IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ае, 0:4 Българи юнаци!!! И Холандия-Унгария 0:1

Коментар

• Днес мача с арменските попове съм го замислил 0-0 на почивката, 0-1 краен - да се спукат от яд!
      Даже към корнерите добавих едно залогче за повече голове през второто полувреме!

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        сигур ефуто ба ли ги
        Пичове, да знаете, жертвах 10 еврарки за България - пуснах залог за 1Х от компа, от който никога не съм печелил. Вече съм една идея по-спокоен, че ще бием.
        П.С. И да ме почерпите после
        БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ
        Абе все ми се струва,че ти ще трябва да почерпиш накрая
        Тоя мач не го пипам от никъде.
        Дано съм лош пророк.
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Предложението за овър картони на мача на наш'те. Няма ли някой който да го предлага?..
          сигур ефуто ба ли ги
          Пичове, да знаете, жертвах 10 еврарки за България - пуснах залог за 1Х от компа, от който никога не съм печелил. Вече съм една идея по-спокоен, че ще бием.
          П.С. И да ме почерпите после
          БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Наще лъвчета обръщат руснаците
            Еваларка
            Мислех да го играя тоя мач 2,че коеф беше над 3 сутринта
            Only God Can Judge me...

Коментар

аз няма да играя нищо, но бих пробвал 2-ка на Казахстан с Фарьорите (или може и Х) - всички се забивате на завързаните мачове, а в "безинтересните" стават най-добрите пари, принципно, но както казах, няма да играя, освен ако нашите не ме въодушевят по някое време
              +1
              И аз мисля,че казахите ще бият макар и трудно.
              Другите мачове, които днес съм пуснал са:

Сърбия - Япония 1
              Швеция - Австрия 1
              Албания - Швейцария 2
              Словения - Норвегия 1
              Исландия - Кипър 1
              Холандия - Унгария 1 с два гола и повече разлика

Пуснах ги поотделно и заедно с 1 лев,като коефициента за заедно е 112
              Снощи малките англичани как щяха да ми прецакат колонката дето беше сигура ( победи на Англия 21 и Хърватска 21 с 4 и повече гола и победа на Белгия21 с два гола разлика) не е истина,добре че момчето все пак направи хет-трик.
              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                Предложението за овър картони на мача на наш'те. Няма ли някой който да го предлага?..
                уви не!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  След като поразгледах малко мачовете харесах картони на Англия и Черна гора. Мачът ще е завързан, първият път като играха имаше 6, а съдията днес ще е испанец

От другите мачове вероятно Турция и Украйна ще спечелят
                  Аз бая залози напусках:
                  Турция, Русия -1, Румъния -1
                  ГГ на Украйна-Полша и Хърватия-Белгия
                  Чехия да бие и ГГ

и за вечерта САЩ, Аржентина и Колумбия ДШ!

Коментар

аз няма да играя нищо, но бих пробвал 2-ка на Казахстан с Фарьорите (или може и Х) - всички се забивате на завързаните мачове, а в "безинтересните" стават най-добрите пари, принципно, но както казах, няма да играя, освен ако нашите не ме въодушевят по някое време

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                      След като поразгледах малко мачовете харесах картони на Англия и Черна гора. Мачът ще е завързан, първият път като играха имаше 6, а съдията днес ще е испанец

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Във всичко си прав - уви! Можеше да се вземе някой лефче!
                        За сега съм сложил над 9 корнера на нашия мач и на Англия-Черна гора! ...да видим какво друго ще реша докато дойдат мачовете!

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ибра си е дърво на моменти, но оня гол, дето го отпраска на Албионците....
                          И това ще мине ...

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Новия треньор на Украйна

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                И мене ме гризе изотвътре .... ама се надявам да биеме с поне с половин гол.
                                1:1 и три поредни корнера за наште и готово!!!

Коментар

Working...
                                X