IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    имате и чикирики, но мойс е идиот и не го пуска. Проблемът при вас е, че имате 2-ма страхотни напдатели, 0 полузащитници и слаба защита. И когато персийчето и рунтавото са здрави, набиваме клишето, че нападението е най-добрата защита и с леко побутване става, но като ги няма тези двамата и сте аут А и се наслушах на този заха ли е, маха ли, дето бил еВал щерката на мойс (ако прилича на него, направо този момък е за медал), та затова не го пускали, ама иначе бил интергалактически талант просто без халфове не става, а вие имате от кретивните: кагава - още миналата кампания ви говорих, че е маркетингово дърво, вечно контузения йънг, дедо гигс, дето ен знам за какво е в отбора и нани, който принципно много харесвам, но не го пускат да играе. И когато трябваше да купите креативен халф, вие взехте - Фелайни Все едно имате малко дървета тип флечър, карик, клевърли и други подобни бидони в средата на терена. Пък в защита сте кощмар - добри единици като играчи, но с тази безумна ротация на мойс...
    По принцип си прав,...ама не съвсем! Чичарито няколко пъти излиза титуляр, обаче е тотално разочарование този сезон! Точно в момента, в който трябваше да излезе от сянката на Рууни и Перси, той нищо не направи - вероятно ще го продадем още сега!
    Че нямаме читави халфове е ясно! Аз също не разбирам защо ни трябваше да купуваме Фелайни! Но не съм съгласен с "безумните ротации на Мойс"! Просто човека се опитва да сглоби някаква работеща халфова линия и единственото, за което го обвинявам, че още не е продал Клевърли - абсолютен некадърник според мен - мотае се като муха без глава и нито помага, кой знае колко в дефанзивен план, еле пък в атакуващ!
    Защитата също е ударена здраво от контузии, но проблема е че Рио и Видич здраво се пропукват вече, а точно те трябва да я ръководят тази защита! Отделен въпрос, че доста често и Евра взеха да го разминават като малка гара, но затова си има причина - в дясно доста време играе Валенсия и помага на бека, а отляво се изредиха по-атакуващите "крила", които нищо не помагат!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      това малко ме съмнява да е камп ноу - вярно е, че има баир на стадиона и той е леко вкопан, ама чак пък толкова. По-скоро на колаж ми прилича
      И екипите им са различни !!!
      Пълна измама!
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        това малко ме съмнява да е камп ноу - вярно е, че има баир на стадиона и той е леко вкопан, ама чак пък толкова. По-скоро на колаж ми прилича
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Няма какво да си вярваме! Те са ни най-добрите футболисти! Все едно да гледаш Барса без Меси - съвсем различен отбор, но поне те имат 3-4 играчи, които могат да покрият, докато ние имаме...Уелбек
          имате и чикирики, но мойс е идиот и не го пуска. Проблемът при вас е, че имате 2-ма страхотни напдатели, 0 полузащитници и слаба защита. И когато персийчето и рунтавото са здрави, набиваме клишето, че нападението е най-добрата защита и с леко побутване става, но като ги няма тези двамата и сте аут А и се наслушах на този заха ли е, маха ли, дето бил еВал щерката на мойс (ако прилича на него, направо този момък е за медал), та затова не го пускали, ама иначе бил интергалактически талант просто без халфове не става, а вие имате от кретивните: кагава - още миналата кампания ви говорих, че е маркетингово дърво, вечно контузения йънг, дедо гигс, дето ен знам за какво е в отбора и нани, който принципно много харесвам, но не го пускат да играе. И когато трябваше да купите креативен халф, вие взехте - Фелайни Все едно имате малко дървета тип флечър, карик, клевърли и други подобни бидони в средата на терена. Пък в защита сте кощмар - добри единици като играчи, но с тази безумна ротация на мойс...
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
              Мача, който загубихте, не заслужавахте, а този пък се получи обратното. Това е футболът, но наистина ми изглеждахте страшно уплашени, даже коментаторът се впечатли от настройката и представянето ви през първото полувреме. Наистина ви трябват спешно Рууни и РВП, за да си повярвате
              Няма какво да си вярваме! Те са ни най-добрите футболисти! Все едно да гледаш Барса без Меси - съвсем различен отбор, но поне те имат 3-4 играчи, които могат да покрият, докато ние имаме...Уелбек

Коментар

Имаха притежание на топката, но с кое положение по-точно трябваше да поведат?
                Юнайтед остави притежанието на топката и контраатакуваше опасно, имахме и греда!
                Просто предния мач от 3 положения Суонзи вкара 2 гола и ни би, сега от 0 положения вкара 0 гола - иначе имали 62% владение на топката - да им се радват!
                Мача, който загубихте, не заслужавахте, а този пък се получи обратното. Това е футболът, но наистина ми изглеждахте страшно уплашени, даже коментаторът се впечатли от настройката и представянето ви през първото полувреме. Наистина ви трябват спешно Рууни и РВП, за да си повярвате

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                  Ти сериозно ли? Първото полувреме не можех да повярвам, колко уплашен е Юнайтед и беше чудо, че лебедите не поведоха, чак като поведохте през второто полувреме заприличахте малко на себе си
                  Имаха притежание на топката, но с кое положение по-точно трябваше да поведат?
                  Юнайтед остави притежанието на топката и контраатакуваше опасно, имахме и греда!
                  Просто предния мач от 3 положения Суонзи вкара 2 гола и ни би, сега от 0 положения вкара 0 гола - иначе имали 62% владение на топката - да им се радват!

Коментар

В събота се видя реалната разлика в класите между Юнайтед и Суонзи, но 1 седмица по-рано късмета покри лебедите! Лошото е че вече освен за 4тото място, за друго не ни остава да се борим, а сега пак почват трудните мачове, в които отново ще сме без най-добрите си нападатели!
                    Ти сериозно ли? Първото полувреме не можех да повярвам, колко уплашен е Юнайтед и беше чудо, че лебедите не поведоха, чак като поведохте през второто полувреме заприличахте малко на себе си

Коментар

• Мен здраво ме удариха по сметката този уйкенд чикиджиите от Испания дето никакви голове не си вкараха (Атлетико - Барса и Реал). Освен това няколко залога ГГ отидоха по дяволите напълно срещу формата на отборите.
                      Дано моята липса на късмет, да е за сметка на Юнайтед, който върне своя!

Според мен поне 70% от слабите резултати до сега са следстие на лошо стечение на обстоятелствата! Контузиите на РВП и Рууни са основната, но и в самите мачове ни гони уникален карък!

В събота се видя реалната разлика в класите между Юнайтед и Суонзи, но 1 седмица по-рано късмета покри лебедите! Лошото е че вече освен за 4тото място, за друго не ни остава да се борим, а сега пак почват трудните мачове, в които отново ще сме без най-добрите си нападатели!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        А Милан са най-жалкото подобие на отбор, което съм гледал напоследък... някакво момче от Сасуоло им наби 4 парцала до 50'
                        доволен съм - пуснах им, че ще вкарат 7-я гол и те не ме разочароваха жалко за Миалн, но с този тренер - толкова, трябва макс бързо да го разкарат, не знам защо го бавят

Коментар

• А Милан са най-жалкото подобие на отбор, което съм гледал напоследък... някакво момче от Сасуоло им наби 4 парцала до 50'
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Ти си сложил Лукаку, аз Адебайор, но измеренията на грешката ни като гледам са еднакви

Май останахме само аз и още един участник в лигата без смени, които не сме използвали wildcard... имайки предвид точките на Суарез днес, не ми се вижда много добро решение

И за да няма само намръщени човечета: на път сме най-накрая да счупим каръка с тези грънчари Стоук
                            Аз съм доволен от моя капитан Макар, че можеше да му пишат асистенция при гола на Стъридж
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Винаги съм се старал да съм обективен.Затова написах и това за дузпата.В интерес на истината имаше ситуация в нашето нак. поле първото полувреме, при която дървото Шкъртел събори Шоукрос. Изнервих се обаче че при очеизвадните тесли срещу Сити и Челси се говори за една 20-30% дузпа срещу Сток.
                              така е, сравнително обективен си, само дето мисленето ти е - да, така е, ама те и другите са маскари, а когато ние сме маскари, то е оправдано, щото онези първи бяха маскари
                              Успех на Ливера, само да завършите след Арсенал

Коментар

Ти си сложил Лукаку, аз Адебайор, но измеренията на грешката ни като гледам са еднакви

Май останахме само аз и още един участник в лигата без смени, които не сме използвали wildcard... имайки предвид точките на Суарез днес, не ми се вижда много добро решение

И за да няма само намръщени човечета: на път сме най-накрая да счупим каръка с тези грънчари Стоук
                                е, поне стърготината ти носи точки, които никой друг няма, щото го разпродадохме А Суарез го взех точно по тази причина - 3 кръга са до края на валидност на дивата карта, а за 3 кръга Суарез спокойно може да ми донесе разлика от поне 50 точки, така че си заслужаваше риска, а и почти всички набиха вече картата, та нямаше накъде да бягам, Но знае ли човек, изчакването може и да ти донесе някой диференшъл - почти винаги има по някое говедо, дето го вземат от майната си и прави ебати полусезона

Коментар

Working...
                                X