Първоначално изпратено от luboil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеКазвайте спешно кой мач да гледам?
Милан-Барса
Арсенал-Борусия
Мисля си, че втория ще е по-атрактивен и интересен във футболно отношение.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеИ аз така мисля, горе-долу, но напоследък Наполи са пълен та*ак! Без Игуаин, който май още е контузен може да изядат хурката от Марсилия, които както падат от Ница, така може и да направят някоя изненада!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАз мисля, че Арсенал ще успеят да преборят Дортмунд. DNB е 1.72. Марсилия-Наполи Х2; Шалке-Челси Х2; Трите в права колонка са 3.17
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДайте сега сериозно!
Някакви "печеливши" залози за днес?
Аз съм играл ГГ на Порто-Зенит и повече от 5 удара във вратата за Челските (бетвиктор го предлага това)!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеА какъв човек може да го вземе на сериозно както ти в момента?
Естествено, че не е сериозно, все пак са по-близо да станат шампиони, отколкото да изпаднат, но накрая и двете няма да се случат"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеоще като водях заглавитео, бях убеден, че като кликна, ще се появи линк на спортал -няма толкова малоумна медия като тяхната. Веднъж им писах официлано опрвержение по повод техен материал, подплатен обилно с цифри и т.н. и познай дали излезе. Съответно аз спрях едно голямо количество реклама, която можеше да бъде насочена натам. Няма толкова противна, тъпа и некомпетентна медия с претенция за величие, като тяхНа мен само името ми стига, за да разбера, че е пълен бълвоч, при това явно препечатка.
П.С. Баш ме брига за манчестър, но това и пълен идиот не би могъл да си го помисли.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеНа мен само името ми стига, за да разбера, че е пълен бълвоч, при това явно препечатка.
П.С. Баш ме брига за манчестър, но това и пълен идиот не би могъл да си го помисли.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Коментар
Коментар