IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всъщност този коментар търсех:

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Ти да не си ясновидец? Може пък да се окаже, че няма виновни, по-точно че няма престъпление за да съдим някого Е, сега пак ще намекнеш за контузиите, но те са част от играта и живота, и може да се случат по всяко време и на всяко място.
          Така се случило, връщане назад няма, гледаме напред. Ситуацията според мен е подходяща за някой от втория състав да блесне, или пък Крьонке нещо да го ухапи щъркела и под безценното одобрение на Усманов да направим добър и качествен трансфер, ще видим

П.П. Не е в стилът ми да се подигравам на някого, бил той и "смъртния" ни враг от последните 20-на години! Макар, че помня ние какви подигравки отнасяхме в определени периоди, и каква демонстрация на надмощие, понякога с доста съмнително покритие, бяхме принудени да търпим!
          супер, ако няма престъпление, най-малко съм ви заложил да сте преди ливера в крайното класиране, както и че маню няма да са шампиони, така че арсето шампион ми изпълва и двете задачки Поне се задава време разделно - или ще се разделите със стиснатостта и ще сте нормален голям отбор, или за пореден път ще се разделите с илюзиите за титла и ще стане ясно, че сте просто отбор за обиграване на играчи за големите отбори Успех ви желая
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            По принцип си прав - подсилвате си състава, но на практика повече отслабвате Дортмунд отколкото вие да се подсилвате! Сега остава да вземете Кислинг и Сидни Сам от Леверкузен и "сребърната салатиера" ви е сигурна поне 5 години напред!

ПП За "обезкървяване" от страна на Ман Ю мога да приема покупката на Ван Пер$$$и -но той поне освен по-голямата $аплата постигна нещо, което в Арсенал можеше и да не доживее да постигне - титлата на Англия!
            До колко отслабваме Борусия, не мога да кажа... А и не ми и дреме..
            Но съм сигурен, че мотивът на трансфера е подсилване на Байерн, а не отслабване на Борусия...
            Виж, Кислинг и аз го харесвам, но след този трансфер, вече няма място ...
            Сидни Сам е подвижен, но като цяло не ме кефи... Май и Хьонес не го харесва много-много ...
            За мен, ако имаше как да сменим Жеромката за Луис от Челси, щеше да е ПЕРФЕКТНО ... Ама е НА - не го щем пък бразилчето ...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Ми ...
              В днешно време, много мъчно вече може да се огвори за морал...
              всичко е ПАРИ... Все по-малко играчи остават в "родният" си клуб.. (Въпреки, че независимо от многото чужденци, именно Байерн е един от отборите, с най-мнго "свои" играчи.. )
              за жалос...
              Не смятам, че целта е да "обезкървим" Борусия, а просто да привлечем силен играч...
              за другото, съм съгласен...
              По принцип си прав - подсилвате си състава, но на практика повече отслабвате Дортмунд отколкото вие да се подсилвате! Сега остава да вземете Кислинг и Сидни Сам от Леверкузен и "сребърната салатиера" ви е сигурна поне 5 години напред!

ПП За "обезкървяване" от страна на Ман Ю мога да приема покупката на Ван Пер$$$и -но той поне освен по-голямата $аплата постигна нещо, което в Арсенал можеше и да не доживее да постигне - титлата на Англия!
              Last edited by man_united; 07.01.2014, 12:58.

Коментар

.... [/IMG]
                Ахахахахаа ...

...
                Винаги съм казвал, че не се радвам, ако противник губи ценни играчи, а предпочитам, двата отбора да са с оптимални състави...
                излизат на терена и там по-силният да спечели...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Колче, принципно си прав, но само ако гледаме финансовата част на нещата, орпат ли нещата до морал, то байерн губи всякакви аргументи. Малко става като спора кой е виновен за изтичането на мозъци - самите хора, които искат по-добър живот или страната, която им го предлага. Да, Байерн не е виновен, че е най-добрият немски клуб и е съвсем в реда на нещата да иска да остане такъв, като прави единственото възможно - обезкръвява опонентите си. Дали е морално така да поддържаш водачеството си - ми не, поне според мен, но целта оправдава средствата, както бил казал един католически монах, заради действията на който и себеподобните му започнала Реформацията, поради което в Германия сега са основно протестанти, а не католици.... Все някога ще се появи и футболния Мартин Лутер и тогава ще стане весело, а може и да не се появи, ако Инвизицията е достатъчно силна
                  Малко отвеяна историческа съпоставка, но ти ще разбереш
                  Ми ...
                  В днешно време, много мъчно вече може да се огвори за морал...
                  всичко е ПАРИ... Все по-малко играчи остават в "родният" си клуб.. (Въпреки, че независимо от многото чужденци, именно Байерн е един от отборите, с най-мнго "свои" играчи.. )
                  за жалос...
                  Не смятам, че целта е да "обезкървим" Борусия, а просто да привлечем силен играч...
                  за другото, съм съгласен...

Коментар

• Bayern players reaction when they found out about Bendtner's injury

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      кев-че, кажи нещо за Венгер, пак ли малшанса ще е виновен. И е малко смешно да се подигравате на Юнайтед, при подобни новини -
                      Семейство Глейзър отпуска 200 милиона паунда на Мойс за трансфери
                      . Да, Мойс е твърде далече от класата на Арсен, но ако един проблем може да се реши с пари, а този може, то това не е проблем, а финансова задачка, които при вас явно са решими само от едната страна на неравенството
                      Ти да не си ясновидец? Може пък да се окаже, че няма виновни, по-точно че няма престъпление за да съдим някого Е, сега пак ще намекнеш за контузиите, но те са част от играта и живота, и може да се случат по всяко време и на всяко място.
                      Така се случило, връщане назад няма, гледаме напред. Ситуацията според мен е подходяща за някой от втория състав да блесне, или пък Крьонке нещо да го ухапи щъркела и под безценното одобрение на Усманов да направим добър и качествен трансфер, ще видим

П.П. Не е в стилът ми да се подигравам на някого, бил той и "смъртния" ни враг от последните 20-на години! Макар, че помня ние какви подигравки отнасяхме в определени периоди, и каква демонстрация на надмощие, понякога с доста съмнително покритие, бяхме принудени да търпим!
                      Last edited by kev; 07.01.2014, 12:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                        Довечера Черните котки може още повече да ги убедят в горното , макар че май ще има реванш на Олд Трафорд
                        Лично аз очаквам равностоен и оспорван мач!
                        кев-че, кажи нещо за Венгер, пак ли малшанса ще е виновен. И е малко смешно да се подигравате на Юнайтед, при подобни новини -
                        Семейство Глейзър отпуска 200 милиона паунда на Мойс за трансфери
                        . Да, Мойс е твърде далече от класата на Арсен, но ако един проблем може да се реши с пари, а този може, то това не е проблем, а финансова задачка, които при вас явно са решими само от едната страна на неравенството
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Колче, принципно си прав, но само ако гледаме финансовата част на нещата, орпат ли нещата до морал, то байерн губи всякакви аргументи. Малко става като спора кой е виновен за изтичането на мозъци - самите хора, които искат по-добър живот или страната, която им го предлага. Да, Байерн не е виновен, че е най-добрият немски клуб и е съвсем в реда на нещата да иска да остане такъв, като прави единственото възможно - обезкръвява опонентите си. Дали е морално така да поддържаш водачеството си - ми не, поне според мен, но целта оправдава средствата, както бил казал един католически монах, заради действията на който и себеподобните му започнала Реформацията, поради което в Германия сега са основно протестанти, а не католици.... Все някога ще се появи и футболния Мартин Лутер и тогава ще стане весело, а може и да не се появи, ако Инвизицията е достатъчно силна
                          Малко отвеяна историческа съпоставка, но ти ще разбереш

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

...

И Вам успех в шипата, че нещо не сте много убедетелни напоследък...
                            Довечера Черните котки може още повече да ги убедят в горното , макар че май ще има реванш на Олд Трафорд
                            Лично аз очаквам равностоен и оспорван мач!

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                              Груец, не си прав, човекът е машина.. Това което той направи с Арсенал е велико, това е човекът който хем направи машина за пари, з/о разбира хем от икономика, хем от футбол... Това без дори да свали класата на отбора и да си остане един от топ отборите в света... В днешното време явно нормалните не са на почит?!
                              съгалсен съм с теб, че ги превърна в машина за пари и че при така поставените цели, а имемнно отборът да е на плюс, без да пропуска участие в ШЛ - неза друго, а защото там са най-големите пари, то се справя повече от перфектно, но това е поведението на тренер-мишка. Него просто го е страх да е примерно дори на нивото на Манчини (а манчини за мен е антитренер, но това друга бира), а и менно да поеме отбор с амбиции, при който е ясно, че ако не спечелиш това или онова си аут. Защото Арсето са отбор без амбиции, с една-единствено цел - да са на печалба, при възможност с добра игра!!! няма как отбор с амбиции да няма ни една купа или титла за 7 години, с тенденция да станат 8

Коментар

Колче, не коментира "новината" за Вас от последните дни!?
                                От всички класни нападатели трябва да вземете точно този от отбора, дето ви се опъваше в последно време и съвсем да го обезкървите! После се чудите що в Германия ви мразят толкова!
                                Е, кат за без пари, става ...
                                Аре стига стия "обезкървявания" и прочее ГЛУПОСТИ ...
                                Когат Челси купи Торес, НИКОЙ не спомена за обезкървяване на пряк конкурент...
                                Вий, кат купихте Бербата, обезкървихте ли ТотмАн ??? Перси, без пари ли дойде в МанчетЕр ???
                                Ако Байерн, обаче привлече играч от Борусия, е друго ...
                                НИЩО, кой знае какво не е станало.. И Вацке го казва ...
                                В случая, решението е на Левандовски...
                                Повече пари, стъпка напред в кариерата...
                                КАКВО ТОЛКОВА ???
                                Гьотце, по-педалски постъпи, но Лева, не мисля...
                                А кой мрази Байерн и защо, ми е баш, през ....

И Вам успех в шипата, че нещо не сте много убедетелни напоследък...

Коментар

Working...
                                X