Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеспоко, мачът с чеците ще е протоколенОгромен песимист съм, че дори да завършим втори, ще сме най-слабият втори
Между другото имам много лошо предчувствие за довечера.
дано да съм само хейтър и да ми се смеете след мача.
БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеспоко, мачът с чеците ще е протоколенОгромен песимист съм, че дори да завършим втори, ще сме най-слабият втори
БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!
Лошата новина е, че седмицата откъм прогнози ми е супер дупка и може и за довечера да греша... Ако бием, всички на стадиона във Вторник"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТоя да не ни нашари и да нямаме отбор срещи Швейковците?Огромен песимист съм, че дори да завършим втори, ще сме най-слабият втори
БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеОт наблюденията ми върху предишни квалификационни мачове съдя, че 365 ще пуснат пазар за картони само на 3-4 мача довечера и нашия няма да бъде между тях. Иначе и аз съм на мнение, че ще има в изобилие, oще повече като прегледах предишни мачове, свирени от Брих - не ги пести
За сега съм сложил над 9 корнера на нашия мач и на Англия-Черна гора! ...да видим какво друго ще реша докато дойдат мачовете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеСамо чакам бет*65 да пуснат пазар за картони и да изпраскам един овър!
Може и "червен картон" да сложа!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнениеДайте прогнози за резултата от мача на националите днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнениеСъгласен съм, че Боко има процент от отбора. Не е ясно дали и целия клуб не е негов. Изпълненията онзи ден на пресконференцията пак са инспирирани от него. Но това кво общо имаше с мултигруп, еврофутбол, и т. н.? Гледам, че не са Ви ясни и правилата за определяне на коефициентите в ШЛ и ЛЕ та се налага Грую с цветни картинки да обяснява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеA кой е собственика на Левски?Сираков сабалем каза че не Батков взема решенията...а Гришата отдавна честити с есемес на Боко тиквата новата придобивка.Така че не ритайте срещу Сираков и Батков а заминавайте в Банкя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемомци. аз не ви споря за успехите, но вие се пробвате да омаловажите тези на Левски, които са си чиста статистика и аз ви вадя подобна статистика. Безспорен факт е, че цска е много по-добрият отбор в европа през 20-ти век. Безспорен факт е, че цска е също толкова далеч от успехите на Левски през 21-ви. Факти, нищо повече
Лека и доходна за вас и спорете с цифри и статистика - там поне съм доста силен и приказки на ангро не търпя
Коментар
-
Оставете малко "смешните" си отборчета (към момента специално) и дайте да видим тез арменски попове ше ги биеме ли днеска или ще спираме да мечтаем!
След вчерашните изцепки на летището им съм силно надъхан да ги бием и да ги ***м!
Били сърдити, че сме им викали цигани...ами тия хора огледала нямат ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеНищо. Спокойно. Не се притеснявай. Някой ден, ще бъдеш. Бъди сигурен в това...
Абсолютно вярно.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар