Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнениеА случайно да си спомняш, че мача беше във вторник, а в петък Ливърпул играха финал за суперкупата на Европа, а?
В мача с ЦСКА:
Карсън, Финън, Хюпия, Рийзе, Сисе, Хаман, Хосеми, Мориентес, Сисоко, Уорнък, Потър
в мача с оригиналното ЦСКА, ама от Москва:
Рейна, Хосеми, Карагар, Хюпия, Рийзе, Хаман, Финън, Алонсо, Зенден, Гарсия, Мориентес
т.е. половината състав е различен, но, аккто винаги съмказвал - победата си е победа, независимо от всичко (както и нашата победа над 3-тия състав на Лация в Рим си е единствената победа на Бг отбор над италиански като гост) и си остава в статистиката. дано има повече такива статистики, а не да се дърляме дали Мура или Сараево/Иртиш е по-срамно отпаданеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЯ си припомни кога за последен път ЦСКА би Ливърпул насред Анфийлд.И кой вкара гола а дали в момента същия не е пак в отбора.Кога биете Ливърпул или отстраните действащ европейски шампион иди да го кажеш на БКП
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЕй, за тези стари години кво се разприказвахте...
Левски, ЦСКА...били привилегировани... Левскареите реват, че чорбарите били мили на власта, чорбата реве, че говедата били отроче на властта...
Аз пък си спомням как един Нанков отиде не в ЦСКА, а в Славия да отбива службата...щото по онова време много се интересувах и вълнувах и знаех всичко, дори отвътре...та строителните войски те не влачеха ли и те?
Случая който посочваш е частен и срещу него можем да посочим поне 20 в посока на ЦСКАто!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЯ си припомни кога за последен път ЦСКА би Ливърпул насред Анфийлд.И кой вкара гола а дали в момента същия не е пак в отбора.Кога биете Ливърпул или отстраните действащ европейски шампион иди да го кажеш на БКП
Този мач си го спомням - добре играха ЦСКАто, но това не променя факта, че двубоя вече беше решен в София и то не в полза на българския отбор!
Иначе и аз като българин се накефих на тази победа!!!
Коментар
-
Ей, за тези стари години кво се разприказвахте...
Левски, ЦСКА...били привилегировани... Левскареите реват, че чорбарите били мили на власта, чорбата реве, че говедата били отроче на властта...
Аз пък си спомням как един Нанков отиде не в ЦСКА, а в Славия да отбива службата...щото по онова време много се интересувах и вълнувах и знаех всичко, дори отвътре...та строителните войски те не влачеха ли и те?
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТуй ЦСКАрчета сте като щрауси!
Разбира се че БКПто е "виновно" за успехите на ЦСКА!
Всеки що читав млад футболист са го вземали в казармата и от там директно в ЦСКАто!
Дето се казва цялата партия и цялата армия е водила "трансферната политика" на отбора!
Нв виждам смисъл да го отричате! Фактите са, че след като това приключи и приключиха успехите на ЦСКА - както в БГ, така и в чужбина!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ Милко Балев.И Добри Джуров.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Туй ЦСКАрчета сте като щрауси!
Разбира се че БКПто е "виновно" за успехите на ЦСКА!
Всеки що читав млад футболист са го вземали в казармата и от там директно в ЦСКАто!
Дето се казва цялата партия и цялата армия е водила "трансферната политика" на отбора!
Нв виждам смисъл да го отричате! Фактите са, че след като това приключи и приключиха успехите на ЦСКА - както в БГ, така и в чужбина!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеТе виновни за тези успехи са Мирчо Спасов и комунистите...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЗащо не.Петев е скромно трудолюбиво и почтено момче.И млатеше говедата където ги свари.Затова злобеят.Бил съм на мачовете с Байерн Ливърпул Нотингам.Тройчо унищожи Ливърпул а Ружди Керимов Нотингам.Бях на метри от Цецо Йончев кага вкара гола на баварците.При 3:0 онемяхме гледахме и не вярвахме на очите си.Беше нещо велико.Който е ходил на тези мачове знае.А говедата какво да ги коментирам смешнициOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеЕ па напрао за помощник на Тройчо!
Защо не.Петев е скромно трудолюбиво и почтено момче.И млатеше говедата където ги свари.Затова злобеят.Бил съм на мачовете с Байерн Ливърпул Нотингам.Тройчо унищожи Ливърпул а Ружди Керимов Нотингам.Бях на метри от Цецо Йончев кага вкара гола на баварците.При 3:0 онемяхме гледахме и не вярвахме на очите си.Беше нещо велико.Който е ходил на тези мачове знае.А говедата какво да ги коментирам смешници
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеe, славни години са били - все пак два отбора на 1/2 финал в европа, бием еврошампиона в последствие Италия с 3:2 в София и много трудно отпадаме и т.н. Силни времена, които никога няма да се повторят, поради ред причини, най-малкото защото нито обществото е същото, нито формата на съответните турнири, а още по-малко пък светът като цяло...И това ще мине ...
Коментар
Коментар