IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това последното нито Бижутера, нито Рони Розентал го могат.
    Life won't wait for you.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=DRAldb1qR_U

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Преди сезон-2 когато Карагър бяга 30 метра да посече отзад Нани на тъча и не го изгониха никой не рИва...сега рИветИ....СПОКО! НЯМА ДА ИЗПАДНЕТЕ...тази година поне!
        1. Не го подсече а му влезе с "рогата" напред.
        2. Никой не оспори от наша страна, че Кара заслужаваше червен картон.
        3. Казах вече, че става дума за критерий.Тогава Клатенберг показа еднакъв критерий и не изгони Да Силва за фаул срещу Каут след това.
        Life won't wait for you.

Коментар

Не виждам какво се пънете толкова много - мач като мач, който Ливърпул сам загуби. Много се радвам че стана по този начин, заради грубата преса с която ни посрещат всяка година на Анфийлд!
          Преди сезон-2 когато Карагър бяга 30 метра да посече отзад Нани на тъча и не го изгониха никой не рИва...сега рИветИ....СПОКО! НЯМА ДА ИЗПАДНЕТЕ...тази година поне!

На мен много по-интересно ми е как Арсенал с определено калпав вратар (Шчесни ме кефи, ама тоя италианец не знам от къде го изкопаха), с Дженкинс отзад и безобразно слабия за опорен халф Диаби как успяват 5 мач да удържат без загуба и само с 2 допуснати гола?!? Явно хората пред тях (Артета, Касорла, Подолски) успяват да помагат достатъчно, за да не се стига до сериозни положения, особено в мачове като вчерашния!
          А не ти ли е чудно, как с безобразната си игра в абсолютно всички официални мачове от началото на сезона, Манчо има само една загуба от Евъртън? Не си кривете душата - играете много слабо и рано или късно ще бъдете разкрити. Лошото за момента е, че в Англия всички ми се виждат слаби и вероятно пак ще вземете някоя купа. Може би Арсенал изглеждат най-прилично за момента, но липсата на добра девятка рано или късно ще се окаже проблем. Да се чудиш и на Ливърпул и Арсенал, как пропуснаха Берба за жълти стотинки. Едните ставаха шампиони с него, а другите влизаха в четворката, според мен
          Last edited by znae6t; 24.09.2012, 14:49.

Коментар

Не виждам какво се пънете толкова много - мач като мач, който Ливърпул сам загуби. Много се радвам че стана по този начин, заради грубата преса с която ни посрещат всяка година на Анфийлд!

СПОКО! НЯМА ДА ИЗПАДНЕТЕ...тази година поне!
            миналата година по това време АРСЕНАЛ бяха в положението в което сега са лузърите, а отгоре на това имахме и загуба с 8-2 от м@н@фите и всички тук пишехте, че ще изпаднеме ........................ а накрая на сезона всеки знае какво стана

да видим дали лузърите имат сили за подобен обрат

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            На мен много по-интересно ми е как Арсенал с определено калпав вратар (Шчесни ме кефи, ама тоя италианец не знам от къде го изкопаха), с Дженкинс отзад и безобразно слабия за опорен халф Диаби как успяват 5 мач да удържат без загуба и само с 2 допуснати гола?!? Явно хората пред тях (Артета, Касорла, Подолски) успяват да помагат достатъчно, за да не се стига до сериозни положения, особено в мачове като вчерашния!
            ти тази игра не я разбираш и на теб всичко ти е интересно и те учудва ................... така, че седи си там и си се чуди що така става

Коментар

• И аз мисля, че съдията подари мача на Манчо...
              Ама то не е сефте, така че го приемам без емоции(за разлика от някои съфорумци )
              За мен по-важен беше мача с Шалке(от който изгледах поне едно полувреме - най-после !!!)
              Мнда... Много ми харесаха моите лъвове !!!
              Много движение без топка, точни пасове, хубава преса още в тяхното поле...
              Напрао чак не виждам за какво да се самозаям ..
              Само се моля, да не стане като миналата година - пак вихрено начало на сезона и после самооакахме и направихме Борусия шампион...
              Сега, обаче пейката се напълни, и не само с бройка а с качество ...
              БРАВО МАШИНААА !!!
              Муахахахахахааааааааааааааааа
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Не виждам какво се пънете толкова много - мач като мач, който Ливърпул сам загуби. Много се радвам че стана по този начин, заради грубата преса с която ни посрещат всяка година на Анфийлд!

Коментар

• Аз не съм фен на конспирациите, но вече почва да ми идва в повече това, което става в Англия, вече почти всеки кръг. Приемам, че може да се сгреши в 2-3 ситуации, нищо че все в полза на единия отбор, но от повторенията се вижда перфектната гледна точка на съдията към ситуациите и неизвестно защо, той свири така. Вече съм склонен да приема, че има тенденция в полза на Юнайтед и във вреда на Ливърпул, защото Ливърпул не е ощетен, а Юнайтед облагодетелстван само този кръг.
                  Вече се хвърля сериозна сянка на съмнение върху английското първенство

Коментар

• Проблема на вчерашния мач не конкретните отсъждания а различния критерий на манкската курва Холси.
                    Червен картон ба Шелви? - Съгласен съм, обаче защо не изгони и Пръцко?
                    Дузпа за Нютън Хийт - защо? Заради спъване? Защо не даде на Суарес тогава? Заради "побутване"? Защо не даде на Агер в първите минути? Защо Педра не получи жълт картон за подсичането на Стърлинг първото полувреме?Защо Рио не получи картон за лакътя в главата на Суарес?
                    Та въпросът е в критерия.Холси си беше манкска курва вчера.За първи път от толкова време виждам идентични ситуации, които толкова много си приличат а манкската курва да го си свири както неговата мадам Фурги му каже.
                    P.S.Фърги казал за Шелви - "Ако иска момчето може да ми се извини" .... Аз бих му се извинил .... няколко пъти .... с бейзболна бухалка.
                    Last edited by B.Graham; 24.09.2012, 12:33.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Писах през телефона си пък там смяната на езиците е една мъка..както и да е..
                      ти и телефон ли имаш

я кажи как видя влизането на вън пер$$$и по твоя телевизор

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                        Ман, мани тая латиница бе, културен човек изглеждаш...
                        Че сме най-слаби от сума време - факт, че един от най-големите артисти е при нас - факт (Сузи), че някои от най- страховитите фалове ги праат от Ливърпул - факта (даже и Стефчо), но че вчера червения беше пресилен - факт, че вчера дузпата беше пресилена - факт.

Я нещо при мен ли има проблем, беше латиница в първия момент, ако съм сбъркал, извинявай!
                        Писах през телефона си пък там смяната на езиците е една мъка..както и да е..Джонсън си помогна с ръце, преди да опита шпагат за топката...а това че не Суарез ще му свирят дузпа само ако му счупят крака в наказателното си е негов проблем, след безкрайните му симулации съдиите вече подминават всички спорни положения с негово участие!

Коментар

Груйче, едно гледаме различно виждаме!
                          Кракът на Евънс се движи от вратата на Юнайтед към тази на Пуул, т.е. целта му е да изчисти топката напред. А крака на Шелви е насочен напред, не да рита топката специално, а да ритне каквото му се изпречи!
                          ами ще ме прощаваш, ама твоето са приказки на мегдана - покажи ми само едно правило (писано или неписано), в което е написано, че топката трябва да се чисти само по посока вратата на противника, а не например в тъч
                          Аз виждам следното в ситуацията (за последен път, че се изтърка) - евънс влиза с двата крата, което си е опасна игра абсолютно отвсякъде и се санкционира, с какъв картон е отделен въпрос. Плешивото момче търси топката, след като тя се получава спорна и го удря в крака, след докосването от евънс, се получава промяна на траекторията на крака му и той попада в този на евънс. Първоначално крака му не отива е този на евънс или поне не в опорния му. Според мен, соломонвоското решение е жълти картони и за двамата.

Нищо не чувам за дузпата, която трябваше да се даде за Суарез - там има 100% нарушение, не дадена само защото го набедиха за симулант.

И последно за мача - баш ме брига и за двата отбора, но ливера бяха порязани - факт. В зоната на изпадащите са - пак факт. Това се отразява на феновете им и пак се почва с мангалчестър и т.н. - не че ми дреме как ще наричате селския отбор на манчестър, ама ако искате да си направим едн речник на общоприетите думи, с които можем да наричаме отборите, че да няма засегнати после. И така, аз съм за:

Манчестър - мангалчестър ми е ок, манафите ми идва малко множко
                          Аресенал - франсмангал ми е ок, анал ми идва множко
                          Ливърпул - лузърпуул ми е ок, с оглед на формата на отбора
                          Челси - чукотките ми е ок
                          Сити - шити ми е ок
                          Левски - говеда ми е ок
                          Цска - чорбари ми е ок

та ако искате допъвайте си и да се получи един негласен коуд ъф кондъкт, за да няма после обвинения един към друг за нарушаване на атмосферата на форума - все пак всички сме тук за фън, нали
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                              Sir Alex Ferguson: "It was a tough decision, but it paid off. We will rotate Howard Webb and Mark Halsey throughout the season."

Howard Webb is going to struggle to get a game with Mark Halseyplaying like that.
                              хващам бас, че хауър дуеб го пазят за домакинството на м@н@фите в 10-ия кръг

има ли желаещи да се хванат на бас

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                На мен ми изглежда, че гласят бенефисен сезон за САФ, в който разбира се ман(гал)човците трябва да са шампиони с всички възможни средства, нищо, че за чеп за зеле не стават..... нямам друго обяснение за тези подаръци
                                АлФ от 10 години се отказва и ФА всяка година му стяга бенефис, но дъртия алкохолик ще пукне ако не на терена то в съблекалнята със сигурност...

вчера след мача са го питали какво е казал на футболистите си по време на почивката и саркофага е казал "по-добре да не знаете..."

Коментар

Working...
                                X