IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Не мога да ги разбера съдиите в Англия. По принцип считам, че дават прекалено лесно червени картони за не особено груби или опасни фалове, примери колкото искаш. Този уикенд пък и на Миралас няколко пъти му спестиха червения картон, а за балтията на Рууни да не говорим - умишлена, грозна, не просто груб опит да спреш съперник или да избиеш топката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
      Става интересно у Албиона - 8 отбора в 4 точки.
      Вчера се видя, че май един от Манчестърските отбори е по-силен от останалите в тази групичка и за мое съжаление това не е Юнайтед!

Коментар

• Става интересно у Албиона - 8 отбора в 4 точки.
        И това ще мине ...

Коментар

• Голям карък вчера! Да ни вкарат гол в добавеното време! Май е време Рио да се пенсионира! Такива положения преди не ги гледаше отблизо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            факт - по-нарисуван червен от това срещу Суарез трудно може да има. Мани другото, ами имаше супе ясен отпечатък от бутоните му върху крака на Суарез А оня хомосекшуъл така и нищо не видя. Жалко за Суарез, неведнъж съм го казвал - колкото по-бързо се разкара от скапания албион, толкова по-добре за него, там се ценят само дърводелци
            И лакътя в дървената глава на Хендерсън също беше нарисуван червен картон.Да не говориме, че имаше и 1-2 нарушения за жълт картон.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Аз загубих Ч море - Берое, играх 1 и въпреки че хванах по хубавия К=2.10 за Левски пак нищо. Гледам моите гъби Челси при 0:2 им сложили К=53 ако загубят, сложих малко, кат ги знам колко са лабилни, ама и чуковете бяха съвсем беззъби.
              Ядосах се като видях два резултата 3:3 - Еве - Лив и Eintracht Frankfurt 3 - 3 Schalke 04 ...

Току що губя и 2 та хикса в Италия ... Парма вкара на Наполи в 81' ... иначе Милан - Дженоа 1-1

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Можеш да го сложиш и на Фил Даут. От нарисувани два директни червени картона на Миралас той даде един жълт ...?!?!?!
                факт - по-нарисуван червен от това срещу Суарез трудно може да има. Мани другото, ами имаше супе ясен отпечатък от бутоните му върху крака на Суарез А оня хомосекшуъл така и нищо не видя. Жалко за Суарез, неведнъж съм го казвал - колкото по-бързо се разкара от скапания албион, толкова по-добре за него, там се ценят само дърводелци
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

ами от мен - да им го... и на евертън, и на ливера, и на вече на роджърс,че не пусна коло турето. А и ако беше завършил с победа с 2 гола на ливера, щях да взема 450 евро
                    На мен ми е супер куц ден! Имах "Без гол" на Черно море - Берое заедно с ДНБ Левски а те чикиджиите си вкараха по един гол в последните 20на минути!
                    Освен това имах сингъл ГГ на ЦСКА Москва - Спартак - Спартак направиха най-слабия си мач от началото на сезона!
                    За капак Клоп излезе с насраните гащи да играе за 0-0 и чак като получи гол Дортмунд взеха да играят! Уви - вече беше късно да излезе ГГ!

Коментар

• Кви щуротии пишете бЕ! Що не наблягате на най-важното от данес!!!

http://www.dnes.bg/football/2013/11/...-gerena.207172

ЛЕВСКИ! ШАМПИОН!

Коментар

ами от мен - да им го... и на евертън, и на ливера, и на вече на роджърс,че не пусна коло турето. А и ако беше завършил с победа с 2 гола на ливера, щях да взема 450 евро
                        Можеш да го сложиш и на Фил Даут. От нарисувани два директни червени картона на Миралас той даде един жълт ...?!?!?!
                        Last edited by B.Graham; 23.11.2013, 21:51.
                        Life won't wait for you.

Коментар

Честно, жалко, 450 кинта са си един хубав уикенд.

Е, т'ва е чарът на английския футбол - емоции+нерационални решения понякога.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            Голяма тишина след 3:3

Може да не са Реал, Барса, Байерн, ама Лижърпул и Евертън правят така, че един фен да вярва във футбола.

А най ме кефи, че стадионите им ги дели 1-1,5км, само един парк помежду им.
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Голяма тишина след 3:3

Може да не са Реал, Барса, Байерн, ама Лижърпул и Евертън правят така, че един фен да вярва във футбола.

А най ме кефи, че стадионите им ги дели 1-1,5км, само един парк помежду им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                баш, точно което най-малко го мислиш, най-излиза. И естествено: винаги трябва да се слушат жените, особено, ако са единодушни, което е рядко срещано явление.
                                П.С. Сега алчността проговори в мен, че не сложих 100 кинта, но и така става

Коментар

Working...
                                X