IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    можеш, ама друг път - то и на мен да ми се надупи някоя от Викториа'с сикрит ейнджълс, ще им го вкарам, даже на всичките подред, ама няма да ми се надупят Та така и ти ще го вкараш това положение, ама .... друг път
    Е аз ти пожелавам поне една от тия ейнджълс да ти се надупи рано или късно.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      И все пак си мислЪ, че това на Жервиньо мога и аз да го вкарам ...
      можеш, ама друг път - то и на мен да ми се надупи някоя от Викториа'с сикрит ейнджълс, ще им го вкарам, даже на всичките подред, ама няма да ми се надупят Та така и ти ще го вкараш това положение, ама .... друг път
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• И все пак си мислЪ, че това на Жервиньо мога и аз да го вкарам ...
        Life won't wait for you.

Коментар

полкич, принципно не се вълнувам от нито един отбор извън Левски чак толкова отблизо, че да им следя договорите, приходите и разходите, но много лесно може да се провери в нета. Та гледайки там, виждам една интересна таблица тук - http://en.wikipedia.org/wiki/Forbes%...football_clubs и ако цъкнеш в нея на приходите, ще видиш, че за 2011 (за когато е поселдната класация), когато единственият по-голям успех (финансово) на челси е един кръг по-напред в ШЛ, приходите им са сравнително еднакви. Сложи срещу това сумите от трансфери в двата клуба, свръхскъпите билети на емирейтс, който е и с 20К по-голям и ще разбереш едно - маркетингът на Челси е в пъти по-добър, а това става само и единствено с пари и печелене на фенове в новоразвиващите се пазари в Азия, а не в Африка, аккто прави любимият ти тим....
          П.С. Колкото до спонсорите - не съм достатъчно запознат, както вече казах, но само се замисли дали няма допълнителна врътка в тази насока, тип Етихад и Ман Сити, щото ако гледаш само цифри, май Сити са недостижими като спонсорски договор за 40 милки паунда на сезон
          Ако ви интересува толкова финансовата страна на нещата четете http://swissramble.blogspot.com/

Има анализи на почти всички клубове за които си пишем тук....

ето пример но без новия договор на Арсенал

Коментар

аз принципно съм си 3-точков

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• полкич, принципно не се вълнувам от нито един отбор извън Левски чак толкова отблизо, че да им следя договорите, приходите и разходите, но много лесно може да се провери в нета. Та гледайки там, виждам една интересна таблица тук - http://en.wikipedia.org/wiki/Forbes%...football_clubs и ако цъкнеш в нея на приходите, ще видиш, че за 2011 (за когато е поселдната класация), когато единственият по-голям успех (финансово) на челси е един кръг по-напред в ШЛ, приходите им са сравнително еднакви. Сложи срещу това сумите от трансфери в двата клуба, свръхскъпите билети на емирейтс, който е и с 20К по-голям и ще разбереш едно - маркетингът на Челси е в пъти по-добър, а това става само и единствено с пари и печелене на фенове в новоразвиващите се пазари в Азия, а не в Африка, аккто прави любимият ти тим....
              П.С. Колкото до спонсорите - не съм достатъчно запознат, както вече казах, но само се замисли дали няма допълнителна врътка в тази насока, тип Етихад и Ман Сити, щото ако гледаш само цифри, май Сити са недостижими като спонсорски договор за 40 милки паунда на сезон

Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              хайде груйче .................... чакам те вече половин час за да "кажеш" на форума кой е основен спонсор на челски и колко пари плаща на любимата ти чукотка, но понеже се затрудняваш то тогава ще ти помогна като те попитам колко пари получава реял миндил пардон реал мадрид по сегашния си договор от спонсора и колко ще получава от следващото лято по новия си договор който подписа през месец септември

накрая ще сравним сумите които взимат двата ти любими отбора (чукотка и реял миндил) със сумата по договора на отбора който през последните 8 години нищо не е спечелил освен купата "емирейтс къп"

давай груйчо, не е трудно ............... напъни се

имаш право на 3 жокера:

- обади се на приятел

- 50/50

- помощ от полки

.................... няма време

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                  Не е точно така, Блан изгони повечето черни от отбора
                  А то от белите нищо не става ...щото не могат да скачат
                  Life won't wait for you.

Коментар

Абе то над 50% от френския национален отбор не ми приличат на французи ...
                    Не е точно така, Блан изгони повечето черни от отбора

Коментар

От "Екваториална Франция" са... повечето... питайте Льо Пен за тях ... той има особено мнение за "френският" национален отбор по футбол
                      Only God Can Judge me...

Коментар

мнйе, от Котьо на дувару е, димйек чист мангал, а не френско негро Ама най-вероятно дуварците ще отпаднат раничко, щото те много ги обичат тото врътките, така че най-вероятно ще е бек то мама а(ф)рсенал вери, вери суун
                        П.С. Аз си знам да не играя арсенал, ама все не вярвах, че могат да паднат със "звездите" си от аматьори, ама то пък и едни звезди там - мани, мани Преди 5-6 години бях много сериозен индикатор за приятелите си - колкото и пъти да играех арсенал, толкова пъти не ги познавах, но предварително си казвах прогнозите и познатите ми облажваха не лоши коеф.
                        Това магията на Купата на Лигата - често се случва в Англия....аз първото полувреме не го гледах второто определено ги надиграхме

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                          Така като го гледаш на французин ли ти прилича ....той е една от перлите на Кот Дивоар
                          Life won't wait for you.

Коментар

Жервиньо не ли франсе?
                            мнйе, от Котьо на дувару е, димйек чист мангал, а не френско негро Ама най-вероятно дуварците ще отпаднат раничко, щото те много ги обичат тото врътките, така че най-вероятно ще е бек то мама а(ф)рсенал вери, вери суун
                            П.С. Аз си знам да не играя арсенал, ама все не вярвах, че могат да паднат със "звездите" си от аматьори, ама то пък и едни звезди там - мани, мани Преди 5-6 години бях много сериозен индикатор за приятелите си - колкото и пъти да играех арсенал, толкова пъти не ги познавах, но предварително си казвах прогнозите и познатите ми облажваха не лоши коеф.

Коментар

Жервиньо не ли франсе?
                              Така като го гледаш на французин ли ти прилича ....той е една от перлите на Кот Дивоар

Коментар

• Ако започнат да пускат титулярно нападение Жервиньо и Шамак, доста вероятно е и да изпаднат...... палячовци
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X