IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Wesley Sneijder who is number 10 scored on 11.12.2013 at 14.15 to put them in the last 16

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Мамка му - тъпия червен картон за Монтоливо прецака колонката - Милан доигра мача с истинско опълчение!
      Като Миланист ти казвам,че и без катона мача щеше да е същия.
      Просто в момента сме безумно слаби и се чудя какво още трябва да се случи,че Макс да се разкара...може би снощи шанаджията пак отърва последното предупреждение...
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
        Ънтака mussi

И аз вчера пак спечелих - Шалке - Базел 1, Наполи - Арсенал 1 и Марсилия - Борусия 2. Можеше и повече ако играех и в реално време ... но за мен е отлично ... а и по принцип от 3 срещи едната редовно ме дъни ... и то тази с най ниския коеф.

+1
        Да видим днес ПСВ - Черноморец също трябва да е 100%-ва единица...
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Мамка му - тъпия червен картон за Монтоливо прецака колонката - Милан доигра мача с истинско опълчение!

Коментар

• А италианските отбори по принцип са ми любими, но пък най обичам когато спечели сочения предварително за аутсайдер Да видят Юве, убаво ли е така ... да отпаднеш на този етап

Коментар

• Ънтака mussi

И аз вчера пак спечелих - Шалке - Базел 1, Наполи - Арсенал 1 и Марсилия - Борусия 2. Можеше и повече ако играех и в реално време ... но за мен е отлично ... а и по принцип от 3 срещи едната редовно ме дъни ... и то тази с най ниския коеф.

Коментар

• Благодарим, Муси, напрао съм проспал един ден...
                И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                  В Блиц нещо се обърквам, В Сарая завърши ли мача, или ще се доиграва, щото в спортната част са ги дали с по шест мача?
                  Ювентус издухаха супата !!!
                  След като не го искаха лятото,Снайдер им го наби в края на мача...
                  Снощи доволно:
                  Излезе ми Милан - Аякс Х/Х (6.00 - достраша ме за 0:0 макар,че беше нарисувано и без червения картон) и първото полувреме на Шалке - Базел Х

Днес си мисля,че нашите няма да се напънат срещу Динамо,а коеф 2.25 си е доста добър
                  Другото,което си мисля е Валенсия - Кубан 1 - 1.95коеф
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• В Блиц нещо се обърквам, В Сарая завърши ли мача, или ще се доиграва, щото в спортната част са ги дали с по шест мача?
                    И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                      Еваларка.
                      Аз си мисля довечера да наблъскам два хикса на Наполи и Милан.
                      Мнения?
                      Моята дефенсив колонка е над 1.5 гола в мачовете на Милан, Барса и Шалке + 1.5 Челси гола - коефициент малко над 2!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                        Аз. Имах го играно вчера, но ми беше войд

Иначе доволно от обръщалката на Сити на 17.
                        Еваларка.
                        Аз си мисля довечера да наблъскам два хикса на Наполи и Милан.
                        Мнения?
                        Only God Can Judge me...

Коментар

Някой да е предполагал,че Ювентус ще духа супата ?????????????
                          Аз. Имах го играно вчера, но ми беше войд

Иначе доволно от обръщалката на Сити на 17.

Коментар

• Някой да е предполагал,че Ювентус ще духа супата ?????????????
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Последните си падат и малко германци!!!2:3!!!
                              Именно за това в предния си пост казах,че те са ми преебали тото-то
                              Only God Can Judge me...

Коментар

И аз избягвам безсмислени мачове,но вчера нямах никакъв пресантиман и пуснах победа на Олимпиакос ,Челси 19 и Байерн щото са немци и винаги играят за победа
                                Днес ще ги мисля след второто уиски и се надявам да е по-добре от вчера.
                                Последните си падат и малко германци!!!2:3!!!

Коментар

Working...
                                X