IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колче, въобще не го възприемам като заяждане!
    Просто модела на Бундеслигата, да не изпускат кесиите ги кара да гледат към най-добрия източник на евтини играчи - школите и долните немски лиги! Докато англичаните гледат да ги вземат на готово от чужбина, дори и млади играчи (като Янузай например)!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Еми разликата е в парите! Бундеслигата залага до голяма степен на "евтини" чужденци и на местни таланти! Отборите хем гледат да се подсилват, хем и си гледат финансовите резултати - основно с по-ниски заплати и с по-малки суми за трансфери (с изключение на Байерн разбира се)!
      За това голяма част от добрите играчи - 5-6 човека от първата 11-ка на немския национален отбор играят в чужбина!
      Съгласен съм с това ...
      Както написах по-доле, това поведение (мани го Байерн - там е много парАта. Тяхна се е.. Но много. Но пък и школата им не е за оплакване.. Още ме е яд за Емре Чан..) се онагледи прекрасно вчера...
      Щото и вчерашните резерви, си играят Германия. Там са изградени, като футболисти и в последствие ще донесат добри пари на отборите си...
      Ако си гледал мача, си видял, какво играха англиканците срещу Германия без Нойер, Лам, Швайни, Кедира, Йозил, Мюлер, Клозе и прочее ...
      разбира се, че не се заяждам, а просто и пиша ...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Мога, мога ...
        Чужденци, има навсякъде (че и в България дори ) обаче, Бундеслигата остава инкубатор за млади футболисти от най-висока проба ...
        Което трудно може да се каже за "най-силното" първенство...
        След "онова" европейско, немците направиха нужното и сега си берат плодовете...
        Еми разликата е в парите! Бундеслигата залага до голяма степен на "евтини" чужденци и на местни таланти! Отборите хем гледат да се подсилват, хем и си гледат финансовите резултати - основно с по-ниски заплати и с по-малки суми за трансфери (с изключение на Байерн разбира се)!
        За това голяма част от добрите играчи - 5-6 човека от първата 11-ка на немския национален отбор играят в чужбина!

Коментар

Е не можеш да сравняваш първенствата, защото и на двете места ЧУЖДЕНЦИТЕ са най-добрите футболисти! Да не забравяме, че дори в твоя любим Байерн най-добрите футболисти са (бяха) Рибери и Робен! В Дортмунд последните години - поляците + Шахин/Кагава (продадени един по един)!

Иначе англичаните са ясни - с тези чукани в средата на терена (Стиви Джи, Лампс, Бари, Милнър) повече от осминафинали трудно ще стигнат!
          Мога, мога ...
          Чужденци, има навсякъде (че и в България дори ) обаче, Бундеслигата остава инкубатор за млади футболисти от най-висока проба ...
          Което трудно може да се каже за "най-силното" първенство...
          След "онова" европейско, немците направиха нужното и сега си берат плодовете...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Англичаните не изглеждат смешни само в квалификационни мачове. На самите първенства бързо ги разкриват, както ще се случи и догодина в Бразилия. Максимум осминафинал, ако попаднат в лека група
            Прав си! Даже и групата трудно ще минат! Като гледам от "долните урни" какви отбори напират:

http://www.sportal.bg/news.php?news=458781

Коментар

Резултатът, от "развитието" на "най-интересното и силно(?)" първенство, вчера беше онагледен прекрасно на терена.
              Прехвалените англичанчета, на моменти изглеждаха направо смешни срещу резервите на Германия ...
              ...
              Браво МАШИНИ !!!
              Англичаните не изглеждат смешни само в квалификационни мачове. На самите първенства бързо ги разкриват, както ще се случи и догодина в Бразилия. Максимум осминафинал, ако попаднат в лека група
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Резултатът, от "развитието" на "най-интересното и силно(?)" първенство, вчера беше онагледен прекрасно на терена.
                Прехвалените англичанчета, на моменти изглеждаха направо смешни срещу резервите на Германия ...
                ...
                Браво МАШИНИ !!!
                Е не можеш да сравняваш първенствата, защото и на двете места ЧУЖДЕНЦИТЕ са най-добрите футболисти! Да не забравяме, че дори в твоя любим Байерн най-добрите футболисти са (бяха) Рибери и Робен! В Дортмунд последните години - поляците + Шахин/Кагава (продадени един по един)!

Иначе англичаните са ясни - с тези чукани в средата на терена (Стиви Джи, Лампс, Бари, Милнър) повече от осминафинали трудно ще стигнат!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  за мен всички мачове са нарисувани, но още не съм решил дали да ги играя. Ако ги играя, бих търсил класиране (сумарен коеф. 2) на Португейците, маляките, украините и кроаците
                  Ааа ... къде изчезна САМО ЦСКА подписа?

Груйчи - беше много готин тогава като те четях и ти отиваше. Върни го бързо пак - хихи

Коментар

• Резултатът, от "развитието" на "най-интересното и силно(?)" първенство, вчера беше онагледен прекрасно на терена.
                    ...
                    Браво МАШИНИ !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                      Някакви идеи за баражите довечера и по-конкретно за Хърватска-Исландия?

Много се изкушавам да го пробвам с една стотарка... просто не виждам какво би могло да се обърка в този мач
                      за мен всички мачове са нарисувани, но още не съм решил дали да ги играя. Ако ги играя, бих търсил класиране (сумарен коеф. 2) на Португейците, маляките, украините и кроаците
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Някакви идеи за баражите довечера и по-конкретно за Хърватска-Исландия?

Много се изкушавам да го пробвам с една стотарка... просто не виждам какво би могло да се обърка в този мач
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Мама му стара - нашите момчета обърнаха от 0-1 до 2-1...удариха и 2 греди само и само накрая да паднат 2-3....дейш!
                          Голяма каръщина. Много ме е яд
                          решетки , метални решетки

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                            Ok - Jameson Crested Ten
                            DNB
                            Редовни 90мин.

Имаме ли сделка ?
                            укей
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              Ни щъ - вече един път изгорях на тема чест и още ми е болно, а и нося срама на челото Ако искаш на по бутилка джеймисън или нещо от сорта
                              Ok - Jameson Crested Ten
                              DNB
                              Редовни 90мин.

Имаме ли сделка ?
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                                Предлагам ти стария бас при следните условия(дано да няма други турнири,където да се срещнат отново ):
                                - Победа на ЦСКА vs победа на левски
                                - ДНБ
                                - Само за редовните 90мин

Deal ???
                                Ни щъ - вече един път изгорях на тема чест и още ми е болно, а и нося срама на челото Ако искаш на по бутилка джеймисън или нещо от сорта

Коментар

Working...
                                X