да греша... Ако бием, всички на стадиона във Вторник
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Тоя да не ни нашари и да нямаме отбор срещи Швейковците?
          БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Тоя да не ни нашари и да нямаме отбор срещи Швейковците?
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              От наблюденията ми върху предишни квалификационни мачове съдя, че 365 ще пуснат пазар за картони само на 3-4 мача довечера и нашия няма да бъде между тях. Иначе и аз съм на мнение, че ще има в изобилие, oще повече като прегледах предишни мачове, свирени от Брих - не ги пести
              Във всичко си прав - уви! Можеше да се вземе някой лефче!
              За сега съм сложил над 9 корнера на нашия мач и на Англия-Черна гора! ...да видим какво друго ще реша докато дойдат мачовете!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                Само чакам бет*65 да пуснат пазар за картони и да изпраскам един овър!
                Може и "червен картон" да сложа!
                От наблюденията ми върху предишни квалификационни мачове съдя, че 365 ще пуснат пазар за картони само на 3-4 мача довечера и нашия няма да бъде между тях. Иначе и аз съм на мнение, че ще има в изобилие, oще повече като прегледах предишни мачове, свирени от Брих - не ги пести
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                  Дайте прогнози за резултата от мача на националите днес.
                  Аз го виждам 1-2...дано позная!

Коментар

• Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнение
                    Съгласен съм, че Боко има процент от отбора. Не е ясно дали и целия клуб не е негов. Изпълненията онзи ден на пресконференцията пак са инспирирани от него. Но това кво общо имаше с мултигруп, еврофутбол, и т. н.? Гледам, че не са Ви ясни и правилата за определяне на коефициентите в ШЛ и ЛЕ та се налага Грую с цветни картинки да обяснява.
                    Не е ли вече Иван Костов ,дето има всичко бе!!!Ся на Бат Бойко ли е прехвърлил!!!

Коментар

• Дайте прогнози за резултата от мача на националите днес.
                      домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        A кой е собственика на Левски?Сираков сабалем каза че не Батков взема решенията...а Гришата отдавна честити с есемес на Боко тиквата новата придобивка.Така че не ритайте срещу Сираков и Батков а заминавайте в Банкя
                        Съгласен съм, че Боко има процент от отбора. Не е ясно дали и целия клуб не е негов. Изпълненията онзи ден на пресконференцията пак са инспирирани от него. Но това кво общо имаше с мултигруп, еврофутбол, и т. н.? Гледам, че не са Ви ясни и правилата за определяне на коефициентите в ШЛ и ЛЕ та се налага Грую с цветни картинки да обяснява.

Коментар

момци. аз не ви споря за успехите, но вие се пробвате да омаловажите тези на Левски, които са си чиста статистика и аз ви вадя подобна статистика. Безспорен факт е, че цска е много по-добрият отбор в европа през 20-ти век. Безспорен факт е, че цска е също толкова далеч от успехите на Левски през 21-ви. Факти, нищо повече
                          Лека и доходна за вас и спорете с цифри и статистика - там поне съм доста силен и приказки на ангро не търпя
                          Груйчи никой не омаловажава успехите на Левски.Дразнещо е поведението на ръководителите ви.Купуване на съдии и отбори.Измислени дузпи в последните минути.Приказки от рода ние ги смазахме те минаха два пъти центъра и ни вкараха два гола.Кога Левски падне виновни са БКП БФС Светия синод мръсните комунисти съдията и е национална трагедия.А за тъпите журналисти дето ви коментират мачовете изобщо няма да говоря

Коментар

• Само чакам бет*65 да пуснат пазар за картони и да изпраскам един овър!
                            Може и "червен картон" да сложа!

Коментар

• Оставете малко "смешните" си отборчета (към момента специално) и дайте да видим тез арменски попове ше ги биеме ли днеска или ще спираме да мечтаем!
                              След вчерашните изцепки на летището им съм силно надъхан да ги бием и да ги ***м!
                              Били сърдити, че сме им викали цигани...ами тия хора огледала нямат ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
                                Нищо. Спокойно. Не се притеснявай. Някой ден, ще бъдеш. Бъди сигурен в това...

Абсолютно вярно.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X