Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗасега не съм бил ни горе, ни долу та не знам дали има разлика
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеКакто е и факт, че до края на 21 век остават има няма 86 години и кусур. Така, че е много, ама много е рано да кичиш ФК Левски за най-успешният отбор през 21 век. Нека си имаме уважението малко. Наистина фактите са си факти. Евала ти, че признаваш, че за 20- ти е ЦСКА. А, за 21-ви е божа работа, кой ще е... Ще го разберем когато сме там горе и Борат ни обяви, че ФК Левски е моралният победител на 21 век.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеЕ, той ще ни го обяви отдолу, оти все още ще е ел президенте, а ние къде, ще сме също си е божа работа. Горе-долу, има ли значение...?Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТо откъде си сигурен, че Борат ще е там горе а не там долу?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Djoro Разгледай мнениеЩе го разберем когато сме там горе и Борат ни обяви, че ФК Левски е моралният победител на 21 век.Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемомци. аз не ви споря за успехите, но вие се пробвате да омаловажите тези на Левски, които са си чиста статистика и аз ви вадя подобна статистика. Безспорен факт е, че цска е много по-добрият отбор в европа през 20-ти век. Безспорен факт е, че цска е също толкова далеч от успехите на Левски през 21-ви. Факти, нищо повече
Лека и доходна за вас и спорете с цифри и статистика - там поне съм доста силен и приказки на ангро не търпя
Коментар
� -
момци. аз не ви споря за успехите, но вие се пробвате да омаловажите тези на Левски, които са си чиста статистика и аз ви вадя подобна статистика. Безспорен факт е, че цска е много по-добрият отбор в европа през 20-ти век. Безспорен факт е, че цска е също толкова далеч от успехите на Левски през 21-ви. Факти, нищо повече
Лека и доходна за вас и спорете с цифри и статистика - там поне съм доста силен и приказки на ангро не търпяNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеА късмет ли е поради ред причини да те праснат с евро клубен шампион в квалификационните кръгове,когато имаш никак нелош отбор,готов за маааааалко по-.После същият този Леберкезен го разбра,ама кел файда.
Парма не сме я атакували хич,ама им вкарахме.Парушев (лека му пръст) си вкара автогол,а после вкара и гол на Парма.Така че айде нема нужда да говорим за късмет.Мача си отиваше 0:0.
С Шахтьор играхме два мача ако не ме лъже паметта.И в единия украинчетата не можаха да улучат вратата.А вторият мач не си го гледал наживо на стадиона преполагам,а си го слушал по радиото или си чел за него във вестниците,нали?Или се лъжа?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениебатка, ето ти го - надявам се, че е ясно, дори и за чорбари:
http://e-vestnik.bg/13020
просто факти, нищо друго, нещо което чорбарчетата така и не посмяха да направят, но пък бяха много ербап като размазаха сградата на бфс - колко е къса паметта на хората...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеe, какъв късмет е да уцелиш Киево, а не работнички (скопие)А късмет ли е да се паднеш с байер Леверкузен и да играеш и двата мача 12:10 човека на игрището
Или Шахтьор да те размаже от бой, ама до го отстраните? Или да вкарате на зулу из кулу в 120-тата минута? Или пък да отстраните Парма с единствената си атака в мача? Да продължавам ли? да сложа ли мача с ливера 2:0 и неясния гол, видян само от съдията и т.н.
Онзи Левски беше силен, много силен, малшанс беше да се падне в групата на смъртта с Барса, Вердер и Челси, но това е друга тема.
Успех с акциите
Коментар
� -
Абе отдавна е ясно, че колосалните евроуспехи на Левски са плод на тактика, стратегия и висока класа.Докато мачлетата на ЦСКА са изиграни от Добри Джуров и Милко Балев.А, и късмета.Тоя пусти късмет дето винаги помага на "чорбата" и винаги пречи на Левски.Те са само срещу всички.А от онзи ден са сами и срещу себе си.Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеe, какъв късмет е да уцелиш Киево, а не работнички (скопие)А късмет ли е да се паднеш с байер Леверкузен и да играеш и двата мача 12:10 човека на игрището
Или Шахтьор да те размаже от бой, ама до го отстраните? Или да вкарате на зулу из кулу в 120-тата минута? Или пък да отстраните Парма с единствената си атака в мача? Да продължавам ли? да сложа ли мача с ливера 2:0 и неясния гол, видян само от съдията и т.н.
Онзи Левски беше силен, много силен, малшанс беше да се падне в групата на смъртта с Барса, Вердер и Челси, но това е друга тема.
Успех с акциите
Парма не сме я атакували хич,ама им вкарахме.Парушев (лека му пръст) си вкара автогол,а после вкара и гол на Парма.Така че айде нема нужда да говорим за късмет.Мача си отиваше 0:0.
С Шахтьор играхме два мача ако не ме лъже паметта.И в единия украинчетата не можаха да улучат вратата.А вторият мач не си го гледал наживо на стадиона преполагам,а си го слушал по радиото или си чел за него във вестниците,нали?Или се лъжа?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеИзвинявай,сбърках.
Нооооо това не означава,че КЪСМЕТА ви не беше уникален,а нашият не липсваше тотално една година преди това.Или пак съм в грешка?А късмет ли е да се паднеш с байер Леверкузен и да играеш и двата мача 12:10 човека на игрището
Успех с акциитеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
�
Коментар