Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЯзък за Волкот...
Никога не съм се радвал, на контузиЙ на противникови състезатели...
Читаво крило.. Пожелавам скорошно оздравяване, ама кат чета, до мача с нас, нема да излезе на терена ...
От всички класни нападатели трябва да вземете точно този от отбора, дето ви се опъваше в последно време и съвсем да го обезкървите! После се чудите що в Германия ви мразят толкова!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТо оставете Тио, дано се възстанови напълно и във възможно най-кратък срок, ама отборът съвсем остана без нападатели - Жиру, Бенднер и те са в лазаретаМай спешно трябва да купим Бербатов, да му възродим кариерата и да се надяваме заедно с Подолски и достатъчно добрите ни халфове, да продължим с успешните игри, и да запазим мястото си в челото на класирането.
Go Gunners!
И без това на ОТ тези дни са доста тъжни, поне ще ни поразсмеете малко!
Коментар
-
То оставете Тио, дано се възстанови напълно и във възможно най-кратък срок, ама отборът съвсем остана без нападатели - Жиру, Бенднер и те са в лазаретаМай спешно трябва да купим Бербатов, да му възродим кариерата и да се надяваме заедно с Подолски и достатъчно добрите ни халфове, да продължим с успешните игри, и да запазим мястото си в челото на класирането.
Go Gunners!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКолко жалко за момчето - толкова ми харесва като играч
Theo Walcott ruled out for six months
Но големият виновник е Венгер - тотално изперка този човек, дано тази контузия му е за урок, че иначе пак ще слушаме за моралните шампиони, съдията спал с мъже и т.н., вместо да се посочи истинския виновник за проблемите на Арсенал - Арсен...
Коментар
-
Колко жалко за момчето - толкова ми харесва като играч
Theo Walcott ruled out for six months
Но големият виновник е Венгер - тотално изперка този човек, дано тази контузия му е за урок, че иначе пак ще слушаме за моралните шампиони, съдията спал с мъже и т.н., вместо да се посочи истинския виновник за проблемите на Арсенал - Арсен...
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАрсен Венгер е най-глемият идиот на планетата - за пръв път от много време насам отборът му има шанс за титла, като големият му проблем са контузените играчи и следва мачле за маргинално турнирче, в което досега винаги е пускал младоците за обиграване, но той решава да пусне титуляритеЗа капак Уолкът е с травма - дано не е сериозна, но ако е, виновникът ще е само олигофрена Венгер
И после що били постоянно в лазарета от арсето - ами затова
Иначе интересен мач, но онова лайно Санти трябваше да вкара в шипъ, а не за купата - борсукNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами нищо, ако искаш оставяме така басове и ти вися 20-те кинта, които си спечели преди това. Значи имаме пак 2 баса - 1 на фентъзито за 100 кинта (даже вече си с хендикап, защото точките много намаляха оттогава) и един на Арсенал за 50 кинта. и ти вися 20 лева - ок?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениети сам си си виновен - единствен предвиди избухването на Зъбчо и то още август месец и така и не го взеСега щеше да си недостижим на върха...
...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеАз пък си мислех, че сме уредили баса във Фентазито... Как мога да се откажа от баса с Ареснал като по това време разликата беше 3-4 точки в полза на Арсе-то. Във фентазито тогава ти ме водеше със 100-тина точки... Явно ти затова си приел толкова добър коефициент на който дълго му се чудех, че си съгласен...
К'во правиме сега) и един на Арсенал за 50 кинта. и ти вися 20 лева - ок?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениещо да ти дължа? Нали имам 2 баса с теб - единият е за фенъзи лигата на по 100 кинта, пък там уж те водя, а другият за Арсенал и Ливера го уредихме срещу едно голямо и редбул, които ще ме почерпиш, като се видим - не помниш ли
К'во правиме сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМакар, че Уолкот е събрал 6 паунда от фенове на Тотнъм и сега могат да предложат 40 млн. + 7 паундаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеАбсолютно НИКАКЪВ ШАНС !!!
Така съм се окупирал,че мога да издържа и на най-зверския напън !!
Иначе и аз почти половината полусезон бях с 6 контузени,но както казваше великия Ал Пачино : това е играта,момчета...Сега щеше да си недостижим на върха...
Аз сложих уайлда и калкулирах евентуалната продажба на Суарез, точно защото не мога да го чакам още 3 кръга, а и без това играя без нападение и със скъпи неиграещи зашитници+2-ма контузени в полузащитата. Добре, че бяха карамеления Ушко, Ицо Хазарта, който толкова не исках в стандартната лига и избушеното ЪЪ, че иначе бях отнесъл последното място като стой та глей. Е, късмет е и че много хора бяха взели персийчето, а той се контузи, но този път имах шансNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеЕдинственото за което може да се пази уайлд картата е ако Венгер купи някой читав нападател от сорта на оня от Порто, или някой друг доказан голмайстор... Ако не купи, то Груеца ще ми дължи 100 кинта, май...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар