Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ последната информация е че Венгер мислел да дава Уолкот + 8 млн. а ти искаш ние да доплащамеМоже да им дадеме Даунинг и 200 000 паунда например
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеНеее, ще е супер да го вземем, дори и срещу Стърлинг. Например 10 млн. + Уолкот на заплата 90 х. ще е добра сделка, според мен...Може да им дадеме Даунинг и 200 000 паунда например
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеУолкът е overrated /да влезна аз в стилистиката на Никола/ поне според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеДобре, тогава - Уолкот да дойде.../ поне според мен.
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеРазмяна Уолкот за Даунинг... Венгер няма как да не се навиеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗа какво ви е Уолкот? Този некадърник..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеДобре, тогава - Уолкот да дойде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеБа не става за Ливърпул, още по-малко пък при този стил на БР
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАлишер Усманов е направо светец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеголям лаф....
Following loud boos at Stamford Bridge, Roman Abramovich has sacked 40,000 fans and brought in interim fans for the remainder of the season.
На Арсенал кеша е изкаран с честни спонсорски договори и продажбата на ....................Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТо че е така, така е! Ама защо мислиш, че парите на вашите (нашите, артилеристките) собственици са изкарани "с продажба на ябълки"?!?Ама вероятно не са и по начина на Абрамович ... а всъщност е все тая
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеголям лаф....
Following loud boos at Stamford Bridge, Roman Abramovich has sacked 40,000 fans and brought in interim fans for the remainder of the season.
На Арсенал кеша е изкаран с честни спонсорски договори и продажбата на ....................
Виж на собствениците на Шити и ПСЖ например доходите им са най-честни - копаят дупка - слагат тръба - продават петрол
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТо че е така, така е! Ама защо мислиш, че парите на вашите (нашите, артилеристките) собственици са изкарани "с продажба на ябълки"?!?голям лаф....
На Арсенал кеша е изкаран с честни спонсорски договори и продажбата на ....................
Коментар
Коментар