IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има си начини за изразяване на протест. Да внесеш в залата бутилка от водка и да я хвърлиш по някой на терена е пълна селяния
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• принципно са говеда и си заслужават името, но точно в тази случай - не, не съм съгласен. Твоите хора свине ли бяха, когато влязоха на стадиона в Мездра, ако причината за влизането им беше съмненията за уговрка на мача? Когато цапат свастики, псуват деца, бият нормални хора и т.н., да, говеда са, но когато изразяват протеста си (абсолютно резонен, а не глупсотите със Сиони или Сараево примерно - тогава как не ни наказаха сериозно, не знам) на мач - не, не са. Още повече пък на мач с маляки

Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Левскарите уцелиха грък с бутилка, направили всичко заради Тампере

Груец, оправдаваш ли ги и като ги нарека "говеда" ще бъде ли незаслужено?
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Левскарите уцелиха грък с бутилка, направили всичко заради Тампере

Груец, оправдаваш ли ги и като ги нарека "говеда" ще бъде ли незаслужено?

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Страшно ме натоварва като му гледам неадекватните отигравания... и без пари да го бяхме взели пак щеше да ме дразни. Нито в защита знае какво да прави, нито пробива добре по крилото, нито умее да центрира, а шутовете му към вратата са абсурдни. Според мен, ако го вземат да играе в А група, няма да блести с нищо
            Абе мълчи си,бе!!!Нека го вземат.Ние ще вземеме от тях Уолкот,
            Life won't wait for you.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

Страшно ме натоварва като му гледам неадекватните отигравания... и без пари да го бяхме взели пак щеше да ме дразни. Нито в защита знае какво да прави, нито пробива добре по крилото, нито умее да центрира, а шутовете му към вратата са абсурдни. Според мен, ако го вземат да играе в А група, няма да блести с нищо
                за какво му е на даунингчо да прави такива неща които ги умеят дори и някои аматьори от брадфорд .................... само стюарт даунинг до може това http://www.youtube.com/watch?v=6HCvpk1QsaM

един е стюарт даунинг на светааааааааааа

Коментар

• Страшно ме натоварва като му гледам неадекватните отигравания... и без пари да го бяхме взели пак щеше да ме дразни. Нито в защита знае какво да прави, нито пробива добре по крилото, нито умее да центрира, а шутовете му към вратата са абсурдни. Според мен, ако го вземат да играе в А група, няма да блести с нищо

Коментар

....... и ШЛ и шипЪ и Даунинг
                    и не само

.................. на теб какво не ти харесва в това хубаво момче

................ все едно ти си извадил парите от собствения си джоб, че ги приемаш нещата толкова навътре с даунингчо

Коментар

и само Даунинг пак ще им е много

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        не си прав

.................... ще вземем и ШЛ; ще вземем и шипЪ

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                          хаххаха, какви глупости си написъл само...Според мен 100% ще вземем шампионската лига или шипа тази година!!!
                          не си прав

.................... ще вземем и ШЛ; ще вземем и шипЪ

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Имаш лоша уста дето се вика! Този гол дето не го вкарахте ми струва горе-долу 100 лв.
                            Ама не ви мразя щото има и свестни хора между вас! Може да се каже че ви съжалявам! По-надолу трудно има как да слезете! Не толкова заради това че паднахте от четвъртодивизионен отбор, а защото през почти целия мач (редовното време) бяхте абсолютно безхаберна команда, а "красивата игра" изглежда далечен бледнеещ спомен!
                            Здраве да е! Поне тази година няма да ви се мотат някакви купички и купенца и ще можете да се съсредоточите в основната си цел през последните години: четвъртото място в Премиършип!
                            хаххаха, какви глупости си написъл само...Според мен 100% ще вземем шампионската лига или шипа тази година!!!

Коментар

• BREAKING: After last night, the FA have introduced a new rule: "Anyone who passes to Gervinho from now on will be booked for time wasting."

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Ей така та искам!
                                Ама ако се доберем до стратегическото 0:1 и се затворим да пазим резултата, утре да не обърнеш пак плочата Споко шегувам се, ние сме отбор който играе до края, а треньорът ни не се казва Жозе Мауриньо или Рафа Бенитес, а Арсен Венгер - човекът в когото всички вярваме! А и, това ние шансът за първи трофей от близо 7 години, така че едва ли ще го проиграем с лека ръка, макар че винаги трябва да се има едно на ум, особено когато става дума за Арсенал
                                И все пак, късмет в залозите!
                                Имаш лоша уста дето се вика! Този гол дето не го вкарахте ми струва горе-долу 100 лв.
                                Ама не ви мразя щото има и свестни хора между вас! Може да се каже че ви съжалявам! По-надолу трудно има как да слезете! Не толкова заради това че паднахте от четвъртодивизионен отбор, а защото през почти целия мач (редовното време) бяхте абсолютно безхаберна команда, а "красивата игра" изглежда далечен бледнеещ спомен!
                                Здраве да е! Поне тази година няма да ви се мотат някакви купички и купенца и ще можете да се съсредоточите в основната си цел през последните години: четвъртото място в Премиършип!

Коментар

Working...
                                X