Първоначално изпратено от luboil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеназдраве, любо ...................... струва ми се, че си пиеш сам ракията и няма кой да ти каже "наздраве"
още един път -> наздраве, любо
Спомням си какъв спор се развихри за волейболистите ни...
Сега има с какво да се гордеем, е аз поне се гордея, защото като отида в чужбина и като кажа че съм от БГ първата асоциация е с някой спортист.
Спомням си славни времена, бях в Бразилия, и преди световното във Франция, Стоичката беше в апогея си. Направо ми беше кеф да им казвам на бразилците, че техния Роналдо не ставаше и за чеп пред нашата Стоичка.
Наздраве приятелю, пиеш сам , не сам, ама е хубаво, когато някой българин успее, защото нашите политици ги разнасят навсякъде по света, ама нашите спортисти е друга работа...
Аи наздраве, на кой мач си се насочил довечера?
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеВярно, че сънувах Реал Мадрид-Лакоруня само до 1:1,
ама чета и чакам някой да се сети за нашия боксьор, който ще оспорва Кличко,
или пък че Балак приключи с кариерата си...
Преди време писах, че Рейджърс не ги пощадиха и вече са в 3 дивизия...
Никакъв коментар
още един път -> наздраве, любо
Коментар
-
Вярно, че сънувах Реал Мадрид-Лакоруня само до 1:1,
ама чета и чакам някой да се сети за нашия боксьор, който ще оспорва Кличко,
или пък че Балак приключи с кариерата си...
Преди време писах, че Рейджърс не ги пощадиха и вече са в 3 дивизия...
Никакъв коментар
Е, не всичко е Ман Юн, Арсенал, Ливърпул,Челси, Ман Сити, Реал М, Барса...
Браво Кубрате, дори и да не биеш Кличко, ние сме с теб...
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеВаленсия почти със сигурност ще ударят Лил, даже се чудя що им е такъв коефициента"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеА Валенсия да ударят Лил? Не гледам много френски мачове, но това 1-3 от страшилището за живущите около гара Подуене подсказва, че Лил не са кой знае каква сила
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеА Валенсия да ударят Лил? Не гледам много френски мачове, но това 1-3 от страшилището за живущите около гара Подуене подсказва, че Лил не са кой знае каква сила
Аз съм го играл на хенди кап(-1) заедно с Ювентус-Шахтьор(че е як коефициента) ... пък дано излезе...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеhttp://cl.sportal.bg/news/Sur-Aleks-...tsii.5076.html
Сега разбрах, че това Йънг, това Уелбек, това Руньо не са били симуланти ... и Нани даже не бил
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеДнеска къде ще се изкарват по-лесни пари?
Манчестърци - ъндър и 1Х как ви се вижда?
Аз лично съм заложил на баварската машина да бие (1.33 коеф) и Челскито да бие с хендикап от 1 гол (ама азиатски щото ме достраша да сложа европейския)!
Коментар
-
http://cl.sportal.bg/news/Sur-Aleks-...tsii.5076.html
Сега разбрах, че това Йънг, това Уелбек, това Руньо не са били симуланти ... и Нани даже не билLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСори за всички фенове на Арсенал и Нюкасъл ама следващия кръг губите
http://www.premierleague.com/en-gb/n...7-october.htmlOnly God Can Judge me...
Коментар
-
Пфу, тоя тарабата вчера как ми прееба тотото, че го бях писал победа с 2 гола на западняцитеИнтересно ми е за този надпис на фланелката, дали толкова стриктните към Тери хомосекшуъли от ФА, ще му тресната един бан от мачове за насаждане на верски принадлежност или удобно ще си затворят очите както винаги е ставало в "бастиона на честността и доблестта"
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеай, честито
Спомняш си кога Арсенал е печелел титла или купа, а не си спомняш много по-пресния "аналогичен случай" във вашия отбор!
http://en.wikipedia.org/wiki/Sol_Campbell
Коментар
Коментар