IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    на кой мач си се насочил довечера?
    за мен има само един мач тази вечер и той е ......................... МЕСИИИИИИИИ ШОУ

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      наздраве, любо ...................... струва ми се, че си пиеш сам ракията и няма кой да ти каже "наздраве"

още един път -> наздраве, любо
      Е що бре?!

Спомням си какъв спор се развихри за волейболистите ни...

Сега има с какво да се гордеем, е аз поне се гордея, защото като отида в чужбина и като кажа че съм от БГ първата асоциация е с някой спортист.
      Спомням си славни времена, бях в Бразилия, и преди световното във Франция, Стоичката беше в апогея си. Направо ми беше кеф да им казвам на бразилците, че техния Роналдо не ставаше и за чеп пред нашата Стоичка.

Наздраве приятелю, пиеш сам , не сам, ама е хубаво, когато някой българин успее, защото нашите политици ги разнасят навсякъде по света, ама нашите спортисти е друга работа...

Аи наздраве, на кой мач си се насочил довечера?

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
        Вярно, че сънувах Реал Мадрид-Лакоруня само до 1:1,

ама чета и чакам някой да се сети за нашия боксьор, който ще оспорва Кличко,

или пък че Балак приключи с кариерата си...

Преди време писах, че Рейджърс не ги пощадиха и вече са в 3 дивизия...

Никакъв коментар
        наздраве, любо ...................... струва ми се, че си пиеш сам ракията и няма кой да ти каже "наздраве"

още един път -> наздраве, любо

Коментар

• Вярно, че сънувах Реал Мадрид-Лакоруня само до 1:1,

ама чета и чакам някой да се сети за нашия боксьор, който ще оспорва Кличко,

или пък че Балак приключи с кариерата си...

Преди време писах, че Рейджърс не ги пощадиха и вече са в 3 дивизия...

Никакъв коментар

Е, не всичко е Ман Юн, Арсенал, Ливърпул,Челси, Ман Сити, Реал М, Барса...

Браво Кубрате, дори и да не биеш Кличко, ние сме с теб...

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
            Валенсия почти със сигурност ще ударят Лил, даже се чудя що им е такъв коефициента
            Валенсия имат проблеми с контузени титуляри и затова може би коефициента е малко по-висок от очакваното, но според мен в последните час-два преди началото на мача ще падне
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              А Валенсия да ударят Лил? Не гледам много френски мачове, но това 1-3 от страшилището за живущите около гара Подуене подсказва, че Лил не са кой знае каква сила
              Валенсия почти със сигурност ще ударят Лил, даже се чудя що им е такъв коефициента

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                А Валенсия да ударят Лил? Не гледам много френски мачове, но това 1-3 от страшилището за живущите около гара Подуене подсказва, че Лил не са кой знае каква сила
                +1
                Аз съм го играл на хенди кап(-1) заедно с Ювентус-Шахтьор(че е як коефициента) ... пък дано излезе...
                Only God Can Judge me...

Коментар

• А Валенсия да ударят Лил? Не гледам много френски мачове, но това 1-3 от страшилището за живущите около гара Подуене подсказва, че Лил не са кой знае каква сила
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    http://cl.sportal.bg/news/Sur-Aleks-...tsii.5076.html
                    Сега разбрах, че това Йънг, това Уелбек, това Руньо не са били симуланти ... и Нани даже не бил
                    много е нагъл тоя дъртия чукундур ........................ някой около него няма ли да му каже, че е по-добре да не говори вместо да се излага публично

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                      Днеска къде ще се изкарват по-лесни пари?
                      Манчестърци - ъндър и 1Х как ви се вижда?
                      1X може, ама ъндъра е под въпрос - тези Клуж доста резултатни мачове правят! Нищо чудно някое 2-1, 1-2, 2-2 да стане...особено като се вземе нашата трагична игра в защита напоследък!

Аз лично съм заложил на баварската машина да бие (1.33 коеф) и Челскито да бие с хендикап от 1 гол (ама азиатски щото ме достраша да сложа европейския)!

Коментар

• Днеска къде ще се изкарват по-лесни пари?
                        Манчестърци - ъндър и 1Х как ви се вижда?

Коментар

• http://cl.sportal.bg/news/Sur-Aleks-...tsii.5076.html
                          Сега разбрах, че това Йънг, това Уелбек, това Руньо не са били симуланти ... и Нани даже не бил
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Сори за всички фенове на Арсенал и Нюкасъл ама следващия кръг губите
                            http://www.premierleague.com/en-gb/n...7-october.html
                            Руни капитан във фентъзито и три дузпи за ФК Дузпа Юнайтед
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Пфу, тоя тарабата вчера как ми прееба тотото, че го бях писал победа с 2 гола на западняците Интересно ми е за този надпис на фланелката, дали толкова стриктните към Тери хомосекшуъли от ФА, ще му тресната един бан от мачове за насаждане на верски принадлежност или удобно ще си затворят очите както винаги е ставало в "бастиона на честността и доблестта"
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                                ай, честито

Полки, за да се бъзикаш с това явно селективната ти памет работи отлично:
                                Спомняш си кога Арсенал е печелел титла или купа, а не си спомняш много по-пресния "аналогичен случай" във вашия отбор!

http://en.wikipedia.org/wiki/Sol_Campbell

Коментар

Working...
                                X