IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• aaaaaaaaaaaaaaaa pod 12 не са падали

най-ниското е $12.02 ............................ след вчерашния успех са се качили над 13 даже

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      чух, че паднали под $12 .............................. "но понеже ми преинсталираха компютъра и ми се загубиха линкоовете и сега няма къде да гледам дакс, дау и премаркета" -> цитирам класика мисирката

дай линк да видя какво е положението

прав си, че не се търгуват по борси ....................... само от 100 години не са слизали от борсата

не очаквах точно ти да сравняваш ябълки и домати ......................... нищо лично
      http://www.google.com/finance?q=NYSE...UKinNImIwAOoag
      Ето ти линк
      http://finviz.com/quote.ashx?t=manu

На коя борса се търгуват Арсенал?

И що да сравнявам ябълки с домати - футболни отбори са

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
        За съжаление акцията не е shortable
        За момента са стабилни, от 14 са паднали само на 12,8. Ако случайно останат извън топ 4 инвеститорите ще се ослушат...
        чух, че паднали под $12 .............................. "но понеже ми преинсталираха компютъра и ми се загубиха линкоовете и сега няма къде да гледам дакс, дау и премаркета" -> цитирам класика мисирката

дай линк да видя какво е положението

Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
        Арсенал не се търгуват по борси до колкото имам инфо, така юе не може да правим сравнения
        прав си, че не се търгуват по борси ....................... само от 100 години не са слизали от борсата

Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
        Може с Борусия дортмунт - маркет кап 150 мил евро или 10 пъти по ниска от тази на юнайтед
        не очаквах точно ти да сравняваш ябълки и домати ......................... нищо лично

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          Ти имаш повече мнения за вчерашния мач отколкото аз, марин и Вълчо взети заедно
          Какво реване, какви 5 лв? Хайде малко по-сериозно
          забравил си греъм, но някъде четох, че е станал фен на чукотките вече

Коментар

някой може ли да ми каже какво става с акциите на м@н@фите пуснати на борсата ..................... толкова много успехи записаха, толкова победи, толкова успешни побутвания от съдиите

преди месец ни тикахте в очите каква пазарна капитализация имате, колко сте велики, колко сте големи на борсата ............................... сега няколко седмици по-късно "ни дума, ни вопъл, ни стон" (няма да питам от кой поет е цитата, а на модерастващия му разрешавам да направи справка при чичо му гугъл, като му давам жокер, че не е Христо БОТЕВ )

нещо чувам за 20% спад на акциите до сега само за няколко седмици от както направиха ИПО-то, но понеже като мисирката не знам къде да видя, ще се радвам някой да ми каже новини от извора

някъде другаде пък чух наскоро, че специалистите очаквали спад до около $5 за акция ................. толкова била оценена от борсовите експерти

.......................... а при $5 за акция колко ли ще е пазарната капитализация???? ..................... и няма ли тогава да е по-ниска от пазарната капитализация на АРСЕНАЛ например

е такива неща ми се четат в този форум, а не кой кого ритнал
            За съжаление акцията не е shortable
            За момента са стабилни, от 14 са паднали само на 12,8. Ако случайно останат извън топ 4 инвеститорите ще се ослушат...

Арсенал не се търгуват по борси до колкото имам инфо, така юе не може да правим сравнения

Може с Борусия дортмунт - маркет кап 150 мил евро или 10 пъти по ниска от тази на юнайтед

Коментар

от цялото това реване на лузърите се сещам, че аз ви предупреждавах, че един ден палачинката ще се обърне и няма все да ви свирят лесни дузпи и нарушения с червени картони за противниците ви и все във ваша полза ....................... я си спомни само за онази дузпа в 106-тата минута дето ви я подариха срещу АРСЕНАЛ при дадено 12 минутно продължение .................... май холси ви я свири тогава

м@н@фите да гледат лузърите какво ги очаква и тях след някоя друга година ................. е, така ще реват и те, но да знаят, че имат да връщат многооооооооооооооооо взетото на вересия в предните години
              Ти имаш повече мнения за вчерашния мач отколкото аз, марин и Вълчо взети заедно
              Какво реване, какви 5 лв? Хайде малко по-сериозно
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• За "оная дузпа" в 106 минута не е сега мястото нито времето. И тя беше толкова дузпа, колкото на Фабергъзий.И тогава никой не беше виновен, че две минути се циганите и правите стена.Виж мача.ТОЧНО две минути правите стена.Ама карай.Не знам дали беше Холси.Може и той да е бил.
                Life won't wait for you.

Коментар

• някой може ли да ми каже какво става с акциите на м@н@фите пуснати на борсата ..................... толкова много успехи записаха, толкова победи, толкова успешни побутвания от съдиите

преди месец ни тикахте в очите каква пазарна капитализация имате, колко сте велики, колко сте големи на борсата ............................... сега няколко седмици по-късно "ни дума, ни вопъл, ни стон" (няма да питам от кой поет е цитата, а на модерастващия му разрешавам да направи справка при чичо му гугъл, като му давам жокер, че не е Христо БОТЕВ )

нещо чувам за 20% спад на акциите до сега само за няколко седмици от както направиха ИПО-то, но понеже като мисирката не знам къде да видя, ще се радвам някой да ми каже новини от извора

някъде другаде пък чух наскоро, че специалистите очаквали спад до около $5 за акция ................. толкова била оценена от борсовите експерти

.......................... а при $5 за акция колко ли ще е пазарната капитализация???? ..................... и няма ли тогава да е по-ниска от пазарната капитализация на АРСЕНАЛ например

е такива неща ми се четат в този форум, а не кой кого ритнал
                  Last edited by 2012; 24.09.2012, 17:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Ако щеш вЕрвай ама точно за Борат се сетих по време на мача След Райли, Уеб, Даут сега и Холси ... too many british homosexuals
                    от цялото това реване на лузърите се сещам, че аз ви предупреждавах, че един ден палачинката ще се обърне и няма все да ви свирят лесни дузпи и нарушения с червени картони за противниците ви и все във ваша полза ....................... я си спомни само за онази дузпа в 106-тата минута дето ви я подариха срещу АРСЕНАЛ при дадено 12 минутно продължение .................... май холси ви я свири тогава

м@н@фите да гледат лузърите какво ги очаква и тях след някоя друга година ................. е, така ще реват и те, но да знаят, че имат да връщат многооооооооооооооооо взетото на вересия в предните години

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Полки, какво очакваш да му коментирам - чист ЖЪЛТ КАРТОН за опасна игра, която НЕ ЗАСТРАШАВА здравето на противника!
                      питах те само:

- какъв ти е телевизора?

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      ПП Много го мразите, че избра парите и титлите пред любовта на феновете на артилерията, ама какво да се прави..май омразата Ви няма да успее да го спре да стане голмайстор и тази година
                      за парите е ясно ......................... ще ви съдере кожите за тези 4 години --- спор няма

ама за кои титли пишеш??? ...................... че не разбрах

до тук е вкарал 2 гола и 2 дузпи ....................... да видим нататък какво следва...

Коментар

• Полки, какво очакваш да му коментирам - чист ЖЪЛТ КАРТОН за опасна игра, която НЕ ЗАСТРАШАВА здравето на противника!

ПП Много го мразите, че избра парите и титлите пред любовта на феновете на артилерията, ама какво да се прави..май омразата Ви няма да успее да го спре да стане голмайстор и тази година
                        Last edited by man_united; 24.09.2012, 17:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          абе той едно време борат като ви каза This british homosexual broke the game му се смяхте, а
                          Ако щеш вЕрвай ама точно за Борат се сетих по време на мача След Райли, Уеб, Даут сега и Холси ... too many british homosexuals
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                            Груйче, едно гледаме различно виждаме!!
                            аз те питах вече един път -> на какъв телевизор гледаш мача, че цял ден пишеш тези глупости по-долу

пък и дузпичката на Ван Перси как мина през пръстенцата на Рейна...направо класика
                            обаче дори и след гола на Стиви Джи бяхме с едни гърди напред!
                            Не виждам какво се пънете толкова много - мач като мач, който Ливърпул сам загуби.
                            Не си обвинявате бонаците дето изкраха картон и направиха дузпа, а обвинявате съдията, че ги е свирил????
                            И тоя чукундур си беше за червен картон - това всъщност ви прецака мача - не виждам какво е виновен съдията, че му го свири!!!
                            Червения картон не виждам с какво можем да го оспорваме - аз лично не видях някой футболист или треньора на Пуул да го прави!!!
                            и пак нищо не казваш за влизането на вън пер$$$и

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                              е то остана и да се оплачете
                              МИНАЛАТА година след като м@н@фите получиха подарък две дузпи в един мач дъртия алкохолик дедо сашо имаше забележка към съдиите и тогава поиска 4 дузпи да им свирят

а след вчерашния мач е казал:

По отношение на спорните ситуации, Сър Алекс имаше много категорично мнение за червения картон на Джонджо Шелви.
                              "Мисля, че беше чист червен картон. Джони Еванс тръгна за топката, овладя я и момчето (Шелви) му влезе много опасно. Не мисля, че можеше да бъде взето друго решение от съдията. Техният играч дори не опита да играе за топката".
                              При напускане на терена Джонджо Шелви размени гневни думи със Сър Алекс и размаха ядосано ръка по посока на шотландеца.
                              "Предполагам, че се опитваше да обвини мен. Ако иска, може да се извини. Трябва да го направи. Той е отговорен за действията си".
                              По отношение на дузпата обаче Фъргюсън заяви:
                              "Не успях да видя. Определено той (Валенсия) бе на стрелкова позиция. Според мен трябваше да подаде на Ван Перси или Гигс. Но той реши да стреля сам и вероятно бе съборен."
                              Last edited by 2012; 24.09.2012, 16:42.

Коментар

• Тоя дърт пияница и скапаняк ми падна в очите след като видях на какво е способен.Желая му да яде бой наред и скорошно отпадане от ШЛ.Ще се изкефя ако Фулъм им го нацепи и нашия им разпори задника поне 2-3 пъти.

Коментар

Working...
                                X