Винаги съм се старал да съм обективен.Затова написах и това за дузпата.В интерес на истината имаше ситуация в нашето нак. поле първото полувреме, при която дървото Шкъртел събори Шоукрос. Изнервих се обаче че при очеизвадните тесли срещу Сити и Челси се говори за една 20-30% дузпа срещу Сток.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЕ да тебе те бива в сравненията.Затова и аз те сравних с Борат.
Вече написах, че вероятно не бих свирил дузпата ако бях съдия.Твърде леко падна Стърлинг. Но такива падания на Азар например ти не ги коментираш.Когато е за Чукотка е о.к., когато е за другите е зле.
Не одобрявам такива компенсации, но очевидно еврейските и арабските пари промениха представите.
Иначе много красив гол на стърготината - определено накефиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение3-5 какъв мачLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеУфффф баси тъпата смотана черна станция съм с това счупване на каръка от преди малко"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениевиж мнението на хаки и виж твоето - ако трябва да ви сравнявам с други форумни герои, ти говориш за възмездие тип полкича, даваш особено "релевантни" примери с Борат и т.н., а той просто разсъждава почти безпристрастно, тип кев-чето
Вече написах, че вероятно не бих свирил дузпата ако бях съдия.Твърде леко падна Стърлинг. Но такива падания на Азар например ти не ги коментираш.Когато е за Чукотка е о.к., когато е за другите е зле.
Не одобрявам такива компенсации, но очевидно еврейските и арабските пари промениха представите.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеточно, затова и му се кефя на наш Борат - каза им го директно в очите - още се чудя как не го наказаха тогава, явно истината си е истинаИначе много интересен мач - аз не сложих зъбчо капитан и си нося последиците за глупостта, но не вярвах, че на ботушарите-грънчари чак толкова им е паднала формата изотзадзе
Май останахме само аз и още един участник в лигата без смени, които не сме използвали wildcard... имайки предвид точките на Суарез днес, не ми се вижда много добро решение
И за да няма само намръщени човечета: на път сме най-накрая да счупим каръка с тези грънчари Стоук"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСтърлниг подминава на скорост защитника, който няма възможност да играе с топката и осъществява контакт със Стърлниг.Така ситуация в полза на чифутите от ФК Чукотка се свири веднага и се защитава от тебе така както ментора ти Батков говори за Държавна сигурностTaкива дузпи са нормални и за мангалите от Шити.
Друг е въпроса, че аз ако бях съдия вероятно нямаше да я свиря.Какво пък, след съдийските порязвания срещу еврейте и арабите, на курвите от ФА може да им е пораснала съвест и да компенсират.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеОще едно "творческо" решение в решителен момент от мач, но това е поредно доказателство в полза на твърдението ми, че цялата съсийска пасмина в Англия са си некадърни хомосекшуълиИначе много интересен мач - аз не сложих зъбчо капитан и си нося последиците за глупостта, но не вярвах, че на ботушарите-грънчари чак толкова им е паднала формата изотзадзе
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЯ да видим как момчетата от мръсния сайд ще поплачат пак от рефера
А тъпото е, че се чудих до последно дали да вземат джерард и негредо във фентъзито - единият вкара гол от ултра измислена дузпа, а другия вкара гол в 95-тата минута - тоба, ако не е късмет, не знам кое ще еTaкива дузпи са нормални и за мангалите от Шити.
Друг е въпроса, че аз ако бях съдия вероятно нямаше да я свиря.Какво пък, след съдийските порязвания срещу еврейте и арабите, на курвите от ФА може да им е пораснала съвест и да компенсират.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЯ да видим как момчетата от мръсния сайд ще поплачат пак от рефера
А тъпото е, че се чудих до последно дали да вземат джерард и негредо във фентъзито - единият вкара гол от ултра измислена дузпа, а другия вкара гол в 95-тата минута - тоба, ако не е късмет, не знам кое ще е"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Я да видим как момчетата от мръсния сайд ще поплачат пак от рефера
А тъпото е, че се чудих до последно дали да вземат джерард и негредо във фентъзито - единият вкара гол от ултра измислена дузпа, а другия вкара гол в 95-тата минута - тоба, ако не е късмет, не знам кое ще еNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар