IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Винаги съм се старал да съм обективен.Затова написах и това за дузпата.В интерес на истината имаше ситуация в нашето нак. поле първото полувреме, при която дървото Шкъртел събори Шоукрос. Изнервих се обаче че при очеизвадните тесли срещу Сити и Челси се говори за една 20-30% дузпа срещу Сток.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Е да тебе те бива в сравненията.Затова и аз те сравних с Борат.
      Вече написах, че вероятно не бих свирил дузпата ако бях съдия.Твърде леко падна Стърлинг. Но такива падания на Азар например ти не ги коментираш.Когато е за Чукотка е о.к., когато е за другите е зле.
      Не одобрявам такива компенсации, но очевидно еврейските и арабските пари промениха представите.
      аз никога не съм казвал, че паданията на рамиреш/азар са дузпа - можеш да питаш никола колко мрънках по въпроса

Иначе много красив гол на стърготината - определено накефи
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        3-5 какъв мач
        Със Стъридж и Джерард на чукотките и шититата няма да им е толкова лесно.
        Life won't wait for you.

Коментар

Уфффф баси тъпата смотана черна станция съм с това счупване на каръка от преди малко
          3-5 какъв мач
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Уфффф баси тъпата смотана черна станция съм с това счупване на каръка от преди малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              виж мнението на хаки и виж твоето - ако трябва да ви сравнявам с други форумни герои, ти говориш за възмездие тип полкича, даваш особено "релевантни" примери с Борат и т.н., а той просто разсъждава почти безпристрастно, тип кев-чето
              Е да тебе те бива в сравненията.Затова и аз те сравних с Борат.
              Вече написах, че вероятно не бих свирил дузпата ако бях съдия.Твърде леко падна Стърлинг. Но такива падания на Азар например ти не ги коментираш.Когато е за Чукотка е о.к., когато е за другите е зле.
              Не одобрявам такива компенсации, но очевидно еврейските и арабските пари промениха представите.
              Life won't wait for you.

Коментар

точно, затова и му се кефя на наш Борат - каза им го директно в очите - още се чудя как не го наказаха тогава, явно истината си е истина Иначе много интересен мач - аз не сложих зъбчо капитан и си нося последиците за глупостта, но не вярвах, че на ботушарите-грънчари чак толкова им е паднала формата изотзадзе
                Ти си сложил Лукаку, аз Адебайор, но измеренията на грешката ни като гледам са еднакви

Май останахме само аз и още един участник в лигата без смени, които не сме използвали wildcard... имайки предвид точките на Суарез днес, не ми се вижда много добро решение

И за да няма само намръщени човечета: на път сме най-накрая да счупим каръка с тези грънчари Стоук

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Стърлниг подминава на скорост защитника, който няма възможност да играе с топката и осъществява контакт със Стърлниг.Така ситуация в полза на чифутите от ФК Чукотка се свири веднага и се защитава от тебе така както ментора ти Батков говори за Държавна сигурност Taкива дузпи са нормални и за мангалите от Шити.
                  Друг е въпроса, че аз ако бях съдия вероятно нямаше да я свиря.Какво пък, след съдийските порязвания срещу еврейте и арабите, на курвите от ФА може да им е пораснала съвест и да компенсират.
                  виж мнението на хаки и виж твоето - ако трябва да ви сравнявам с други форумни герои, ти говориш за възмездие тип полкича, даваш особено "релевантни" примери с Борат и т.н., а той просто разсъждава почти безпристрастно, тип кев-чето
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Това момче от дефанса на Сток ми е любимец вече.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Тоя "нашия" съдия пак няма толкова много грешки ама тоя от предишния мач направо изби рибата.
                      Life won't wait for you.

Коментар

Още едно "творческо" решение в решителен момент от мач, но това е поредно доказателство в полза на твърдението ми, че цялата съсийска пасмина в Англия са си некадърни хомосекшуъли
                        точно, затова и му се кефя на наш Борат - каза им го директно в очите - още се чудя как не го наказаха тогава, явно истината си е истина Иначе много интересен мач - аз не сложих зъбчо капитан и си нося последиците за глупостта, но не вярвах, че на ботушарите-грънчари чак толкова им е паднала формата изотзадзе

Коментар

Я да видим как момчетата от мръсния сайд ще поплачат пак от рефера
                          А тъпото е, че се чудих до последно дали да вземат джерард и негредо във фентъзито - единият вкара гол от ултра измислена дузпа, а другия вкара гол в 95-тата минута - тоба, ако не е късмет, не знам кое ще е
                          Стърлниг подминава на скорост защитника, който няма възможност да играе с топката и осъществява контакт със Стърлниг.Така ситуация в полза на чифутите от ФК Чукотка се свири веднага и се защитава от тебе така както ментора ти Батков говори за Държавна сигурност Taкива дузпи са нормални и за мангалите от Шити.
                          Друг е въпроса, че аз ако бях съдия вероятно нямаше да я свиря.Какво пък, след съдийските порязвания срещу еврейте и арабите, на курвите от ФА може да им е пораснала съвест и да компенсират.
                          Life won't wait for you.

Коментар

Я да видим как момчетата от мръсния сайд ще поплачат пак от рефера
                            А тъпото е, че се чудих до последно дали да вземат джерард и негредо във фентъзито - единият вкара гол от ултра измислена дузпа, а другия вкара гол в 95-тата минута - тоба, ако не е късмет, не знам кое ще е
                            Още едно "творческо" решение в решителен момент от мач, но това е поредно доказателство в полза на твърдението ми, че цялата съсийска пасмина в Англия са си некадърни хомосекшуъли

Коментар

• Я да видим как момчетата от мръсния сайд ще поплачат пак от рефера

Коментар

• Тези английски съдии са изключително зле.
                                Сложиха им укв-та, сложиха им камери и пак си продължават номерата.
                                Токова изряване като на Нюкасъл дето им направиха не бях виждал скоро.
                                Английското първенство уж от най-силното лека полека хората почват да го наричат най-нагласеното.

Коментар

Working...
                                X