IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Идеи за тази вечер?
    На мен ми изглежда, че ПСЖ, Бенфика, Галатасарай и Юнайтед би трябвало да бият... все още се чудя, обаче, кой мач ще се окаже издънката на вечерта и не успявам да го разпозная
    така както гледам - и при четирите има доста голяма вероятност и за коеф под 1.8 не си заслужават риска. Лично мнение
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Идеи за тази вечер?
      На мен ми изглежда, че ПСЖ, Бенфика, Галатасарай и Юнайтед би трябвало да бият... все още се чудя, обаче, кой мач ще се окаже издънката на вечерта и не успявам да го разпозная
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        .... да не забравяме и Иртиш - дори и най-твърдите чорбарляци не са си вярвали, че можем да отпаднем от тия, дори след 0:0 на герена, а аз дори заложих доста стабилна сума за нашите говеда при 0:2 в Казахстан - просто не можех да повярвам до последно.
        ...
        Това беше един от най-хубавите ми подаръци през лятото!!!
        5.17 коеф !!!!!
        Още след мача в софия се молех букитата да си мислят,че сините все още са фаворит!!
        От сърце им пожелавам догодина пак да играят в Европа,дори съм склонен нашие да им да дадат мястото си (макар,че то никак не е сигурно)... само сините да играят в Европа - най-лесните пари в живота ми... каквото и да сложиш срещу тях,всичко излиза!

Ех,спомени...
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
          не ги изключвам принципно, да не кажа, че си звучат ултра логично), Абре Грую,ти като смени посоките хептен се спихна.Какви тото варианти,какви тото изненади?То тия врътки стават когато можеш да биеш поне един отбор над 14място.Виж,че от мача със Слабия ,ни бие кой когато и където си поиска.Колкото до това,че става нещо,си е истина но каквооооо?
          ами ние си взехме почти всички тото мачове - Пирин ГД, Любимец, Слабия и единственото тото, което пропуснахме да направим, и за което си нося последиците, е с чорбата (ще те помоля, от солидарност, поне ти да не ме бъзикаш - достатъчен ми е срама, което за очвек с особено чувство за чест като мен, е прекалено голям, но вината си е на 100% моя и си плащам дълговете, макар и виртуално), от другата страна, очкаваната тото загуба от локо пд си се случи (сега ще ги ударим в пловдив, ако е вярна конспирацията ми, просто коеф си е коеф). Реално играхме мачовете с черно море, берое, литекс, ботев, лудогорец и чорбата - в първите 4 имахме малшанс, а лудогорец и чорбата си ни биха културно. да не забравяме и Иртиш - дори и най-твърдите чорбарляци не са си вярвали, че можем да отпаднем от тия, дори след 0:0 на герена, а аз дори заложих доста стабилна сума за нашите говеда при 0:2 в Казахстан - просто не можех да повярвам до последно.
          Не знам дали теориите ми са верни - може да са, а може и да не са, не знам, но няма как да сме толкова слаби и да се повтарят само едни и същи мантри за момчетата дето плачели в съблекалнята, юото щели да им спрат парите, ама друг път. просто се мъти нещо, но какво е, ще се разбере малко по-късно. грозното е, че е точно за юбилея ни, а аз не съм стъпвал на садиона от мача с железничар миналата година, като изключа гостуването в ловеч за финала за купата
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• не ги изключвам принципно, да не кажа, че си звучат ултра логично), Абре Грую,ти като смени посоките хептен се спихна.Какви тото варианти,какви тото изненади?То тия врътки стават когато можеш да биеш поне един отбор над 14място.Виж,че от мача със Слабия ,ни бие кой когато и където си поиска.Колкото до това,че става нещо,си е истина но каквооооо?
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              After 5 games without scoring a goal, FC Magdeburg fans decided to try and help the to help the team out:

Мдааа
              Вчера много добре направиха Магдебург,че паднаха отново (въпреки че явно са се отпушили ) и ако не бяха малките белгийчета (U17) ми преебаха колонка с коеф 11
              Иначе като цяло съм много доволен от Първа Дивизия на Австрия - няма такива лесни мачове за прогноза,а изхода е ясен (почти) винаги и рядко се случват изненади.
              Only God Can Judge me...

Коментар

Абе то ясно, ама не мислех, че Ботев ще си продадат душата за 200 сребърника...уж титла щяха да гонят...да г'е мишоците!
                титлата си е титла, стадионът си е стадион - базата е основата на всеки отбор с фенове (че даже и на селските тимчета от ловеч или разград), така че титлата се прежалва, ако има правилна посока на работа. Но ботев си е ботев и за тях си има спец във форума Виж при нас какво става - идея си нямам, но дори и при нас да има тото варианти (не ги изключвам принципно, да не кажа, че си звучат ултра логично), то една скапана трибуна не си заслужава преебаването на вековния юбилей А най-вероятно просто сме си слаби (основно), плюс, че някои индивиди инцидентно кешират слабостта ни, но Левски си е Левски и дребни флуктуации като тази никога няма да ме откажат от отбора за сметка на който и да е фешън друг отбор по света...

Коментар

• Сър Алекс Фъргюсън : Трансферът на Бербатов бе "боклук"...http://daniivanov.blogspot.com/2013/...-post_232.html

Коментар

• After 5 games without scoring a goal, FC Magdeburg fans decided to try and help the to help the team out:

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                      Ако все още вярваш,че този мач се е играл, ти или си много далеч от реалноста в тази тъй наречена държава или си вечен донор на заложните мейкъри
                      Абе то ясно, ама не мислех, че Ботев ще си продадат душата за 200 сребърника...уж титла щяха да гонят...да г'е мишоците!

Коментар

По-лошо е да си играл Локо Сф - Ботев Х2 и "железничарите" да направят мача на живота си - и да ти прецакат тотото!...вервай ми!
                        Ако все още вярваш,че този мач се е играл, ти или си много далеч от реалноста в тази тъй наречена държава или си вечен донор на заложните мейкъри
                        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          е, ако не са арсето да прецакат тотото и то при игран 1Х за тях, няма кой да е
                          По-лошо е да си играл Локо Сф - Ботев Х2 и "железничарите" да направят мача на живота си - и да ти прецакат тотото!...вервай ми!

Коментар

• е, ако не са арсето да прецакат тотото и то при игран 1Х за тях, няма кой да е

Коментар

Верно е ....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Коментар

Working...
                                X