Браво Берба, Браво!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНе е същото... Коща трябваше да подведе съдията, а тия тримата е достатъчно само да паднат и съдията си знае задачката ...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе спИциално дузпите срещу швабите си бяха дузпи.Иначе Емо беше цар на тия неща.По-добър е дори от Валенсия, Уелбек и ЙънгХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениещо бе, ман-е, оплакваш ли се - ако не беше Емко кака и неговите лястовички, нямаше да имаме най-великата ни победа (поне за мен) на фуДбол - с 3:2 от 0:2 над маншафта във (все още) силните му години. Да не говорим, че без него нямаше изобщо да се класираме за сащ'94, но това е съвсем друг разговор - Емо беше велик футбалер!!!
Просто казвам че Велизарчо само може да носи обувките на Емо Костадинов! Последния освен голям артист си беше и голям футболист и не напразно е играл в посочените от мене отбори!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеШрек се пльосна доста преди да достигне крака на защитника... чиста, чиста, колко пък да е чиста
някой имаше съмнения, че м@н@фите пак щели да се провалят в ШЛ
е, след поредния съдийски подарък мисля, че евреите са взели мерки и в уефа
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТрябва да се върнеш още малко по-назад! Първообраз на тази ситуация си е Емо Костадинов...него не само в БГ, но и по света го научиха, то Порто, то Байерн ...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеМного ми прилича на ситуацията с нашата си "звезда" Велизар. Обичаше да поляга момчето, медиите му лепнаха етикета симулант и след това съдиите спряха да свирят нарушения срещу него...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениея вече взех да разбирам тактиката на сър-аГоуем съм, честно
Мачът снощи не го гледах, таак че нямам мнение за него, но за Суарез сте много неправи - вярно, прави симулации, но и много го ритат, т.е. е едно 50/50, му свирят едни 10% най-много фаулове, т.е. си е ощетен отвсякъде. Освен това, фактът че е латинос и е расист за мен е повод само да го поздравя"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
я вече взех да разбирам тактиката на сър-аГоуем съм, честно
Мачът снощи не го гледах, таак че нямам мнение за него, но за Суарез сте много неправи - вярно, прави симулации, но и много го ритат, т.е. е едно 50/50, му свирят едни 10% най-много фаулове, т.е. си е ощетен отвсякъде. Освен това, фактът че е латинос и е расист за мен е повод само да го поздравя
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеда вържем ли бас, че минимум един от Перси и/или Руни няма да играе в брага, освен, ако не губят с 2 гола в резултата на полувремето?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениее имАло ле е дузпа, или поредната подпиранка за дедо Сашо ?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Разбира се че имаше дузпа - топката е на метър напред, а защитника блокира крака на Рууни! По-чиста дузпа не знам каква може да има!
http://www.soccer-blogger.com/2012/1...z-goals-video/
3тото клипче (отгоре надолу) някъде към 3:50 е положението!
Преценете сами!
Коментар
Коментар