If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами защо се поддавах на емоционални решения? -12 никога не се изплаща.
В сряда моя човек се връща в Мюнхен от Лондон и ще задвижим нещата.
е, не се изплати, така е, макар че можеше и да се получи, но пък от друга страна така или иначе не ми трябваха Перси и Тевез, които са прекалено скъпи за момента, а отгоре на всичкото и втория не е вече твърд титуляр + че му падна цената, а на тези, дето ги взех, се качи, така че излезе, че за -12 точки спечелих 1 милка, което може да се окаже стратегически много правилно решение, а може и точно тези 12 точки да ми осерат крайното класиране - ще видим, още сме едва в началото
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
ами щото исках да си купя Суарез и Бейл, без да продавам Азар и Касорла + че барбуката се контузи и работата се оля. проблемът се получи от това, че Суарез и бейл се изримуваха с тотален фейл и както единия ми се оказа капитан и бая се върнах назад. Нищо де, това е инвестиция в бъдещето - разкеширах Тевез и Персийчето (сега ще се накефя да го баннат за 3 мача, което е невъзможно, но все пак) и сега имам доста парички, при това реални, като отборът ми пак си е доста скъп
П.С. Ти докъде стигна с моя въпрос
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
В този мач няма да има значение психиката и подхода на нашето момче, а единствено как ще подходи Ноле... Има турнири, на които големите отиват на разходка или ги използват за да тренират различен стил на игра от този, който обичайно практикуват. Турнирът в Шанхай е голям и не вярвам Ноле да подходи несериозно, но пък знаейки къде е роден, можем да очакваме всичко
Успех на Гришо
Григата е толкова спънат, като игра, че както и да играе сърбежът, дори да прави по 3 непредизвикани грешки на гейм, пак ще го бие. И ако коеф, е по-висок от 1/100, то си заслужава да заложите всяка стинка, която имате по сметките за победа на шумадийското копеле, колкото и да ми се иска да е обратното, въпреки баса ми с маринския
Да вземе да направи една изненадка сега...дали психиката ще му го позволи?!?
В този мач няма да има значение психиката и подхода на нашето момче, а единствено как ще подходи Ноле... Има турнири, на които големите отиват на разходка или ги използват за да тренират различен стил на игра от този, който обичайно практикуват. Турнирът в Шанхай е голям и не вярвам Ноле да подходи несериозно, но пък знаейки къде е роден, можем да очакваме всичко
Успех на Гришо
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
уф бре, снощи се игра Барса-Реал, а вие ми коментирата премиершиТ-а Ами то си е ясно - недадоха червен на персийчето и незачетоха гол на Ба - манчестър си биха заслужено, но можеше да е примерно 3:1 или 2:1, а не 3:0.
П.С. А конкретно за Суарез, като изключим театралниченето точно при плонжа - дали го ритна първия зашитник на Стоук в опорния крак, че не се вижда хубаво?
Вчера имаше няколко супер дербита в Европа. Барса и Реал играха ганкиното май, ама добре че имат Меси и КР иначе са пълен та*ак!
Много добър мач направиха Марсилия и ПСЖ, където стана работата Жиняк vs. Ибрахимович, но и други хора се опитаха да се замесят.
Най-тъпо беше миланското дерби, където Интер с 12 минути игра с топката (изписаха статистиката 2-3 минути преди края) и с 85 минути опълчение успяха да бият беззъбия Милан...не знам треньорчето до кога ще го търпят, въпреки че те сами са си виновни - продадоха си двамата най-добри играчи и натириха 3-4 застаряващи звезди, които можеха да ударят по едно рамо в такива мачове. След вчера мисля спокойно може да се залага, че Ювентус ще дублира титлата с поне 10 точки аванс пред втория!
ПП А гол за Нюкясъл нямаше, защото "топката не беше преминала голлинията с пълния си обем" ...
уф бре, снощи се игра Барса-Реал, а вие ми коментирата премиершиТ-а Ами то си е ясно - недадоха червен на персийчето и незачетоха гол на Ба - манчестър си биха заслужено, но можеше да е примерно 3:1 или 2:1, а не 3:0.
П.С. А конкретно за Суарез, като изключим театралниченето точно при плонжа - дали го ритна първия зашитник на Стоук в опорния крак, че не се вижда хубаво?
Гол по-скоро нямаше, червен картон Перси трябваше да получи поне в няколко ситуации, но не би. Иначе заслужена победа на Юнайтед, при тази трагична игра на Нюкясъл при корнерите в началото
Разликата е че на Суарес не му ги свирят "пеперудките".Докато на Уелбек, Валенсия и Йънг още не са паднали на земята и курвите на Фърги надуват свирката
Трябва да му се забрани да гледа мачове на МЮ! Учи се на лоши неща
Разликата е че на Суарес не му ги свирят "пеперудките".Докато на Уелбек, Валенсия и Йънг още не са паднали на земята и курвите на Фърги надуват свирката
Коментар