IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    така е, има още 86 години, но досега статистиката сочи това, какво ще сочи след 5-10-50 години - дано сме живи, за да видим. лека вечер от мен
    Точно! Лека и на теб...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Засега не съм бил ни горе, ни долу та не знам дали има разлика
      Нищо. Спокойно. Не се притеснявай. Някой ден, ще бъдеш. Бъди сигурен в това...

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнение
        Както е и факт, че до края на 21 век остават има няма 86 години и кусур. Така, че е много, ама много е рано да кичиш ФК Левски за най-успешният отбор през 21 век. Нека си имаме уважението малко. Наистина фактите са си факти. Евала ти, че признаваш, че за 20- ти е ЦСКА. А, за 21-ви е божа работа, кой ще е... Ще го разберем когато сме там горе и Борат ни обяви, че ФК Левски е моралният победител на 21 век.
        така е, има още 86 години, но досега статистиката сочи това, какво ще сочи след 5-10-50 години - дано сме живи, за да видим. лека вечер от мен
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Е, той ще ни го обяви отдолу, оти все още ще е ел президенте, а ние къде, ще сме също си е божа работа. Горе-долу, има ли значение...?
          Засега не съм бил ни горе, ни долу та не знам дали има разлика
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            То откъде си сигурен, че Борат ще е там горе а не там долу?
            Е, той ще ни го обяви отдолу, оти все още ще е ел президенте, а ние къде, ще сме също си е божа работа. Горе-долу, има ли значение...?

Коментар

Ще го разберем когато сме там горе и Борат ни обяви, че ФК Левски е моралният победител на 21 век.
              То откъде си сигурен, че Борат ще е там горе а не там долу?
              Life won't wait for you.

Коментар

момци. аз не ви споря за успехите, но вие се пробвате да омаловажите тези на Левски, които са си чиста статистика и аз ви вадя подобна статистика. Безспорен факт е, че цска е много по-добрият отбор в европа през 20-ти век. Безспорен факт е, че цска е също толкова далеч от успехите на Левски през 21-ви. Факти, нищо повече
                Лека и доходна за вас и спорете с цифри и статистика - там поне съм доста силен и приказки на ангро не търпя
                Както е и факт, че до края на 21 век остават има няма 86 години и кусур. Така, че е много, ама много е рано да кичиш ФК Левски за най-успешният отбор през 21 век. Нека си имаме уважението малко. Наистина фактите са си факти. Евала ти, че признаваш, че за 20- ти е ЦСКА. А, за 21-ви е божа работа, кой ще е... Ще го разберем когато сме там горе и Борат ни обяви, че ФК Левски е моралният победител на 21 век.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• момци. аз не ви споря за успехите, но вие се пробвате да омаловажите тези на Левски, които са си чиста статистика и аз ви вадя подобна статистика. Безспорен факт е, че цска е много по-добрият отбор в европа през 20-ти век. Безспорен факт е, че цска е също толкова далеч от успехите на Левски през 21-ви. Факти, нищо повече
                    Лека и доходна за вас и спорете с цифри и статистика - там поне съм доста силен и приказки на ангро не търпя
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                      А късмет ли е поради ред причини да те праснат с евро клубен шампион в квалификационните кръгове,когато имаш никак нелош отбор,готов за маааааалко по-.После същият този Леберкезен го разбра,ама кел файда.
                      Парма не сме я атакували хич,ама им вкарахме. Парушев (лека му пръст) си вкара автогол,а после вкара и гол на Парма.Така че айде нема нужда да говорим за късмет.Мача си отиваше 0:0.
                      С Шахтьор играхме два мача ако не ме лъже паметта.И в единия украинчетата не можаха да улучат вратата.А вторият мач не си го гледал наживо на стадиона преполагам,а си го слушал по радиото или си чел за него във вестниците,нали?Или се лъжа?
                      Шахтьор ни били смазали, ама ние сме били продължили - каза Грую. Той май забравя, че мача се играе два пъти. Първи мач - 3:0 за нас и две страхотни греди на Любо и Мето, а що положения още имахме не е за приказка. Вярно вторият мач те ни газиха, но ние имахме какво да пазим и за това беше така. Когато нещата опряха до кокал вкарахме ли? - вкарахме. Отстранихме ли го прехваленият многомилионен отбор? - отстранихме го. Това е истината...

Коментар

батка, ето ти го - надявам се, че е ясно, дори и за чорбари:
                        http://e-vestnik.bg/13020
                        просто факти, нищо друго, нещо което чорбарчетата така и не посмяха да направят, но пък бяха много ербап като размазаха сградата на бфс - колко е къса паметта на хората...
                        Груйчи не е късно размисли и пиши молба ще те приемем.Мани говедата те от футбол не разбират дай им простотии лицензи

Коментар

e, какъв късмет е да уцелиш Киево, а не работнички (скопие) А късмет ли е да се паднеш с байер Леверкузен и да играеш и двата мача 12:10 човека на игрището Или Шахтьор да те размаже от бой, ама до го отстраните? Или да вкарате на зулу из кулу в 120-тата минута? Или пък да отстраните Парма с единствената си атака в мача? Да продължавам ли? да сложа ли мача с ливера 2:0 и неясния гол, видян само от съдията и т.н. Онзи Левски беше силен, много силен, малшанс беше да се падне в групата на смъртта с Барса, Вердер и Челси, но това е друга тема.
                          Успех с акциите
                          Грую, уваженията ми към теб, но доста глупости си написал. Всъщност, всяка думичка ти е глупост и лъжа. Не бива така...

Коментар

• Абе отдавна е ясно, че колосалните евроуспехи на Левски са плод на тактика, стратегия и висока класа.Докато мачлетата на ЦСКА са изиграни от Добри Джуров и Милко Балев.А, и късмета.Тоя пусти късмет дето винаги помага на "чорбата" и винаги пречи на Левски.Те са само срещу всички.А от онзи ден са сами и срещу себе си.
                            Life won't wait for you.

Коментар

e, какъв късмет е да уцелиш Киево, а не работнички (скопие) А късмет ли е да се паднеш с байер Леверкузен и да играеш и двата мача 12:10 човека на игрището Или Шахтьор да те размаже от бой, ама до го отстраните? Или да вкарате на зулу из кулу в 120-тата минута? Или пък да отстраните Парма с единствената си атака в мача? Да продължавам ли? да сложа ли мача с ливера 2:0 и неясния гол, видян само от съдията и т.н. Онзи Левски беше силен, много силен, малшанс беше да се падне в групата на смъртта с Барса, Вердер и Челси, но това е друга тема.
                              Успех с акциите
                              А късмет ли е поради ред причини да те праснат с евро клубен шампион в квалификационните кръгове,когато имаш никак нелош отбор,готов за маааааалко по-.После същият този Леберкезен го разбра,ама кел файда.
                              Парма не сме я атакували хич,ама им вкарахме. Парушев (лека му пръст) си вкара автогол,а после вкара и гол на Парма.Така че айде нема нужда да говорим за късмет.Мача си отиваше 0:0.
                              С Шахтьор играхме два мача ако не ме лъже паметта.И в единия украинчетата не можаха да улучат вратата.А вторият мач не си го гледал наживо на стадиона преполагам,а си го слушал по радиото или си чел за него във вестниците,нали?Или се лъжа?

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                                Извинявай,сбърках.

Нооооо това не означава,че КЪСМЕТА ви не беше уникален,а нашият не липсваше тотално една година преди това.Или пак съм в грешка?
                                Успех с акциите

Коментар

X