Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеСтава интересно у Албиона - 8 отбора в 4 точки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениефакт - по-нарисуван червен от това срещу Суарез трудно може да има. Мани другото, ами имаше супе ясен отпечатък от бутоните му върху крака на СуарезА оня хомосекшуъл така и нищо не видя. Жалко за Суарез, неведнъж съм го казвал - колкото по-бързо се разкара от скапания албион, толкова по-добре за него, там се ценят само дърводелци
Life won't wait for you.
Коментар
-
Аз загубих Ч море - Берое, играх 1 и въпреки че хванах по хубавия К=2.10 за Левски пак нищо. Гледам моите гъби Челси при 0:2 им сложили К=53 ако загубят, сложих малко, кат ги знам колко са лабилни, ама и чуковете бяха съвсем беззъби.
Ядосах се като видях два резултата 3:3 - Еве - Лив и Eintracht Frankfurt 3 - 3 Schalke 04 ...
Току що губя и 2 та хикса в Италия ... Парма вкара на Наполи в 81' ... иначе Милан - Дженоа 1-1
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМожеш да го сложиш и на Фил Даут. От нарисувани два директни червени картона на Миралас той даде един жълт ...?!?!?!А оня хомосекшуъл така и нищо не видя. Жалко за Суарез, неведнъж съм го казвал - колкото по-бързо се разкара от скапания албион, толкова по-добре за него, там се ценят само дърводелци
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами от мен - да им го... и на евертън, и на ливера, и на вече на роджърс,че не пусна коло турето. А и ако беше завършил с победа с 2 гола на ливера, щях да взема 450 евро
Освен това имах сингъл ГГ на ЦСКА Москва - Спартак - Спартак направиха най-слабия си мач от началото на сезона!
За капак Клоп излезе с насраните гащи да играе за 0-0 и чак като получи гол Дортмунд взеха да играят! Уви - вече беше късно да излезе ГГ!
Коментар
-
Кви щуротии пишете бЕ! Що не наблягате на най-важното от данес!!!
http://www.dnes.bg/football/2013/11/...-gerena.207172
ЛЕВСКИ! ШАМПИОН!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами от мен - да им го... и на евертън, и на ливера, и на вече на роджърс,че не пусна коло турето. А и ако беше завършил с победа с 2 гола на ливера, щях да взема 450 евроLast edited by B.Graham; 23.11.2013, 21:51.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами от мен - да им го... и на евертън, и на ливера, и на вече на роджърс,че не пусна коло турето. А и ако беше завършил с победа с 2 гола на ливера, щях да взема 450 евро
Е, т'ва е чарът на английския футбол - емоции+нерационални решения понякога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеГоляма тишина след 3:3
Може да не са Реал, Барса, Байерн, ама Лижърпул и Евертън правят така, че един фен да вярва във футбола.
А най ме кефи, че стадионите им ги дели 1-1,5км, само един парк помежду им.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
П.С. Сега алчността проговори в мен, че не сложих 100 кинта, но и така ставаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар