Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТам същата работа - по принцип много голове - все над 2.5/3.5 ама винаги има шанс от торбата с п**ките баш ***а да изтегли човек - аз лично я оставих тази лига!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениепичове, ще ми се смеете, ама аз съм решил да игаря едни 50 кинта на еврофутбол за довечершния екс факторОтпаднал играч - некъв Мартин Каотрулев на 2.8 коеф. Направих бърза фокус група сред колежките в офиса и всички бяха категорични, че той ще отпадне
Ми не знам, ама ще го пробвам - не съм пускал в ефуто от има-няма 5 години, та се чувствам малко като пред първа брачна нощ - хем знам, че булката е дупчена, хем ми е малко по-така
Last edited by Hakkinen; 22.11.2013, 17:11."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениепичове, ще ми се смеете, ама аз съм решил да игаря едни 50 кинта на еврофутбол за довечершния екс факторОтпаднал играч - некъв Мартин Каотрулев на 2.8 коеф. Направих бърза фокус група сред колежките в офиса и всички бяха категорични, че той ще отпадне
Ми не знам, ама ще го пробвам - не съм пускал в ефуто от има-няма 5 години, та се чувствам малко като пред първа брачна нощ - хем знам, че булката е дупчена, хем ми е малко по-така
- Give me a tip about X-Factor
- Change the channel!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеАко песа успее да ме събуди преди 7.00 има няколко интересни японски мача
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеХаресах си 3 холандски оувъра
Ахилес 29 - Екселсиор
Фортуна Ситард - Дордрехт
Спарта - Хелмонд
Трите в права колонка са 3.10. Успех
P.S. Ще разгледам мачовете за Събота и Неделя по-късно
Коментар
-
пичове, ще ми се смеете, ама аз съм решил да игаря едни 50 кинта на еврофутбол за довечершния екс факторОтпаднал играч - некъв Мартин Каотрулев на 2.8 коеф. Направих бърза фокус група сред колежките в офиса и всички бяха категорични, че той ще отпадне
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеХаресах си 3 холандски оувъра
Ахилес 29 - Екселсиор
Спарта - Хелмонд
P.S. Ще разгледам мачовете за Събота и Неделя по-късно
Ерсте-то почти всички мачове с овър !!!
Миналата седмица хванах Дордрехт - Айндховен 1 в 70'мин при резултат 1:3
За днес съм пуснал победи на Зенит с хендикап -1.5;Чехлаул и Бидвест в права колонка - коеф. 10.31
Уикенда ми е малко далече и ще го гледам утре.
Ако песа успее да ме събуди преди 7.00 има няколко интересни японски мачаOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеДайте някоя идея за залози за УИ-кенда!?
Моите са ГГ на Дортмунд-Байерн + Порто да бие
ГГ на ЦСКА Москва - Спартак Москва
и един голов требъл Над 1.5 тотал в мача на Зенит (днес) + Над 1.5 гола за Крейзитата + Над 2.5 гола за Шахтьорите от Донецк!
За днес имам и едно залогче над 2.5 в мачовете на Щутгарт и ФК Айндховен!
Ахилес 29 - Екселсиор
Спарта - Хелмонд
P.S. Ще разгледам мачовете за Събота и Неделя по-късноLast edited by Hakkinen; 22.11.2013, 16:45."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Дайте някоя идея за залози за УИ-кенда!?
Моите са ГГ на Дортмунд-Байерн + Порто да бие
ГГ на ЦСКА Москва - Спартак Москва
и един голов требъл Над 1.5 тотал в мача на Зенит (днес) + Над 1.5 гола за Крейзитата + Над 2.5 гола за Шахтьорите от Донецк!
За днес имам и едно залогче над 2.5 в мачовете на Щутгарт и ФК Айндховен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕйййй ...
Мамка мУ !!!
не крия, че иззлорадствах, като разбрах, че и Хумелс и Суботич няма да играят срещу нас в събота...
и ето ...
http://www.gol.bg/bayern/2013-11-21/...aka-v-dortmund
и ние се лишихме от още един ключов играч...
...
каквото - такова ...
нека по-силният бие..
Даже мислех дали да не сложа и сега много модерното в момента "Байерн да бие и двата отбора да вкарат:, ама като си знам късмета пак ще свършат някое миролюбиво 1-1!
Коментар
-
Ейййй ...
Мамка мУ !!!
не крия, че иззлорадствах, като разбрах, че и Хумелс и Суботич няма да играят срещу нас в събота...
и ето ...
http://www.gol.bg/bayern/2013-11-21/...aka-v-dortmund
и ние се лишихме от още един ключов играч...
...
каквото - такова ...
нека по-силният бие..
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКолче, въобще не го възприемам като заяждане!
Просто модела на Бундеслигата, да не изпускат кесиите ги кара да гледат към най-добрия източник на евтини играчи - школите и долните немски лиги! Докато англичаните гледат да ги вземат на готово от чужбина, дори и млади играчи (като Янузай например)!
но от това ГУБЯТ школите, децата, самите клубове, а в крайна сметка и самият футбол ...
Както и да е ..
живи и здрави ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар