IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
    Здравейте, може ли някой да даде линк, на който мога да гледам на живо мача КПР-ФУЛЪМ?

Благодаря предварително!
    http://www.frombar.tv/

Тука има 2-3 - само трябва да изчакаш рекламите да минат и си гледаш!

Коментар

• Arsenal trophy cabinet...

Коментар

• КПР - ФУЛЪМ

Здравейте, може ли някой да даде линк, на който мога да гледам на живо мача КПР-ФУЛЪМ?

Благодаря предварително!

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Я ако сиакш питай и полкича - като протестираха с постоянни санкции за невъздържано поведение на публиката срещу Неградския, какви са феновете им - свине/говеда или друг тип чифтокопитен добитък
            добре си ..................... ама ще се оправиш...

Коментар

• Young Liverpool Supporter: Dad how does it feel to win the Premier league? Dad: I don't know son! Let's ask Grandpa.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vola.X Разгледай мнение
                  Тази вечер виждате ли някой сигурен, но уговорен мач ?
                  Пропускай ги тези купи мамка им! Вчера даже Барса и Реал се изгъбарката със залозите, а Ювентус, който нормално трябва да вкара 3-4 гола на този противник би с едно на мъка!

Коментар

• Тази вечер виждате ли някой сигурен, но уговорен мач ?
                    Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      на бадминГтон баш не сме падали, ...
                      А на федербал???
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Виж сега, аз имам малко по-различно виждане - да, в нормална страна подобни хора са за затвора, но там щяха да им правят компания президентите на клубове от цялата А група, без изключения/ Това обаче не е факт и съответно феновете минават на закона на джунглата - ти ме ебаваш, аз те ебавам. Всеки фен иска отборът му да върви нагоре, да побеждава, да печели купи, титли и т.н. (е, освен феновете на Арсенал, де - те по-се кефят на техничната игра срещу Брентфорд). Когато това не върви, трябва да се смени ръководството - в Барса знаеш как става, в бг обаче е невъзможно, затова и те действат така - вярно, първосигнално и вярно, извън закона, който така или иначе не се прилага. това е - кучето скача според тоягата.

П.С. Представители на анималистичните фракции има навсякъде за съжаление, но пък и без тях не може, все пак те вдигат градуса и разпяват публиката от "нормалните", дето люпят семки. Проблемът в Бг е, че поради липсата на качествен футбол и нормални условия по стадионите (за което е виновно ръководството, незаделящо достатъчно средства - т.е. пак се връщаме в началото, че рибата се вмирисва откъм главата), тези чифтокопитни фенове започнаха да стават преобладаващото мнозинство от хората, ходещи по стадионите, защото те са твърди ядра и ходят там не заради футбола, а заради съпровождащите го "удоволствия" да пребият някого, да се напият, да счупят нещо и т.н. И пак въртим, сучем, ясно е, че трябва да се разкара ръководството, което с протести във фейсбук (аз дори нямам такъв) няма да стане, а си требе кютек (малце или много, наспоред който както чете Ляпчев), т.е. хулиганите реално помагат на нас, "нормалните", дето няма да си накървавим ръцете или да рискуваме да влезем в затвора, а само тихо ще си попържаме пред Тв-то след поредния евро или домашен провал.

Лудите, лудите, те да са живи - колко актуален е дядо ви Вазов и в наши дни....

Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Ами не го одобрявам, защото аз имам малко по-различно обяснение за него. Освен тиражираните подозрения за уговорка (едва ли са били безпочвени), се говори че било опит Дучето да извива ръцете на титаните, за да получи повече пари за организирани екскурзии на феновете, хореографии и т.н. които пари добре знаем, че си прибираха той и още няколко човека от фенклуба. След този случай, обаче, му отрязаха тези пари и оттам тръгна това "Вън боклуците!". С две думи, не одобрявам всякакви такива прояви на агресия, целящи уж да се защитава някаква кауза. Знаеш добре, че наричам "говеда" определена част от феновете ви, за които мнението ми е, че нямат място по стадионите (разбира се, ако бяхме нормална държава с полиция, която си върши работата и оправдава рекордния си бюджет, ама нейсе), а по различни заведения за лечение на зависимости, психиатрични клиники, а за част от тях и по затворите
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ами не го одобрявам, защото аз имам малко по-различно обяснение за него. Освен тиражираните подозрения за уговорка (едва ли са били безпочвени), се говори че било опит Дучето да извива ръцете на титаните, за да получи повече пари за организирани екскурзии на феновете, хореографии и т.н. които пари добре знаем, че си прибираха той и още няколко човека от фенклуба. След този случай, обаче, му отрязаха тези пари и оттам тръгна това "Вън боклуците!". С две думи, не одобрявам всякакви такива прояви на агресия, целящи уж да се защитава някаква кауза. Знаеш добре, че наричам "говеда" определена част от феновете ви, за които мнението ми е, че нямат място по стадионите (разбира се, ако бяхме нормална държава с полиция, която си върши работата и оправдава рекордния си бюджет, ама нейсе), а по различни заведения за лечение на зависимости, психиатрични клиники, а за част от тях и по затворите
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                            Е те така или иначе са си клиенти на Там(тук)пере Юнайтед - без значение дали е футбол,волейбол или бадмингтон...
                            на бадминГтон баш не сме падали, но това си е игра за семейство Адамс( a really bad game), т.е. много позната за чорбата
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Има си начини за изразяване на протест. Да внесеш в залата бутилка от водка и да я хвърлиш по някой на терена е пълна селяния
                              не ми отговори за вашето нахлуване в Мездра (стига то да не е част от тото сценария, де) - ти одобряваш ли го като форма на простест или онези чорбарчета са свине? Колкото до бутилката - вината е 50/50 - както на внеслите я, така и на ушевите - на тях за каво им се плаща в крайна сметка? Я ако сиакш питай и полкича - като протестираха с постоянни санкции за невъздържано поведение на публиката срещу Неградския, какви са феновете им - свине/говеда или друг тип чифтокопитен добитък

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Левскарите уцелиха грък с бутилка, направили всичко заради Тампере

Груец, оправдаваш ли ги и като ги нарека "говеда" ще бъде ли незаслужено?
                                Е те така или иначе са си клиенти на Там(тук)пере Юнайтед - без значение дали е футбол,волейбол или бадмингтон...
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X