Първоначално изпратено от 4ubaka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеЗапочна разконспирирането... Само да не потърсят фъртолет и на почивката на дъртия глупак да вкара две смени - Кауърд Уеб и оня дебил Холси...
някой готов ли е да се обзаложим на бас, че Крис Фой ще обърне мача???
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеЗапочна разконспирирането... Само да не потърсят фъртолет и на почивката на дъртия глупак да вкара две смени - Кауърд Уеб и оня дебил Холси...
А на Ливърпул съдията за пореден път не даде 100%-ва дузпа срещу Суарез. Английските коментатори не можеха да повярват. Явно на Суарез трябва да му извадят черния дроб на терена, за да получи дузпа.
Иначе пък днес Юнайтед по-скоро трябваше да получат дузпа, но пък Тотнъм ги мачка яко и е редно вече късметът да ги изостави, щото досега с много слаба игра имаха само една загуба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМного е важно агент Венгер да спретне един хихс с Челски, а ние да бием Тотнъмите. Така нещата ще си дойдат баш на мястото.
Top of the league.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекак да не му беше ден
явно не знаеш как завърши мача
АРСЕНАЛ 1 - 2 Кошчиелни
:
- след равностойна игра
- след повече отправени удари във вратата на противника
- след изпуснати няколко чисти положения (включително греда и пропуски от съвсем близо) не изключвайки разбира се приноса на Чех за някои от тях
- след автогол
Нещо все още ни липсва, и дано Венгер най-после разбере какво е и го коригира навреме. Нищо още не е загубено, но миналите грешки не бива да се повтарят!Доколкото е възможно, разбира се...
Go Gunners!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениено Лоран определено днес не му беше ден... особено след гредата в 89'мин...
явно не знаеш как завърши мача
АРСЕНАЛ 1 - 2 Кошчиелни
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеи какво стана сега майстори на бетинг-а
всички чакахте ъндър и равен на мача на АРСЕНАЛ с чукотките ........................ а тя каква станаиначе ми е гадно за крайния резултат,но Лоран определено днес не му беше ден... особено след гредата в 89'мин...
Only God Can Judge me...
Коментар
-
е, дайте го малко по-сериозно с франсмангал де - ок, имат няколко добри резултата, но срещу кого: Саутхямптън и мача за купата няма да ги броя за мачове, шитито - супер разпасана команда за момента, ливера - ще замълча за отборите в зоната на изпдащите и некви франсета тип лудогорец, дето следващото им участие в ШЛ ще е след 2 декади време. Та хайде малко по-леко с хвалебствията - не казвам, че франсетата са слаби, както не казвам и че челситу са силни, но един ъндър си е направо задължителен, та нищо чудно да е и 0:0, макар че ми е все едно принципно (е, с лек уклон за челси естествено)Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеЧелси са ни клиенти... но предполагам,че мача ще е яка битка и в крайна сметка нулево равенство... да си мисля за един залог за Х ПП...
В момента сте набрали добра инерция, но пък от високо се пада най-лошо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗа сега представянето на Арсенал може да се определи с хубавата българска поговорка: "С трици, маймуни..." ама да видим до кога ще продължи този death cat bounce
Дано вземат поне точка от Челскито, защото ако Арбамчик купи и Фалкао Януари месец, (което е почти сигурно според мен) сините няма да имат спирачка...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМного е важно агент Венгер да спретне един хихс с Челски, а ние да бием Тотнъмите. Така нещата ще си дойдат баш на мястото.
Top of the league.
Дано вземат поне точка от Челскито, защото ако Арбамчик купи и Фалкао Януари месец, (което е почти сигурно според мен) сините няма да имат спирачка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТ'ва 6:1 май ни стана любим резултатДа се готвят Челси, само дето не знам кой от тях ще вкара почетния...
снощи въпреки, че играхме срещу отбор който е цели 60 места по-надолу от нас стадиона отново беше пълен и всички билети бяха продадени
по някое време погледнах да видя как върви играта на ман*фите с нюкясъл и ми направи впечатление, че половината им седалки бяха празнивъпреки, че двата отбора играха с всичките си звезди
днес пък излезна отчета за изминалата финансова година (до 31.05.2012 г.) и какво да види човек??? ......................... отново 37 млн. паунда печалба въпреки, че перото за разходи за заплати скача с около 20 млн.лири
Коментар
Коментар