IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Абрамович да го духа.Тия пари са му подарени от Елцин и може да ги профука всичките
    То че е така, така е! Ама защо мислиш, че парите на вашите (нашите, артилеристките) собственици са изкарани "с продажба на ябълки"?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Томас Инс, Ба и Стъридж ин
      Хендерсон, Даунинг, Каръл аут

Това ми изглежда като да стига за 4-тото място още в този сезон....
      Никола, ако ми дадеш 20-1 ще си потвърдя думите и с 50 кинта
      Ба не става за Ливърпул, още по-малко пък при този стил на БР

Коментар

Айде компромис - Хендерсън под наем
        Life won't wait for you.

Коментар

Абе може да ги докараме докъм 23-25 евентуално. Може да стигнат 15 за Стъридж и 8 за клаузата за Ба.Примерно. Ма де да знам к'во мислят Хенри и Уорнър.....

Коментар

• Абрамович да го духа.Тия пари са му подарени от Елцин и може да ги профука всичките
            Life won't wait for you.

Коментар

Е... от Керъл ще вземем минимум 17 мил. паунда, докато от другото шиле максимум 2... Общо взето нетно загубата и от двамата ще е една и съща, май...
              А мислиш ли на Абрамович какво му е? Сега ще трябва да харизва Торес като подсладител по сделката с Фалкао! Ще си осчетоводи едни 50 млн. загуба

Коментар

Е... от Керъл ще вземем минимум 17 мил. паунда, докато от другото шиле максимум 2... Общо взето нетно загубата и от двамата ще е една и съща, май...
                Абе може да ги докараме докъм 23-25 евентуално. Може да стигнат 15 за Стъридж и 8 за клаузата за Ба.Примерно. Ма де да знам к'во мислят Хенри и Уорнър.....
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bango Разгледай мнение
                  Енрике май се оказва единствената читава покупка на Далглиш? А този Хендерсън също ли етолкова дървен като Даунинг? Един-два пъти само го гледах и търчеше като муха без глава. Вече последния сезон на Рафа изглежда като мираж откъм класиране и игра.
                  Енрике е активен, ама като "халф-бек", а не като крило - като стигне до наказателното знае, че трябва да центрира и някой да пъхне топката във вратата, а сега му се налага да излиза сам срещу вратаря и да се чуди какво да прави (впечатления от мача със Суонзи, от който гледах голяма част защото имах залог на него)!

Коментар

Хендерсън е млад и има хляб в него, но Даунинг и Керъл трябва да ги разбичат на летвички за ламперия и да облицоват съблекалнята.

Коментар

• Хендерсън е млад и има хляб в него, но Даунинг и Керъл трябва да ги разбичат на летвички за ламперия и да облицоват съблекалнята.
                      Life won't wait for you.

Коментар

Аз бих го сложил в листата за подаряване... Дано някой се навие да го купи... Снощи такава трагедия беше, че ливърпул само да се отърве от Даунинг, Рейна, Хендерсън и вече ще е по-силен, дори без покупки.. Мачът снощи беше зрелище, но за съжаление пак тотална липса на голмайстори.... Енрике, ако имаше и усета да вкарва щеше да струва 30 млн...
                        Енрике май се оказва единствената читава покупка на Далглиш? А този Хендерсън също ли етолкова дървен като Даунинг? Един-два пъти само го гледах и търчеше като муха без глава. Вече последния сезон на Рафа изглежда като мираж откъм класиране и игра.

Коментар

Аз бих го сложил в листата за подаряване... Дано някой се навие да го купи... Снощи такава трагедия беше, че ливърпул само да се отърве от Даунинг, Рейна, Хендерсън и вече ще е по-силен, дори без покупки.. Мачът снощи беше зрелище, но за съжаление пак тотална липса на голмайстори.... Енрике, ако имаше и усета да вкарва щеше да струва 30 млн...
                          Рейна е класа, но му секна ентусиазма.Виж че и Стиви на нищо не прилича вече.Не знам нещата с Лукаш как са.Дали е на 100% възстановен.Това може да реши много проблеми и Стиви да заиграе напред със Суарез както навремето с Торес.
                          Life won't wait for you.

Коментар

Аз знам къде да го сложа Даунинг, ама това ми действие ще осъществява поне 4-5 престъпни състава от НК.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                              Преместването на Енрике напред дава резултати и той започва да играе много силно, но Даунинг е наистина голямо недоразумение и където и да го сложат все ще е слаб.
                              За головете си прав, няма кой да вкарва, особено много липсват головете на Джерард
                              Аз знам къде да го сложа Даунинг, ама това ми действие ще осъществява поне 4-5 престъпни състава от НК.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                                Според някои английски медии това е бил един от най хубавите мачове този сезон - но по диема даваха мега спектаклите Челси-Фулам и Юнайтед - Уес Хам
                                Аз също не разбрах защо даваха точно тези два мача? Не бях гледал последните седмици ВЛ и реших да си пусна Тотнъм-Ливърпул, защото те винаги правят красиви двубои и дърво!?

По другия "актуален" въпрос: Аз пък не бих се кефил на измъчени и съдийски победи, ако отбора ми играе куцо. Все пак не съм нито собственик, нито треньор на даден отбор, а зрител, а зрителя доколкото знам търси зрелище, което се изразява в бързина, техника и удари към вратата. Това дали отбора ти е първи и печелил много в последните години е важно, но не и единствено. То ако беше така трябваше всички фенове да са само от 2 или 3 печелещи в момента отбори и да не се провеждат цели първенства, а само директни мачове между тях за титлата. Това, както и тезата че си или от ЦСКА или от Левски е някакво соц-увреждане. Мен пък ме кефят феновете единствено и само на Локо СФ, Ботев ПД, Локо ПД, Черно море и т.н. Тези отбори често правят по между си много по качествени двубои от тъй нарееното "Вечно дерби". Имаше периоди, в които например Левски не ставаше шампион, но играеше атрактивно и стадиона се пълнеше. Същото го имаше и на запад. Примери Ювентус, Барса, Арсенал, Интер.
                                В Англия пък ме кефят като колорит и поведение феновете на Шефийлд У, Дарби К, Нотингам Ф, Лийдс, Милуол и т.н., които си подържат отбора дори и в дивизиите и независимо дали са печелили или не нещо последните 10г. За тях е важна най-вече сърцатата и красива игра. Не случайно дори намирайки се в долните ешалони в мачове за купите те често удрят най-силните във ВЛ.
                                С какво освен със в статистиката ще остане в спомените на феновете отборът на Гърция от Евро 2004 ? Феновете ще помнят играта на Зидан, Недвед, Х. Ларсон и Рууни.
                                Аз затова съм фен на рубриката класика от ВЛ. Пускат не измъчени или съдийски победи с по 1:0 а зрелищни мачове, каквито правеха отбори като Тотнъм, Нюкасъл и Лийдс. Предпочитам да гледам мачовете на МЮ от периодите 1992-1995 и 1998-2002 дори и в години в които отборът не завършваше като шампион но играта и тактиката пълнеха душата, а изпълнителите бяха и артисти, а не роботизирани рендета.
                                Това е само моето мнение и исках да го изразя и се извинявам ако съм досадил.
                                Поздрави и успех на всички!

Коментар

Working...
                                X