IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Груец, винаги съм се старал да бъде обективен и честен.Е не знам дали винаги ми се е получавало ама поне съм се старал.Бях много ядосан от първото полувреме и бездарието на терена и извън него /тотално сгрешения състав и тактика от БР/ и не гледах второто полувреме.И дузпата не съм гледал.Даже и не искам да я гледам.След тоталното съдийско рамо на Юнайтед в последните 3-4 години, след тоталното съдийско рамо на ФК Чифутка и ЧК Шити вече не ми пука.И не ми пука дали са съсякали Суарез или той просто е кихнал.
    Суарез откакто се е върнал след наказанието не е симулира НИТО ВЕДНЪЖ.А същевременно както и ти каза не му дават дузпа.Срещу Чифутка имаше ДВЕ дузпи срещу него.Срещи Шити имаше една, но не ги дадоха.Така че от тук нататък дори за намигване да свирят дузпа за нас ... не ми пука.
    От това което гледах и от това, което ми разказаха сме взели една назаслужена точка. Дреме ми на кура.Чифутка и Шити имат по 6-7 такива през сезона до момента.Ти написа след мача с Чифутка, че не сме били фактор в Англия и съдиите ни режели.Е след като в два мача под ред ни свирят дузпи очевидно сме фактор
    Чифутка,Шити=Пуул.3.3!!!
    Ако на мен ми свирят такава дузпа,изкорвмам съдията!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      абе така е - никаква дузпа, но при Суарез има нещо много странно: когато наистина го ритат в и извън нак. поле, не му свирят нищо, но като изсимулира - свирят. И после - бил симулант, ами не е повече симулант, от което е да е цигане в ингилизия, ама като ти тръгне веднъж име, после ходи обяснявай за сестрата
      Груец, винаги съм се старал да бъде обективен и честен.Е не знам дали винаги ми се е получавало ама поне съм се старал.Бях много ядосан от първото полувреме и бездарието на терена и извън него /тотално сгрешения състав и тактика от БР/ и не гледах второто полувреме.И дузпата не съм гледал.Даже и не искам да я гледам.След тоталното съдийско рамо на Юнайтед в последните 3-4 години, след тоталното съдийско рамо на ФК Чифутка и ЧК Шити вече не ми пука.И не ми пука дали са съсякали Суарез или той просто е кихнал.
      Суарез откакто се е върнал след наказанието не е симулира НИТО ВЕДНЪЖ.А същевременно както и ти каза не му дават дузпа.Срещу Чифутка имаше ДВЕ дузпи срещу него.Срещи Шити имаше една, но не ги дадоха.Така че от тук нататък дори за намигване да свирят дузпа за нас ... не ми пука.
      От това което гледах и от това, което ми разказаха сме взели една назаслужена точка. Дреме ми на кура.Чифутка и Шити имат по 6-7 такива през сезона до момента.Ти написа след мача с Чифутка, че не сме били фактор в Англия и съдиите ни режели.Е след като в два мача под ред ни свирят дузпи очевидно сме фактор
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        ок, благодаря, ще помня реал, без условностите, че не ме бива много и в помненето. Първо си помислих, че най-вероятно са немците, но явно черньовците са превзели цяла европа, щом са се умъкнали и при немците ...
        aми то Байерн са с най-много мамуни, щото нали пуста етническа толерантност, хеле пък у немско е на много високо ниво, че иначе вадят призрака на чичкото с мустака и става като с първородния грях през Средновековието Та там са 3-ма в защита с мургав тен
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

зависи с какъв състав ще излязат, но принципно Реал
          ок, благодаря, ще помня реал, без условностите, че не ме бива много и в помненето. Първо си помислих, че най-вероятно са немците, но явно черньовците са превзели цяла европа, щом са се умъкнали и при немците ...
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

от изброените къде има най-малко чернилки
            зависи с какъв състав ще излязат, но принципно Реал
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

ами ман Сити у дома са бетон, също и Юве като домакини, Барса/Реал/АтМадрид, Байерн и т.н. - успех
              от изброените къде има най-малко чернилки
              Не е препоръка... !!!

Коментар

без значение коеф, просто свестен отбор, да заложа някой път на него и да учудя батковците разбиратели
                ами ман Сити у дома са бетон, също и Юве като домакини, Барса/Реал/АтМадрид, Байерн и т.н. - успех

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Симулант № 1 им спаси мача!!!
                  абе така е - никаква дузпа, но при Суарез има нещо много странно: когато наистина го ритат в и извън нак. поле, не му свирят нищо, но като изсимулира - свирят. И после - бил симулант, ами не е повече симулант, от което е да е цигане в ингилизия, ама като ти тръгне веднъж име, после ходи обяснявай за сестрата

Коментар

за какво ти трябва свестен отбор - да залагаш ли? Какъв коеф търсиш?
                    без значение коеф, просто свестен отбор, да заложа някой път на него и да учудя батковците разбиратели
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

е, не, няма такъв "отбор" като мръснисайдците развалиха ми цялото тото, да не говорим, че бяха толкова безумно слаби, че дори и съдията не успя да ги спаси
                      С такова подобие на защита, където Туре го разминаха като малка гара, глен не излезе от нак. поле, Сисоко изобщо не разбра, че участва в мача, вратарят беше 12-я играч на Вила и единствено Шкъртел си знаеше мястото. Без нито един дефанзивен халф - голям тренер е Брендън, спор няма, а в атака - комбинация от луди индивидуалисти и лакомии, които успяха да заразят с посредствеността си дори и Суарез. Ако Ливера иска да се бори за 4-тото място, тп трябва на секундата да разкара цялата защита, да купи заместник на Миньонът, за да го вкара поне малко във форма, а отпред - едно крило, защото е повече от видно, че стърлинг е всичко друго, но не и футболист - виж за житен бегач е номер едно. И дефанзивен хал, като минимум 1....

Жалко за Ливера, поредната нулева година,,,
                      Симулант № 1 им спаси мача!!!

Коментар

за какво страдате толкова бе хора
                        кажете някой свестен отбор сега
                        за какво ти трябва свестен отбор - да залагаш ли? Какъв коеф търсиш?

Коментар

• за какво страдате толкова бе хора
                          кажете някой свестен отбор сега
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=yjw2PyzV7Ew

Баси мамата
                            Дори фал не свири ,,,,,,

Коментар

• е, не, няма такъв "отбор" като мръснисайдците развалиха ми цялото тото, да не говорим, че бяха толкова безумно слаби, че дори и съдията не успя да ги спаси
                              С такова подобие на защита, където Туре го разминаха като малка гара, глен не излезе от нак. поле, Сисоко изобщо не разбра, че участва в мача, вратарят беше 12-я играч на Вила и единствено Шкъртел си знаеше мястото. Без нито един дефанзивен халф - голям тренер е Брендън, спор няма, а в атака - комбинация от луди индивидуалисти и лакомии, които успяха да заразят с посредствеността си дори и Суарез. Ако Ливера иска да се бори за 4-тото място, тп трябва на секундата да разкара цялата защита, да купи заместник на Миньонът, за да го вкара поне малко във форма, а отпред - едно крило, защото е повече от видно, че стърлинг е всичко друго, но не и футболист - виж за житен бегач е номер едно. И дефанзивен хал, като минимум 1....

Жалко за Ливера, поредната нулева година,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                                Браво Гришо
                                Големецийййййй
                                Сега има много леко препятствие (на пръв поглед) за 1/4 финал на турнир от големия шлем, мкар че точно това "леко" препятствие би Дел По Да му пожелаем успех и дана онзи мангал Надал се издъни, че да му е по-леко нагоре.

Коментар

Working...
                                X