IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    пфу, бахти, и барса, и атлетико направиха бахти тотото, а аз се уших и в двата мача дейш
    И аз така, добре че Порто и ПСЖ биха лесно, че да мога да върна част от загубите!

Коментар

• пфу, бахти, и барса, и атлетико направиха бахти тотото, а аз се уших и в двата мача дейш
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
        Хахаха, Ибра пак е избухнал...оправи ми настроението )
        Иначе е нормално да искам челси и сити да губят точки...
        няма да позволят тази година да вземем шипЪ

гледаш каква свободна игра оставят да играят срещу нас от съдийската колегия

два пъти ритнаха Уолкът на едно и също място и няма картон хем е техен национал...

миналата седмица срещу вила на Росицки му счупиха носа с лакът, а не дадоха дори и нарушение като обикновено в тези ситуации се дава червен картон

изобщо ще е много трудно, а и ми се струва, че ВЕНГЕР (който си е доста упорит) няма да купи нападател до края на месеца..
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Хахаха, Ибра пак е избухнал...оправи ми настроението )
          Защо? Мислиш че имате някакъв шанс за титла?
          А по-сериозно!

Коментар

• Хахаха, Ибра пак е избухнал...оправи ми настроението )

Коментар

• "Манчестър юнайтед" загуби 250 милиона паунда (410 млн. долара) от стойността си само за един месец заради най-слабия старт на сезона от 24 години.

има още доста време до края на сезона и спечелването на участие в ЛЕ ще доведе до загуба на още 400 млн. долара от стойността на клуба, но пък глори-манаф-хънтър ще се радва на купата на лигата

после пак ще се чудят защо всички добри футболисти ги отбягват...

п.п. за каква купа на лигата и аз пиша, че на финала шитито ще им зашие поне една петица, че може и повече...
              Last edited by polki; 19.01.2014, 21:52.

Коментар

• това не знам къде да го пусна ............... тук или в "бисери и вицове"

Дейвид Мойс: "Все още сме в борбата за титлата, защото има много мачове до края на сезона. Трябва да вярваме, че имаме своите шансове. В момента отборите, които са водещи в първенството са Манчестър Сити, Челси и Арсенал. Отборите в челните позиции се намират в добри серии, включително и ние.Ще имаме нужда някои от конкурентите ни да загубят точки, за да ги настигнем. Ще бъда много разочарован ако завършим четвърти, защото за мен е важно първото място."

мики маус продължава да разсмива: "Някои от нашите резултати не бяха такива, каквито бихме искали да бъдат, но не смятам, че част от аурата ни е изчезнала. Всъщност мисля точно обратното. Не смятам, че имаме проблем с привличането на големи играчи, даже изобщо. Не и от моите пътувания и нещата, които чувам. Броят на силните футболисти, които искат да дойдат при нас е невероятен. Някои играчи може би отиват за пари в други отбори, но ако ги попипате фланелката на чий клуб биха искали да носят на гърдите си, те ще посочат Манчестър Юнайтед."

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                  Днес играх футбол с Любо пенев и да си призная доста го бива за човек в 40-те си години.
                  Та на неговите години хората играят още състезателно бре!!!

Коментар

За пръв път в живота си съм толкова много ЗА юнайтед...Давайте дяволи покажете на жозе кой е шампиона

това сериозно ли си го написал

Шведът Златан Ибрахимович направи поредното си силно изказване, този път по адрес на Манчестър Юнайтед. Той се зарече да прекрати футболната си кариера, ако "червените дяволи" успеят да победят Челси в дербито от 22-я кръг на Премиършип.

"Ако Манчестър Юнайтед победи Челси, обещавам да прекратя кариерата си на следващия ден", каза Ибрахимович.

целия свят си прави ташак с манафите, а ти...

Коментар

• Днес играх футбол с Любо пенев и да си призная доста го бива за човек в 40-те си години.
                      домоуправител

Коментар

За пръв път в живота си съм толкова много ЗА юнайтед...Давайте дяволи покажете на жозе кой е шампиона
                        А не трябва! Трябва да си само и единствено за АРСЕНАЛ...ако си истински фен!

Go Gunners!!!

Коментар

• За пръв път в живота си съм толкова много ЗА юнайтед...Давайте дяволи покажете на жозе кой е шампиона

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Ако трябва да се заяждам ще кажа следното: Не ни свириха 3 дузпи срещу ЧИфутка и Шити а ни свириха 2 срещу Сток и Вила.Имат да ни връщат А и не забравяй че мачовете срещу Чифутка и Шити са мачове sixpointers ...тъй да се каже
                            Аз не съм зеапалянко!!!Коментирам само фактите!!!Гледам футбол за удоволсвие,независимо кой го прави!!!

Коментар

• Аз пък съм доволен от Ливърпул! Имах Над 2.5 гола тотал и то си излезе! Освен това домакините няма да могат да ни дръпнат в борбата за 4тото място!
                              Яд ме е че не заложих на Арсенал на 1.55 в началото на второто полувреме!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Чифутка,Шити=Пуул.3.3!!!
                                Ако на мен ми свирят такава дузпа,изкорвмам съдията!!!
                                Ако трябва да се заяждам ще кажа следното: Не ни свириха 3 дузпи срещу ЧИфутка и Шити а ни свириха 2 срещу Сток и Вила.Имат да ни връщат А и не забравяй че мачовете срещу Чифутка и Шити са мачове sixpointers ...тъй да се каже
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X