IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Пич, ти преди една седмица беше сложил очилата и беше постнал колко готини били финансите на манкси! Печалбите имат значение, защото идва един ден в който в кацата няма нищо и тогава има съдбата напр. на Уимбълдън, или Ливърпул от преди 2-3 години... Аз не съм забравил къде бяхме ние преди 2 години, но ти явно не знаеш в момента вие къде сте... Ето това заслужава една солилдна порция смях, но на мен лично не ми е смешно, просто си гледам нашата кочинка...
    Финансовото ни състояние се подобрява с всяка изминала година, но все още не можем да правим големи печалби. Единствената причина, поради която сме на това дередже е е капиталовата ни структура. Прочети малко информация какво е LBO и много неща ще ти се изяснят.

Вашето наистина е кочинка, а нашето е театера на мечтите.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Какво значение имат печалбите в съвременния футбол? Сити, Челси, Барселона, Реал Мадрид според теб на печалба ли са? Още по-тъжното е че и вие си правите огромни загуби, а не печелите нищо.
      Пич, ти преди една седмица беше сложил очилата и беше постнал колко готини били финансите на манкси! Печалбите имат значение, защото идва един ден в който в кацата няма нищо и тогава има съдбата напр. на Уимбълдън, или Ливърпул от преди 2-3 години... Аз не съм забравил къде бяхме ние преди 2 години, но ти явно не знаеш в момента вие къде сте... Ето това заслужава една солилдна порция смях, но на мен лично не ми е смешно, просто си гледам нашата кочинка...

Коментар

Не се бой, на 13-ти като ви набичи 3 парцала и ще се радват.. Интересно ми е, че продължаваш за тая глупост, но не ми отговори нищо какво се случва с "печалбите" на мангалчестър?
        За какво им е на манксчетата да говорят за МЮ? Затова, че съдиите особено през този сезон им подаряват точка след точка? Или олигофрените сред тях, които напсуваха Стилиян Петров? Или за симулациите на мангалите в техния отбор, на които обаче им дават дузпи?
        Life won't wait for you.

Коментар

Не се бой, на 13-ти като ви набичи 3 парцала и ще се радват.. Интересно ми е, че продължаваш за тая глупост, но не ми отговори нищо какво се случва с "печалбите" на мангалчестър?
          Какво значение имат печалбите в съвременния футбол? Сити, Челси, Барселона, Реал Мадрид според теб на печалба ли са? Още по-тъжното е че и вие си правите огромни загуби, а не печелите нищо.

Коментар

Наистина ли си обясняваш този гиф по такъв начин?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              абе тоя гиф и аз не си го обяснявам по никакъв разумен начин - няма как да го саботират (все пак суарез е единственият качествен играч на ливера, изключая дъртото стиви на моменти), но пък и няма как да не се радват - все пак това е челси и са гости. Вярно, не са най-големият дразнител като отбор, ама все пак Наитина е необяснимо, поне за мен
              Аз си признавам, че също нямам обяснение какво точно се случва. Така са и повечето фенове на Пуул.

Коментар

• От онзи ден си имаме наш роден Клатенбург - Таско Тасков
                А срещу лудогорските пилета, откакто са в А група, няма отсъдена дузпа
                Както се казва, с широки крачки настигаме Премиършип

Лудогорец оцеля във врящия котел в Пловдив след автогол, резнаха главата на "канарчетата"
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

абе тоя гиф и аз не си го обяснявам по никакъв разумен начин - няма как да го саботират (все пак суарез е единственият качествен играч на ливера, изключая дъртото стиви на моменти), но пък и няма как да не се радват - все пак това е челси и са гости. Вярно, не са най-големият дразнител като отбор, ама все пак Наитина е необяснимо, поне за мен
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Нормално е да са предпазливи в емоциите нашите играчи.При това съдийство

Коментар

HAHHAHAA
                      Нормално е да са предпазливи в емоциите нашите играчи.При това съдийство
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        миналата седмица пуснаха слух в англия, че ВЕНГЕР е приготвил оферта от 10 млн.лири за даунинг
                        ПРОДАДЕНО!!!
                        Life won't wait for you.

Коментар

• HAHHAHAA

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Абе той срещу нас играе по 90 минути и сега
                            Това беше добро

Коментар

• миналата седмица пуснаха слух в англия, че ВЕНГЕР е приготвил оферта от 10 млн.лири за даунинг и май затова не замина под наем към мидълзбро

иначе Уолкът си заминава на 100% - сложена му е цена 15 млн.лири .................. дори не е сниман в календара на АРСЕНАЛ за 2013 година

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                И да включим клауза в договора Даунинг задължително да играе по 90 минути в мачовете срещу нас
                                Абе той срещу нас играе по 90 минути и сега
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X