If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+1
И аз мисля,че казахите ще бият макар и трудно.
Другите мачове, които днес съм пуснал са:
Сърбия - Япония 1
Швеция - Австрия 1
Албания - Швейцария 2
Словения - Норвегия 1
Исландия - Кипър 1
Холандия - Унгария 1 с два гола и повече разлика
Пуснах ги поотделно и заедно с 1 лев,като коефициента за заедно е 112
Снощи малките англичани как щяха да ми прецакат колонката дето беше сигура ( победи на Англия 21 и Хърватска 21 с 4 и повече гола и победа на Белгия21 с два гола разлика) не е истина,добре че момчето все пак направи хет-трик.
Доволно!!!
Иначе за мача на нашите момчета: още им е рано да правят велики неща,но пътят по който са поели поне за мен е правилен. Снощи бяха излезли гипсирани първото полувреме и това им провали мача,а можеха да отнесат с разлика с арменците. Видя се,че когато са поставени под напрежение все още не могат да го преодолеят.Предните мачове(с изключение на тези с Малта и Армения в БГ) бяха аутсайдери и никой нямаше да им се сърди ако ги бяха загубили - играха без напрежение и взеха много от тях (евала за което),но когато снощи се искаше и очакваше от тях победа... нещо се случи.
Дано Любо и момчетата продължат по същия начин и не си помислят,че вече са звезди... има хляб в тях,но и има още много докато стигнат този статут.
Във вторник ще видим дали има надежда,ако все пак излязат и бият чехите - ей така за авторитет ( а той идва само с успехите ).
Волейболистите на България са на полуфинал на световното за младежи
Младежките ни национали по волейбол до 23 години изиграха страхотен мач срещу Аржентина и постигнаха важна и много сладка победа с 3:1 гейма, която класира България във финалната четворка на световното първенство в Бразилия. Селекцията на Драган Иванов се нуждаеше от задължителен успех срещу "гаучосите".
Срещата беше директен спор за второто място в Група "А" и класиране за 1/2-финал. Нашите постигнаха целта си и влязоха сред най-добрите четири в света. В сблъсъка за място на финала нашите ще се изправят срещу тима Сърбия. Срещата е тази нощ от 3 часа българско време.
За сладкия успех на българите над Аржентина най-резултатни бяха Златан Йорданов (3 блока) и Николай Пенчев (2 аса) с по 12 точки, а Красимир Георгиев добави 11 точки (5 блока). Много силен мач изиграха и Венцислав Рагин (4 блока, 1 ас) и Жани Желязков (1 ас), които завършиха с по 10 точки.
България загуби с 1:2 при гостуването си на Армения и по този начин намали до минимум шансовете си за класиране на Световното първенство в Бразилия.
Все пак България има теоритичен шанс да се класира за Мондиал 2014, ако успее да победи Чехия във вторник в световната квалификация на стадион „Васил Левски“.
Задължително Дания не трябва да спечели срещу Италия, за да останем на второ място в нашата група В.
Също така трябва да следим внимателно развитието на борбата в група Е.
Исландия задължително трябва да спечели една или две точки в предстоящите си два двубоя – домакинство на Кипър и гостуване на Норвегия.
Словения трябва да победи като домакин Норвегия и да направи най-много равенство при гостуването на Швейцария във вторник.
По този начин Словения ще завърши на второ място в групата си, но с по-лоша голова разлика от „трикольорите“. Ако Словения победи Норвегия и загуби от Швейцария, пак ще завърши на второ място, но с точка по-малко от България и така четата на Любослав Пенев ще се класира за баражите.
Ако Норвегия направи равен срещу Словения и победи Исландия, „викингите“ ще съберат 15 точки, което също може да ги изведе до втората позиция в групата при положение, че исландците не спечелят срещу Кипър.
След като се извадят шестте точки на Норвегия от мачовете срещу Кипър, „викингите“ ще имат 9 точки, а България при победа срещу Чехия ще бъде с 10 и ще се класира за баража.
Докато рових из мрежата видях заглавие:"Оставете световното.Вярата се върна."
Много съм съгласен с това.Бориха се здраво.Дори с 9 човека.Много ме е яд.Нямаше чорби, нямаше говеда, нямаше селяци.Имахме отбор.За първи път от доста, доста отдавна.Време и доверие за Пенев и отбора.Това е което ни е небходимо.
Мечтите умряха!
Как да не го е яд човек за тия глупави картони! Никога нямаше да паднем 11 срещу 11!
Тия глупави картони са следствие от глупавите ни и корумпирани съдии в родният ни шампионат. Те са най-голямото зло! Отнася се и за двата ни червени картона...
Жалко наистина. 10 срещу 11 си ги обръщахме, за 11 срещу 11 да не говорим. Ще очакваме квалификациите за европейското с повече оптимизъм, но прави бяха гостите в студиото, че се нуждаем от голаджия. Дано се намери такъв, защото такива пропуски ми късат нервите.
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Мечтите умряха!
Как да не го е яд човек за тия глупави картони! Никога нямаше да паднем 11 срещу 11!
така е, то си беше ясно, че така ще стане - предчувствията много рядко ме лъжат Тъпото е, че тези двамата калмуци с червените картони в Бг са божи кравички, самозабравят се, и особено Дяков, през мач-два му дават червени картони, щото го няма домус ага Жалко, бориха се мъжки и заслужават адмирации.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Мечтите умряха!
И защо ни е да ходим на световно?За да берем срам и да си оправят головата разлика с нас?Кого можем да победим?Ми нали отборите от Африка ще ни спукат за Южна Америка и европа да не говорим.
Коментар