Wesley Sneijder who is number 10 scored on 11.12.2013 at 14.15 to put them in the last 16
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеМамка му - тъпия червен картон за Монтоливо прецака колонката - Милан доигра мача с истинско опълчение!
Просто в момента сме безумно слаби и се чудя какво още трябва да се случи,че Макс да се разкара...може би снощи шанаджията пак отърва последното предупреждение...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнениеЪнтака mussi
И аз вчера пак спечелих - Шалке - Базел 1, Наполи - Арсенал 1 и Марсилия - Борусия 2. Можеше и повече ако играех и в реално време ... но за мен е отлично ... а и по принцип от 3 срещи едната редовно ме дъни ... и то тази с най ниския коеф.
Да видим днес ПСВ - Черноморец също трябва да е 100%-ва единица...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеВ Блиц нещо се обърквам, В Сарая завърши ли мача, или ще се доиграва, щото в спортната част са ги дали с по шест мача?
След като не го искаха лятото,Снайдер им го наби в края на мача...
Снощи доволно:
Излезе ми Милан - Аякс Х/Х (6.00 - достраша ме за 0:0 макар,че беше нарисувано и без червения картон) и първото полувреме на Шалке - Базел Х
Днес си мисля,че нашите няма да се напънат срещу Динамо,а коеф 2.25 си е доста добър
Другото,което си мисля е Валенсия - Кубан 1 - 1.95коефOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеЕваларка.
Аз си мисля довечера да наблъскам два хикса на Наполи и Милан.
Мнения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАз. Имах го играно вчера, но ми беше войд
Иначе доволно от обръщалката на Сити на 17.
Аз си мисля довечера да наблъскам два хикса на Наполи и Милан.
Мнения?Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеНякой да е предполагал,че Ювентус ще духа супата ?????????????
Иначе доволно от обръщалката на Сити на 17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеПоследните си падат и малко германци!!!2:3!!!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеИ аз избягвам безсмислени мачове,но вчера нямах никакъв пресантиман и пуснах победа на Олимпиакос ,Челси 19 и Байерн щото са немци и винаги играят за победа
Днес ще ги мисля след второто уиски и се надявам да е по-добре от вчера.
Коментар
Коментар