IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Пиян ли си вече бе братленце?

Как по-точно от това видео видя пред кой сектор се радва на гола? Рио празнуваше пред нашия сектор, който се намира зад вратата, в която РвП вкара гола. Просто някакъв демент го фраска от страни.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=owrxhzzXSkI
      Life won't wait for you.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

Колкото до Рио - отива и се радва пред агитката на противниковия отбор.Какво е очаквал? Букет от рози?
          Това абсолютно не е вярно. Провери видеата от гола...

Коментар

• Снимката е от Troll Football. Досега не знаех, че само на манкси е позволено да пускат майтапчийски снимки. Няма да задълбавам относно лицемерието на ФА /за расизма,за симулациите и т.н./ само ще отбележа, че очевидно съществата, които живеят в Манчестър не са особено интелегентни - справка псувните на червените манксчета по адрес на Стилиян Петров и тази постъпка на сините манкси.
            Колкото до Рио - отива и се радва пред агитката на противниковия отбор.Какво е очаквал? Букет от рози?
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              Първо, може и да е елементарно, просто така ми дойде, защото е важно действието, а последствията са само вторичен белег.
              Второ, не знам защо реши, че съм фен на Ливърпул, фен съм на футбола най-вече? Симпатизирам на различни отбори, в зависимост от обстоятелствата като игра, поведение, играчи и т.н.

Иначе обяснението, което си дал е ок, но в предния си пост, обоснова намесата на ФА с резултата от хвърлянето на монетата, затова се включих първосигнално и вече съжалих, че ме вкара в обяснения
              Да бе ясно. Просто по типично български обичай се правят заключения и се дават мнения на база на 10% от информацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Баси елементарната аналогия, честно....

Ще отделя една минутка, за да ти обясня как стоят нещата, въпреки че това да обяснявам на фен на Пул футболни неща е все едно да говоря на македонец за история.

Каква е разликата при двете ситуации. В Англия винаги се хврълят монети по играчите. Винаги се е правило и винаги ще се прави. Разликата между двеете ситуации, е че от клуба ни са пуснали молба до ФА да проучи случая, а вие от ваша страна не сте.

Сега по-ясно ли е "знаещ" защо всъщност си тотално незнаещ?
                Първо, може и да е елементарно, просто така ми дойде, защото е важно действието, а последствията са само вторичен белег.
                Второ, не знам защо реши, че съм фен на Ливърпул, фен съм на футбола най-вече? Симпатизирам на различни отбори, в зависимост от обстоятелствата като игра, поведение, играчи и т.н.

Иначе обяснението, което си дал е ок, но в предния си пост, обоснова намесата на ФА с резултата от хвърлянето на монетата, затова се включих първосигнално и вече съжалих, че ме вкара в обяснения

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  Извинявам се, че се намесвам, но за превишена скорост не те глобяват или съдят, само ако в резултат на нея си убил човек например.
                  Баси елементарната аналогия, честно....

Ще отделя една минутка, за да ти обясня как стоят нещата, въпреки че това да обяснявам на фен на Пул футболни неща е все едно да говоря на македонец за история.

Каква е разликата при двете ситуации. В Англия винаги се хврълят монети по играчите. Винаги се е правило и винаги ще се прави. Разликата между двеете ситуации, е че от клуба ни са пуснали молба до ФА да проучи случая, а вие от ваша страна не сте.

Сега по-ясно ли е "знаещ" защо всъщност си тотално незнаещ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    На суарез спраскаха ли му веждата, Греъме?
                    Извинявам се, че се намесвам, но за превишена скорост не те глобяват или съдят, само ако в резултат на нея си убил човек например.

Коментар

• На суарез спраскаха ли му веждата, Греъме?

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Преди няколко минути беше 12:12 часа на 12.12.12 г. Да сте усетили някаква космическа промяна?
                          Life won't wait for you.

Коментар

И все пак си мислЪ, че това на Жервиньо мога и аз да го вкарам ...
                            Не знам за теб, но Жервиньо подходи по-най неправилния начин за да вкара топката. Замота си краката, направи някакъв ножичен подскок и тръгна да удря с ляв вътрешен шут идващата леко отзад и отляво топка!? Накрая от умотването я чукна чак с вътрешната част на петата. По тъпо нещо рядко се среща. Поне да беше набил един здрав боц и да не уцели да има някакво обяснение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              По-добре да е рано...... че ако е към 90-тата минута може и да пропусне
                              абе аз и в продълженията да е, пак ще съм доволен, пък и съвремнното възстановяване във футбола с една (и с две) топки си е на доста високо ниво Айде и на вас да ви се връща
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Е аз ти пожелавам поне една от тия ейнджълс да ти се надупи рано или късно.
                                По-добре да е рано...... че ако е към 90-тата минута може и да пропусне
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X