IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво Берба, Браво!!!

Коментар

• Понякога и математиката не помага!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Не е същото... Коща трябваше да подведе съдията, а тия тримата е достатъчно само да паднат и съдията си знае задачката ...
        Затова казвам, че е много по-добър
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Абе спИциално дузпите срещу швабите си бяха дузпи.Иначе Емо беше цар на тия неща.По-добър е дори от Валенсия, Уелбек и Йънг
          Не е същото... Коща трябваше да подведе съдията, а тия тримата е достатъчно само да паднат и съдията си знае задачката ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Абе спИциално дузпите срещу швабите си бяха дузпи.Иначе Емо беше цар на тия неща.По-добър е дори от Валенсия, Уелбек и Йънг
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              що бе, ман-е, оплакваш ли се - ако не беше Емко кака и неговите лястовички, нямаше да имаме най-великата ни победа (поне за мен) на фуДбол - с 3:2 от 0:2 над маншафта във (все още) силните му години. Да не говорим, че без него нямаше изобщо да се класираме за сащ'94, но това е съвсем друг разговор - Емо беше велик футбалер!!!
              ААААА Моля! Никой не се е оплаквал!

Просто казвам че Велизарчо само може да носи обувките на Емо Костадинов! Последния освен голям артист си беше и голям футболист и не напразно е играл в посочените от мене отбори!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Шрек се пльосна доста преди да достигне крака на защитника... чиста, чиста, колко пък да е чиста
                съвсем чиста, една от най-чистите .................................................. .................................................. ...... симулации

някой имаше съмнения, че м@н@фите пак щели да се провалят в ШЛ

е, след поредния съдийски подарък мисля, че евреите са взели мерки и в уефа

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Трябва да се върнеш още малко по-назад! Първообраз на тази ситуация си е Емо Костадинов...него не само в БГ, но и по света го научиха, то Порто, то Байерн ...
                  що бе, ман-е, оплакваш ли се - ако не беше Емко кака и неговите лястовички, нямаше да имаме най-великата ни победа (поне за мен) на фуДбол - с 3:2 от 0:2 над маншафта във (все още) силните му години. Да не говорим, че без него нямаше изобщо да се класираме за сащ'94, но това е съвсем друг разговор - Емо беше велик футбалер!!!
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Много ми прилича на ситуацията с нашата си "звезда" Велизар. Обичаше да поляга момчето, медиите му лепнаха етикета симулант и след това съдиите спряха да свирят нарушения срещу него...
                    Трябва да се върнеш още малко по-назад! Първообраз на тази ситуация си е Емо Костадинов...него не само в БГ, но и по света го научиха, то Порто, то Байерн ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      я вече взех да разбирам тактиката на сър-а Гоуем съм, честно
                      Мачът снощи не го гледах, таак че нямам мнение за него, но за Суарез сте много неправи - вярно, прави симулации, но и много го ритат, т.е. е едно 50/50, му свирят едни 10% най-много фаулове, т.е. си е ощетен отвсякъде. Освен това, фактът че е латинос и е расист за мен е повод само да го поздравя
                      Много ми прилича на ситуацията с нашата си "звезда" Велизар. Обичаше да поляга момчето, медиите му лепнаха етикета симулант и след това съдиите спряха да свирят нарушения срещу него...
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• я вече взех да разбирам тактиката на сър-а Гоуем съм, честно
                        Мачът снощи не го гледах, таак че нямам мнение за него, но за Суарез сте много неправи - вярно, прави симулации, но и много го ритат, т.е. е едно 50/50, му свирят едни 10% най-много фаулове, т.е. си е ощетен отвсякъде. Освен това, фактът че е латинос и е расист за мен е повод само да го поздравя

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        да вържем ли бас, че минимум един от Перси и/или Руни няма да играе в брага, освен, ако не губят с 2 гола в резултата на полувремето?
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Шрек се пльосна доста преди да достигне крака на защитника... чиста, чиста, колко пък да е чиста
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            е имАло ле е дузпа, или поредната подпиранка за дедо Сашо ?
                            Чиста дузпа.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Разбира се че имаше дузпа - топката е на метър напред, а защитника блокира крака на Рууни! По-чиста дузпа не знам каква може да има!

http://www.soccer-blogger.com/2012/1...z-goals-video/

3тото клипче (отгоре надолу) някъде към 3:50 е положението!
                              Преценете сами!

Коментар

• е имАло ле е дузпа, или поредната подпиранка за дедо Сашо ?
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X