IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    пичове, ще ми се смеете, ама аз съм решил да игаря едни 50 кинта на еврофутбол за довечершния екс фактор Отпаднал играч - некъв Мартин Каотрулев на 2.8 коеф. Направих бърза фокус група сред колежките в офиса и всички бяха категорични, че той ще отпадне Ми не знам, ама ще го пробвам - не съм пускал в ефуто от има-няма 5 години, та се чувствам малко като пред първа брачна нощ - хем знам, че булката е дупчена, хем ми е малко по-така
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Днес ще има мачлета за гледане. Два се открояват.

Чува се слух, че колю слепия щял да черпи безплатна бира в кръчмата от 1930 часа

Коментар

• Аз всичко на всичко гледах 2 пъти фактора, щото малките все там зяпат.

Дори и не ги знам кои са, ма имаше един Радулски май беше (запомнил съм го щото имах един новобрадец радула), той ми допадна като пиене!
        Тоз другия дори не си го спомням - значи аут и печалба за нашите!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Там същата работа - по принцип много голове - все над 2.5/3.5 ама винаги има шанс от торбата с п**ките баш ***а да изтегли човек - аз лично я оставих тази лига!
          Там имат още 3 мача в Първата и 1 във Втората Лига,където почти всичко е ясно - последният със сигурност изпада,а предпоследният със сигурност е на бараж - и двата отбора ще дадат мачовете и то с голове
          Only God Can Judge me...

Коментар

пичове, ще ми се смеете, ама аз съм решил да игаря едни 50 кинта на еврофутбол за довечершния екс фактор Отпаднал играч - некъв Мартин Каотрулев на 2.8 коеф. Направих бърза фокус група сред колежките в офиса и всички бяха категорични, че той ще отпадне Ми не знам, ама ще го пробвам - не съм пускал в ефуто от има-няма 5 години, та се чувствам малко като пред първа брачна нощ - хем знам, че булката е дупчена, хем ми е малко по-така
            Имаш +1 от приятелката ми... тя го следи и каза, че този го харесвала, "но май ще отпада вече, защото не може да пее"
            Last edited by Hakkinen; 22.11.2013, 17:11.

Коментар

Това ме сеща за един лаф за залог на английския Х-Фактор:

- Give me a tip about X-Factor
              - Change the channel!

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                Ако песа успее да ме събуди преди 7.00 има няколко интересни японски мача
                Там същата работа - по принцип много голове - все над 2.5/3.5 ама винаги има шанс от торбата с п**ките баш ***а да изтегли човек - аз лично я оставих тази лига!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Харесах си 3 холандски оувъра

Ахилес 29 - Екселсиор
                  Фортуна Ситард - Дордрехт
                  Спарта - Хелмонд

Трите в права колонка са 3.10. Успех

P.S. Ще разгледам мачовете за Събота и Неделя по-късно
                  Успех! Те по принцип всички там са потенциални Над 3.5 ама все излизат един-2 куци дето прецакват колонката!

Коментар

• пичове, ще ми се смеете, ама аз съм решил да игаря едни 50 кинта на еврофутбол за довечершния екс фактор Отпаднал играч - некъв Мартин Каотрулев на 2.8 коеф. Направих бърза фокус група сред колежките в офиса и всички бяха категорични, че той ще отпадне Ми не знам, ама ще го пробвам - не съм пускал в ефуто от има-няма 5 години, та се чувствам малко като пред първа брачна нощ - хем знам, че булката е дупчена, хем ми е малко по-така
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение

Ахилес 29 - Екселсиор
                      Спарта - Хелмонд

+1
                      Ерсте-то почти всички мачове с овър !!!
                      Миналата седмица хванах Дордрехт - Айндховен 1 в 70'мин при резултат 1:3
                      За днес съм пуснал победи на Зенит с хендикап -1.5;Чехлаул и Бидвест в права колонка - коеф. 10.31
                      Уикенда ми е малко далече и ще го гледам утре.
                      Ако песа успее да ме събуди преди 7.00 има няколко интересни японски мача
                      Only God Can Judge me...

Коментар

Дайте някоя идея за залози за УИ-кенда!?

Моите са ГГ на Дортмунд-Байерн + Порто да бие
                        ГГ на ЦСКА Москва - Спартак Москва

и един голов требъл Над 1.5 тотал в мача на Зенит (днес) + Над 1.5 гола за Крейзитата + Над 2.5 гола за Шахтьорите от Донецк!

За днес имам и едно залогче над 2.5 в мачовете на Щутгарт и ФК Айндховен!

Ахилес 29 - Екселсиор
                        Спарта - Хелмонд

Last edited by Hakkinen; 22.11.2013, 16:45.

Коментар

• Дайте някоя идея за залози за УИ-кенда!?

Моите са ГГ на Дортмунд-Байерн + Порто да бие
                          ГГ на ЦСКА Москва - Спартак Москва

и един голов требъл Над 1.5 тотал в мача на Зенит (днес) + Над 1.5 гола за Крейзитата + Над 2.5 гола за Шахтьорите от Донецк!

За днес имам и едно залогче над 2.5 в мачовете на Щутгарт и ФК Айндховен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Ейййй ...
                            Мамка мУ !!!
                            не крия, че иззлорадствах, като разбрах, че и Хумелс и Суботич няма да играят срещу нас в събота...
                            и ето ...
                            http://www.gol.bg/bayern/2013-11-21/...aka-v-dortmund
                            и ние се лишихме от още един ключов играч...
                            ...
                            каквото - такова ...
                            нека по-силният бие..
                            И аз сега го прочетох! Ама пак не се дърпам от залога ми - ГГ!
                            Даже мислех дали да не сложа и сега много модерното в момента "Байерн да бие и двата отбора да вкарат:, ама като си знам късмета пак ще свършат някое миролюбиво 1-1!

Коментар

• Ейййй ...
                              Мамка мУ !!!
                              не крия, че иззлорадствах, като разбрах, че и Хумелс и Суботич няма да играят срещу нас в събота...
                              и ето ...
                              http://www.gol.bg/bayern/2013-11-21/...aka-v-dortmund
                              и ние се лишихме от още един ключов играч...
                              ...
                              каквото - такова ...
                              нека по-силният бие..
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Колче, въобще не го възприемам като заяждане!
                                Просто модела на Бундеслигата, да не изпускат кесиите ги кара да гледат към най-добрия източник на евтини играчи - школите и долните немски лиги! Докато англичаните гледат да ги вземат на готово от чужбина, дори и млади играчи (като Янузай например)!
                                Така де, така ...
                                но от това ГУБЯТ школите, децата, самите клубове, а в крайна сметка и самият футбол ...
                                Както и да е ..
                                живи и здрави ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X