IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Що лъжеш бе! Че дадоха мача - дадоха го!
    Не квазимодото никога не е бил нито на чуковете нито наш (нито на Бока преди това)!
    Той си беше собственост на чорапчияна - и чак Шитито извади парата да го вземе
    чуковете държаха част от праваат му и можеха да ви направят още по-големи проблеми от това, което направиха - та мача си имаше значение, иначе нямаше да се думите, освен ако не сте дупедавци де
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Аз пък имам голям проблем - държа да взема Суарез в лигата без смени, обаче ако избухам картата още сега, а вземем че го продадем до края на трансферния прозорец, автоматично печеля едно от двете последни места в лигата. Но и да чакам до края на месеца не е оферта, защото в момента 40% от играчите ми са контузени и пряко сили правя по 20-30 точки на кръг... може да се окаже твърде късно ако минат 3 кръга с резултати 25-60 за конкурентите
      Абсолютно НИКАКЪВ ШАНС !!!
      Така съм се окупирал,че мога да издържа и на най-зверския напън !!
      Иначе и аз почти половината полусезон бях с 6 контузени,но както казваше великия Ал Пачино : това е играта,момчета...
      Only God Can Judge me...

Коментар

Аз пък имам голям проблем - държа да взема Суарез в лигата без смени, обаче ако избухам картата още сега, а вземем че го продадем до края на трансферния прозорец, автоматично печеля едно от двете последни места в лигата. Но и да чакам до края на месеца не е оферта, защото в момента 40% от играчите ми са контузени и пряко сили правя по 20-30 точки на кръг... може да се окаже твърде късно ако минат 3 кръга с резултати 25-60 за конкурентите
        Защо ти е да го вземаш?
        НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ АНГЛИЯ ИГРАЕ СРЕЩУ УРУГВАЙ НА СП2014!
        Аз лично очаквам по всякакъв начин ФА да му играе сечено и нищо чудно да му издрусат някое наказание 6-7 мача, колкото да му падне формата преди световното!
        Т'ва ингилизите са мръсно племе и понеже са слабички ще направят всичко възможно да си вдигнат шансовете!

Коментар

• Макар, че Уолкот е събрал 6 паунда от фенове на Тотнъм и сега могат да предложат 40 млн. + 7 паунда
          Life won't wait for you.

Коментар

Според мен просто няма как Арсенал да не вземат нападател... въпроса е колко пари са готови да похарчат
            40 млн. + 1 паунд
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
              Единственото за което може да се пази уайлд картата е ако Венгер купи някой читав нападател от сорта на оня от Порто, или някой друг доказан голмайстор... Ако не купи, то Груеца ще ми дължи 100 кинта, май...
              Според мен просто няма как Арсенал да не вземат нападател... въпроса е колко пари са готови да похарчат
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Суарез ако бъде продаден, ще бъде продаден лятото.
                Единственото за което може да се пази уайлд картата е ако Венгер купи някой читав нападател от сорта на оня от Порто, или някой друг доказан голмайстор... Ако не купи, то Груеца ще ми дължи 100 кинта, май...

Коментар

Суарез ако бъде продаден, ще бъде продаден лятото.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    .....
                    Иначе аз нямам проблем с уайлда - вече ми е активен и в двете лиги, .....
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Развалиха му хубавия авантаж на човечеца, серсемите нйедни
                      Life won't wait for you.

Коментар

Не квазимодото никога не е бил нито на чуковете нито наш (нито на Бока преди това)!
                        Верно е.И Тевес и Масчерано бяха собственост на някакъв иранец ли беше, арменец ли беше ... някакъв такъв.Даже имаше разследване мисля.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          е, то е ясно, че калчополито е класи над шип мафията - в едната лига правят разследвания и се борят с тази практика, доколкото могат или поне симулират активност, а в другата им викат - най-силното първенство в света, на което чарът е, че последния може да бие първия Още помня как манчестър се надухиха на уест хам в последния кръг, за да ги спасят от изпадане и после им взеха квазимодото тевез тънкана

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                            Всъщност за мача в Цариград може сериозно да се поумува, кой е излязъл на кяр
                            е, то е ясно, че калчополито е класи над шип мафията - в едната лига правят разследвания и се борят с тази практика, доколкото могат или поне симулират активност, а в другата им викат - най-силното първенство в света, на което чарът е, че последния може да бие първия Още помня как манчестър се надухиха на уест хам в последния кръг, за да ги спасят от изпадане и после им взеха квазимодото тевез тънкана
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                              Ами досега системата не работеше - ни Шип, ни Къп ,ни Дявол...
                              Явно човека се опитва да счупи каръка,а както се казва : Целта оправдава средствата !!!
                              Сега ще накупи малко играчи и липса на Уолкът няма да се усети.
                              Ти набивай смело "дивака" и си ОК
                              ще накупи - чурки, както се казва из североизтока То затова требе и кинта, а хамериканото е стиснал гъза, като 10-тия педераст от вица, след като убили 9 педера рпеди него и дошъл неговия ред
                              Иначе аз нямам проблем с уайлда - вече ми е активен и в двете лиги, но съм им заложил на арсето да са преди ливера, а рсен е единствения, който може да ме прецака с подобни глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Избираш си един произволен период преди Абрамчик и словоблудтсваш.Вземи периода 2000-2001 година и какво се получава?Да не говориме че пропускаш двете супер купи от 2001 година ама карай.Челси бяха отборче от миманса.Вярно, че Кен Бейтс нае Гулит и той ги накара да играят много хубав футбол.После и Виали продължи това, но преди чукотския рог на изобилието бяха посредтсвен клуб.Също като Шити.
                                не е произволен, а период в последните 20 години и преди абрамчика, даже можеше да не ви включа 92-ра, ако искаш да извъртам нещата, но я включих, защото ви ги броя от създаването на ВЛ и хегемонията на юнайтед. Иначе е повече от ясно кой е отборът в англия през 70-те и 80-те, но те и Престън НЕ имат 2 поредни титли, ама ссега са в н-найста дивизия

Коментар

Working...
                                X