IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    М/у 9 и 10 точки.Уеб и Даут са възстановени от контузии а Холси е в невероятна форма.
    http://www.premierleague.com/en-gb/n...7-october.html
    До тук 3 точки и безгрешна моя прогноза
    Life won't wait for you.

Коментар

• Сори за всички фенове на Арсенал и Нюкасъл ама следващия кръг губите
      http://www.premierleague.com/en-gb/n...7-october.html
      Life won't wait for you.

Коментар

• ай, честито

Силвестре пред завръщане в Манчестър Юнайтед
        01.10.2012 18:02
        35-годишният французин ще решава проблемите на тима в "сърцето на отбраната"

Стар познайник може да реши проблемите в "сърцето на защитата" на сър Алекс Фъргюсън, твърди вестник "Дейли мейл".

Централният защитник Микаел Силвестре, който се подвизаваше и като ляв бек през по-голяма част от кариерата си, проведе занимание на базата на Манчестър Юнайтед в Карингтън преди отборът да отлети за Румъния, където утре се изправя срещу Клуж в Шампионската лига.

35-годишният французин носеше фланелката на "червените дяволи" от 1999 до 2008 година. След това той изкара по две години в Арсенал и Вердер Бремен.

В момента цели трима централни бранители на Юнайтед лекуват травми. Неманя Видич, Фил Джоунс и Крис Смолинг са в лазарета, а Джони Евънс е принуден да играе, въпреки че получи удар срещу Тотнъм през уикенда.

Останалите две алтернативи за центъра на защитата пред Алекс Фъргюсън са младоците Майкъл Кийн и Крис Уутън, които показват качества, но все още не притежават така важния международен опит за важните сблъсъци във Висшата лига и Шампионската лига.

Поради тази причина мениджърът на Манчестър Юнайтед обмисля възможността да предложи договор до края на сезона на Силвестре, който беше посрещнат радушно от футболистите на английския вицешампион.

В момента французинът е свободен агент, след като ръководството на Вердер Бремен не поднови договора му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          Даже и гол е вкарал
          да

а каква девятка имате .................... не е за разправяне

сигурно е 2 метра ......................... но за никакъв *уй не става

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            Това му е 1-ви мач от контузията преди месец, той и Сахин там игра преди 2 седмици...
            за първи път от новия сезон гледам лузърите под 21

преди няколко седмици гледах един мач на манафите под 21 в който след контузиите си цял мач играха рио фърдинанд и еванс

Коментар

• Даже и гол е вкарал
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                не мога едно нещо да разбера

взехте джо коул, плащате му 100 000 паунда всяка седмица заплата, а го карате да играе с юношите до 20 години и накрая ревете, че нямате нападатели

сега го гледам по телевизията, играят лузърпул с фулъм под 21 и джо коул играе с децата
                Това му е 1-ви мач от контузията преди месец, той и Сахин там игра преди 2 седмици...

Коментар

• не мога едно нещо да разбера

взехте джо коул, плащате му 100 000 паунда всяка седмица заплата, а го карате да играе с юношите до 20 години и накрая ревете, че нямате нападатели

сега го гледам по телевизията, играят лузърпул с фулъм под 21 и джо коул играе с децата

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Респект към феновете на Борусия Д

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Честно да ти кажа и аз това си мисля! Взехте още 4-5 човека, които се борят за титуляри и сега ротациите в отбора почват да късат всякакви връзки между играчите.
                    Миналия сезон всичко ви беше ясно - Робери по крилата, Крачун отпреде, Швайни в центъра, опорния се въртеше от време на време...знаеха си и кътните зъби!
                    А сега и Шакири, и Кроос и Хави Мартинес, и Писаро и Манджукич се точат за титуляри и за да няма сърдити тренерчето ги върти...май нямате 2 мача с един и същ отбор!
                    Така е, ама то тва си има и плюс, щото ще се мъчим да пълним всички калъфки тоа сезон... А за дълъг сезон на три фронта си иска дълбок, ама и качествен състав...
                    Общо зето, миналата година загубихме сезона, щото просто нямаше кой да замени Швайни... Са Кроос изглежда малко по зрял, Мартинес още не мога да му дам оценка, но той си е за същия пост... В офанзивен план Нещата са супер. Пишеше че и Гомес вече тренира. Манджукич, се включи много добре... Стъкления докат се лекува Мюлер и Шакири направо му взеха мястото...
                    Виж тоа Боатенг, ако може ПСЖ-то некак си да го харешат и срещу 100 евро да го придобият.
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                      Да, тоа мач, въпреки че бяхме по-дейният отбор, не играхме кой знае какво...
                      Изпуснахме 2 чисти гола, греда...
                      Малко ме озадачи състава, ама тренера си знае...
                      Важното е, че си взехме три точки от трудно гостуване... Тоа Шакири ми хареса като движение по терена... Общо зето, таз година имаме мнооого добра резервна скамейка..
                      Да видим, дали ще се о.ераем пак в края на годината и ще подарим пак титлата на някого...
                      Честно да ти кажа и аз това си мисля! Взехте още 4-5 човека, които се борят за титуляри и сега ротациите в отбора почват да късат всякакви връзки между играчите.
                      Миналия сезон всичко ви беше ясно - Робери по крилата, Крачун отпреде, Швайни в центъра, опорния се въртеше от време на време...знаеха си и кътните зъби!
                      А сега и Шакири, и Кроос и Хави Мартинес, и Писаро и Манджукич се точат за титуляри и за да няма сърдити тренерчето ги върти...май нямате 2 мача с един и същ отбор!

Коментар

Другите, които заслужават споменаване саааа.. Борусия Дортмунд

Байерн играха ганкиното цял мач и чак накрая с голяма доза късмет мушнаха 2 гола на безобразно слабия Вердер!
                        Да, тоа мач, въпреки че бяхме по-дейният отбор, не играхме кой знае какво...
                        Изпуснахме 2 чисти гола, греда...
                        Малко ме озадачи състава, ама тренера си знае...
                        Важното е, че си взехме три точки от трудно гостуване... Тоа Шакири ми хареса като движение по терена... Общо зето, таз година имаме мнооого добра резервна скамейка..
                        Да видим, дали ще се о.ераем пак в края на годината и ще подарим пак титлата на някого...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Респект към феновете на Борусия Д
                          Life won't wait for you.

Коментар

Има и други освен Юве ...
                            Другите, които заслужават споменаване саааа.. Борусия Дортмунд

Байерн играха ганкиното цял мач и чак накрая с голяма доза късмет мушнаха 2 гола на безобразно слабия Вердер!

Коментар

Е, машината засега добре работи
                              И това ще мине ...

Коментар

От всички изгледани части от мачове този уикенд мога да изразя мнението си че грандовете из цяла Европа са пълен та*ак!

Единствените, които играха страхотно за мое съжаление (щото ги мразя в червата мамицата им) бяха старите госпожици - направо отказаха Рома от борбата за титлата!

Коментар

Working...
                                X