IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• да си изкажа и аз болката - снощи уникална каръшина ме беше подгонила: на два пъти изпускам коеф. 6 на 5 мин фин пазари заради разлика от 1/10 000 след знака, а вечерта, изпуснах 300 еврарки, заради цска Значи това чорбата и свинята са си само за заколение и нищо друго, дейш!!! Хванах гол на роналдо, х2 на леверкузен, гол/гол на байерн и сити и само тъпото Х2 н чорбата не излезе И то в мач с 2 червени картона и след като водеха с 0:1, за да паднат в 90-тата минута Блядове скапани, дано им спрат газта
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Шибан ден вчера - един корнер за Леверкузен и още един гол в мача не ми стигнаха за две колонки...дейш!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
        Отбягвам да залагам на мачове, в които и двата отбора са се класирали вече ...

...
        И аз избягвам безсмислени мачове,но вчера нямах никакъв пресантиман и пуснах победа на Олимпиакос ,Челси 19 и Байерн щото са немци и винаги играят за победа
        Днес ще ги мисля след второто уиски и се надявам да е по-добре от вчера.
        Only God Can Judge me...

Коментар

• Aaa, мойто тото си е наред Сложих последните 5 евра на 3 мача и отново съм в играта с 25 евра Спечелих залагайки на Панат ... опс, Олимпиакос, Бенфика и Леверкузен, макар първите два в началото да тръгнаха срещу прогнозата ми ...

Отбягвам да залагам на мачове, в които и двата отбора са се класирали вече ...

Харесва ми възраждането на немския футбол през последните години ... Но вчера се изкефих, че шитито им натри носа и особенно на голеееемия им тренер А и време е шитито да играят по уверено в международни мачове ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
            Прас! Машината с три вагона! Требваше да го гледам....
            Да, и само ми прецака тото-то
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Прас! Машината с три вагона! Требваше да го гледам....
              И това ще мине ...

Коментар

• Бре! Превключвам талавизорчето - 14 минута и Машината вече с два такта пред гражданите....
                И това ще мине ...

Коментар

• http://www.sportal.bg/news.php?news=462211
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    стига, бе
                    Фен на Манчестър Юнайтед се самоуби след загубата от Нюкасъл

Колец, за 45 кинта ти уреждам залога за МЮ шампион (човек съм все пак, а и си ми приятелче), за да не се стига до такива крайности
                    големи очаквания имаш нещо

главния ман@ф и той не си вярва като дава интервюта

Дейвид Мойс още не отписва титлата

"Ще сме в борбата до края, защото играчите ми са шампиони", коментира мениджърът на Ман Юнайтед
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Жребият за световното бил менте?

Жребият за груповата фаза на Световното първенство в Бразилия е бил манипулиран. Това твърдят медиите в Южна Америка. В Европа в истинността на процедурата се усъмнява каталунският вестник "Мундо Депортиво".

Причината е в поведението на генералния секретар на ФИФА Жером Валке. Видео с продължителност малко над три минути, което вече обиколи света, показва как Валке не отваря ясно пред очите на всички топките с имената на отборите и крие ръцете си зад масата.

За сравнение Кафу и водещата Фернанда Лима оставят ръцете си видими за всички.

Подозренията на "Мундо Депортиво" са свързани и с вида на листчетата. Кафу и Лима ги разгъват, докато шефът на световната футболна федерация ги показва изправени. Обвиненията са, че ФИФА предварително е подготвила листчета зад бюрото и умишлено е дирижирала жребия.

https://www.youtube.com/watch?v=yaJ3qpaAjG0
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Коментар

Working...