IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Извинявай,сбърках.

Нооооо това не означава,че КЪСМЕТА ви не беше уникален,а нашият не липсваше тотално една година преди това.Или пак съм в грешка?

Коментар

• виж сега, за содито те бъзикам (и аз имам малко там), но за Левски си много, ама много далече от истината. За последен птъ ограмотявам чорбар тази вечер - странно е как умни хора, като стигнат тема спорт и стават прости чорбари, лъжещи, мамещи или просто заблудени.. Ето ти ПОСТАВЕНИТЕ тимове през 2006:

Milan Ita 112.020
      Liverpool Eng 105.950
      Arsenal Eng 101.950
      Valencia Esp 95.006
      Ajax Ned 60.640
      Lille OSC Fra 54.757
      Benfica Por 51.533
      Steaua Bucuresti **Rom 46.381
      CSKA Moscow Rus 42.504
      AEK Athens Gre 39.587
      Dinamo Kiev ** Ukr 36.777
      Levski Sofia ** Bul 35.016
      Shakhtar Donetsk Ukr 33.777
      Galatasaray Tur 33.634
      Hamburger SV Ger 30.960
      Slovan Liberec Cze 28.769

та поставени ли сме? ПОСТАВЕНИ? и то колко напред сме поставени, а - има ли значение дали са с тотонеро или без тотонеро, та ние сме 4 отбора над чертата? та дали беше късмет, че ни се падна Киево, а не Работнички? Хайде, като говорите с мен, поне да сте подплатени с цифри, а не с приказки наизуст

Сега, ако имаш поне малко достойноство, ще кажеш едно Извинявай, сбърках

Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
      Груйче,аз за колко съм продал Соди,защо съм ги продал,колко дивидент съм прибрал,кога и на колко съм ги придобил няма нищо общо в случая.И повярвай ми не съм се смахнал заради дивидента,защото имах визия какво да направя с парите летния сезон по морето.Направих го и съм предоволен.

В случая много важно си отбелязал,че бяхте ПОСТАВЕНИ,благодарение на невероятният късмет да се случи нещото,наречено ,,Тотонеро'' в Италия.И много правилно си отбелязал,че щяхте да бъдете НЕПОСТАВЕНИ ако...........Видяхме докъде стигат ВСИЧКИ БГ отбори в ШЛ,когато са непоставени.И това ми беше мисълта,но явно не си я схванал.Не ме бъркай с някои други,които ти говорят за Фиорентина.Аз този отбор да съм го споменал?И сте ми много смешни,когато Ви бъзна на тема късмет.Заплюли сте го чичо Пенчо за късметлия номер едно на републиката и не искате поне за малко да му вземете короната.Явно много тежи?!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• батка, ето ти го - надявам се, че е ясно, дори и за чорбари:
        http://e-vestnik.bg/13020
        просто факти, нищо друго, нещо което чорбарчетата така и не посмяха да направят, но пък бяха много ербап като размазаха сградата на бфс - колко е къса паметта на хората...

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Груйчи с ракията свърших сега съм на винце.Това че сте освиркали Бойко е някаква шега.Боко го освиркаха за първи път на някаъв концерт ако се не лъжа.Не си преписвайте неша които ви е страх да направите.То това да не е като да съблечеш Петев.... и то няколко срещу един а говедото Сираков гледаше и се подхикилкваше.А таз заран по Канал едно разправяше че въпреки небивалата съдийска подкрепа миналата година пак взехте калъфката......Груйчи ти си умно момче ама заблудено.Не е срамно пиши молба и те взимаме в ЦСКА
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груйче,аз за колко съм продал Соди,защо съм ги продал,колко дивидент съм прибрал,кога и на колко съм ги придобил няма нищо общо в случая.И повярвай ми не съм се смахнал заради дивидента,защото имах визия какво да направя с парите летния сезон по морето.Направих го и съм предоволен.

В случая много важно си отбелязал,че бяхте ПОСТАВЕНИ,благодарение на невероятният късмет да се случи нещото,наречено ,,Тотонеро'' в Италия.И много правилно си отбелязал,че щяхте да бъдете НЕПОСТАВЕНИ ако...........Видяхме докъде стигат ВСИЧКИ БГ отбори в ШЛ,когато са непоставени.И това ми беше мисълта,но явно не си я схванал.Не ме бъркай с някои други,които ти говорят за Фиорентина.Аз този отбор да съм го споменал?И сте ми много смешни,когато Ви бъзна на тема късмет.Заплюли сте го чичо Пенчо за късметлия номер едно на републиката и не искате поне за малко да му вземете короната.Явно много тежи?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Груйчи с ракията свърших сега съм на винце.Това че сте освиркали Бойко е някаква шега.Боко го освиркаха за първи път на някаъв концерт ако се не лъжа.Не си преписвайте неша които ви е страх да направите.То това да не е като да съблечеш Петев.... и то няколко срещу един а говедото Сираков гледаше и се подхикилкваше.А таз заран по Канал едно разправяше че въпреки небивалата съдийска подкрепа миналата година пак взехте калъфката......Груйчи ти си умно момче ама заблудено.Не е срамно пиши молба и те взимаме в ЦСКА
            Много, ама много се радвам, че в цялата тази свинщина с Петев, бат наско наистина се показа и изяви като педераско - хем стана от масата, хем започна да говори и се прегръща с качулатите фенове, типичен страхливец
            Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              ......Груйчи ти си умно момче ама заблудено.Не е срамно пиши молба и те взимаме в ЦСКА
              Да издържи теста първо и тогава ...
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                батка, пий си ракията и не се меси в теми, по които тиквата ти не отбира. Ние, Левскарите, сме единствената агитка и първите изобщо в Бг, които викаха Бойко-курво, и това в момент, в който тиквоча ни беше обещал газпром. Понякога сте толкова нелепи червендалестите чичкови червенотиквеничета да размърдате това нещо, дето се намира между двете ви уши (то вярно, че при повечето е вакуум) и да напишете нещо сами, изразявайки собственото си мнение, отколкото да препредаде мантрите и дитирамбите на внука на сталин или на тошко шиваняка
                П.С. А уж си умен човек и имаш сравнително ясна мисъл...

Коментар

• Типично хулиганско поведение на фенове без значение дали са арменци,германци ,шведи ,англичани и т.н .Чувам ,че викат цигани.. http://www.armsport.am/hy/news/2013/...5%D6%80/376226 Та каквото повикало -такова се обадило Преди година и българите ги наричаха така http://www.sportal.bg/news.php?news=385400
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      А тази дето пусна последно просто не е вярна!
                      Ето нещо вярно.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Киево ....?!?!?! Със сигурност най-великия момент в историята на българския футбол
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Е то природата си знае работата,на кого по колко.Но все пак за по късопаметните ощетени от природата.http://www.youtube.com/watch?v=byWDkKDI_tQ
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Майко мила, майко мила Ще ти го кажа само веднъж и няма да ти се извинявам - ти си абсолютен идиот
                            Ливера е първият и последен случай (дотогава), в който отбор, носител на ШЛ, не печели място за участие от първенството на страната си и затова се наложи да се правят разни компромиси с уефи и т.н., защото беше прецедент към този момент (после чукотките го повториха). Затова и Ливера играха с чорбата. Ами то ви е сте и единственият победител в купата на плейстейщън и тя ще си е ваша завинаги, просто щото никога повече няма да има подобен чикиджийски турнир

Малко по-сериозно, искаш ли, а? Уж си умно момче, а откак продаде акциите на содито, пък те изстреляха баси дивидента и нещо вече не си съвсем в час. Левски беше поставен в този момент, когато биха Киево> ПОСТАВЕН. И то не със сегашната чикиджийска система на отбори шампиони и нешампиони, а с предишната - на всички в кюпа. та Левски бе поставен и най-силният отбор, който можеше да му се падне, беше Киево. Ако нямаше тотнерото, то Фиорентина щяха да игарят на мястото на Киево и щяха да са поставени, т.е. Левски нямаше как да играе с тях. Набийте си го това в червените тикви и не оспорвайте фактите, щото можеше да играем и с работнички, а не с киево - просто имахме малшанса да играем с тях. И само един играч на това Киево - Амаури струваше повече от цялото ни първенство. Толкова за онзи мач - ние се гордеем, че сме влезли там, където български отбор не е влизал и то сме влезли през парадния вход!!!

Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
                            Да победиш като гост отбор,спечелил 2 месеца по-рано ШЛ - БЕЗЦЕННО!!!Дори да сме играли срещу юношите младша.

П.С.Апропо,да запитам кога някой друг БГ отбор е играл квалификационен мач за влизане в ШЛ срещу действащият носител на трофея?Май,май.......никога.Все още ли не разбирате разликата между опита на ЦСКА да влезе в групите на ШЛ и влизането на Левски след тотонерото в Италия,изваждането на Ювентус от турнира и заместването му от Киево?Айде вижте и къде финишира Великият киево в края на същото първенство в Италия.И после разправяйте ,че чичо Ви Пенчо бил уникален късметлия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              Ти левскар ли си бре!?
                              Не, не съм! Аз съм от СПАРТАК Варна!
                              И Левски и ЦСКА са маскари, ама ме е яд, като казвате на черното - "синьо" а на бялото - "червено"! (или вие сте вода не напита, а всички останали са нищо! Истината е че 2/3 от подкрепата през соц-времената е била за ЦСКА, а 1/3 за Левски - за това и титлите им от този период са горе-долу 2-1!
                              След това като почна да играе парата, просто Левскито по-случи на мутри - ЧОРНИ/БЕЛИЙ не знам кой си - ама горе долу я карат някак (без последните 4-5 години)! Докато вашите мутри нищо - геврече с дупка!

Коментар

• Да победиш като гост отбор,спечелил 2 месеца по-рано ШЛ - БЕЗЦЕННО!!!Дори да сме играли срещу юношите младша.

П.С.Апропо,да запитам кога някой друг БГ отбор е играл квалификационен мач за влизане в ШЛ срещу действащият носител на трофея?Май,май.......никога.Все още ли не разбирате разликата между опита на ЦСКА да влезе в групите на ШЛ и влизането на Левски след тотонерото в Италия,изваждането на Ювентус от турнира и заместването му от Киево?Айде вижте и къде финишира Великият киево в края на същото първенство в Италия.И после разправяйте ,че чичо Ви Пенчо бил уникален късметлия.

Коментар

Working...
                                X