If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
принципно са говеда и си заслужават името, но точно в тази случай - не, не съм съгласен. Твоите хора свине ли бяха, когато влязоха на стадиона в Мездра, ако причината за влизането им беше съмненията за уговрка на мача? Когато цапат свастики, псуват деца, бият нормални хора и т.н., да, говеда са, но когато изразяват протеста си (абсолютно резонен, а не глупсотите със Сиони или Сараево примерно - тогава как не ни наказаха сериозно, не знам) на мач - не, не са. Още повече пък на мач с маляки
Страшно ме натоварва като му гледам неадекватните отигравания... и без пари да го бяхме взели пак щеше да ме дразни. Нито в защита знае какво да прави, нито пробива добре по крилото, нито умее да центрира, а шутовете му към вратата са абсурдни. Според мен, ако го вземат да играе в А група, няма да блести с нищо
Абе мълчи си,бе!!!Нека го вземат.Ние ще вземеме от тях Уолкот,
Страшно ме натоварва като му гледам неадекватните отигравания... и без пари да го бяхме взели пак щеше да ме дразни. Нито в защита знае какво да прави, нито пробива добре по крилото, нито умее да центрира, а шутовете му към вратата са абсурдни. Според мен, ако го вземат да играе в А група, няма да блести с нищо
за какво му е на даунингчо да прави такива неща които ги умеят дори и някои аматьори от брадфорд .................... само стюарт даунинг до може това http://www.youtube.com/watch?v=6HCvpk1QsaM
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Имаш лоша уста дето се вика! Този гол дето не го вкарахте ми струва горе-долу 100 лв.
Ама не ви мразя щото има и свестни хора между вас! Може да се каже че ви съжалявам! По-надолу трудно има как да слезете! Не толкова заради това че паднахте от четвъртодивизионен отбор, а защото през почти целия мач (редовното време) бяхте абсолютно безхаберна команда, а "красивата игра" изглежда далечен бледнеещ спомен!
Здраве да е! Поне тази година няма да ви се мотат някакви купички и купенца и ще можете да се съсредоточите в основната си цел през последните години: четвъртото място в Премиършип!
хаххаха, какви глупости си написъл само...Според мен 100% ще вземем шампионската лига или шипа тази година!!!
Ей така та искам!
Ама ако се доберем до стратегическото 0:1 и се затворим да пазим резултата, утре да не обърнеш пак плочата Споко шегувам се, ние сме отбор който играе до края, а треньорът ни не се казва Жозе Мауриньо или Рафа Бенитес, а Арсен Венгер - човекът в когото всички вярваме! А и, това ние шансът за първи трофей от близо 7 години, така че едва ли ще го проиграем с лека ръка, макар че винаги трябва да се има едно на ум, особено когато става дума за Арсенал
И все пак, късмет в залозите!
Имаш лоша уста дето се вика! Този гол дето не го вкарахте ми струва горе-долу 100 лв.
Ама не ви мразя щото има и свестни хора между вас! Може да се каже че ви съжалявам! По-надолу трудно има как да слезете! Не толкова заради това че паднахте от четвъртодивизионен отбор, а защото през почти целия мач (редовното време) бяхте абсолютно безхаберна команда, а "красивата игра" изглежда далечен бледнеещ спомен!
Здраве да е! Поне тази година няма да ви се мотат някакви купички и купенца и ще можете да се съсредоточите в основната си цел през последните години: четвъртото място в Премиършип!
Коментар