IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    на снимката преброих 9 малки негърчета и миналата седмица си взехте още 1 африканец който го няма на общата снимка за да имате повече чернилки от тези в АРСЕНАЛ, явно...
    не гледай снимката, а официалния състав към момента - на снимката го има и Мата, и Бертранд, но го няма Салах, примерно. Та изброй в официалния състав 9 мангала и принзвам, че си прав, а аз греша, като ще ти се извиня - нямам проблем да призная, че съм сгрешил, ако е така
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Абе прозорецът затваря скоро, а Арсенал, Пуул, Тотнъм и Сити с нищо не са се похвалили. Не е за вярване, особено за Арсенал и Пуул, които имат крещяща нужда от поне един, да не кажа двама футболисти и то на високо ниво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Конкретно по темата - извадил съм ти официалните състави на двата отбора - тези на Арсенал дори са с картинки, ако не ги разпознаваш:

http://www.arsenal.com/first-team/players
        преброих 9 малки негърчета ................. ако си изкарал повече от 9 кажи или замълчи

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        на снимката преброих 9 малки негърчета и миналата седмица си взехте още 1 африканец който го няма на общата снимка за да имате повече чернилки от тези в АРСЕНАЛ, явно...

Коментар

• Полки, когато се заяждаш, не си интересен за никого, а още по-тъпото - ставаш смешен, не че някого си имал чувство за срам или реална преценка на ситуацията. При теб важи правилото: те го плюят, той си мисли, че важи дъжд

Конкретно по темата - извадил съм ти официалните състави на двата отбора - тези на Арсенал дори са с картинки, ако не ги разпознаваш:

http://www.arsenal.com/first-team/players

и

http://www.chelseafc.com/first-team

ако считаш, че знаеш нещо повече от официалното инфо - моля, сподели. Ако ли не - не разваляй интересната тема
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Ахахахахахаа ...
            САНИТАААР !!!
            така, така ................ викай го, че ти е време за хапчетата да не пропуснеш приема в 15,30 часа

Коментар

и ти така...

те онези сметки в швейцария са от салами, налЕ и са лични на президентчето ви, налЕ
              Ахахахахахаа ...
              САНИТАААР !!!
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Абе мани, само съдиите ни бутат напред...
                сами никого немой победим...
                реферско отборче...
                ...
                смешен си
                и ти така...

те онези сметки в швейцария са от салами, налЕ и са лични на президентчето ви, налЕ

Коментар

и на финала в Лондон пак здраво ви подпряха съдиите срещу Дортмунд ................ или и това не е верно?
                  Абе мани, само съдиите ни бутат напред...
                  сами никого немой победим...
                  реферско отборче...
                  ...
                  смешен си
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• и на финала в Лондон пак здраво ви подпряха съдиите срещу Дортмунд ................ или и това не е верно?

Коментар

Да, да ...
                      това имах предвид...
                      (Вие сте били по-силни, а съдията ви е прецакал, ние сме мотали времето и сме симулирали)
                      ОК ...
                      пусни си да гледаш мача в мюмюн-хен и можем да коментираме всяко едно положение, ако имаш желания все още...

Коментар

ще се радвам само на едно безпристрастно съдийство и в двата мача ................ както и да не симулирате и да не бавите времето както през миналата пролет в мюмюн-хен
                        Да, да ...
                        това имах предвид...
                        (Вие сте били по-силни, а съдията ви е прецакал, ние сме мотали времето и сме симулирали)
                        ОК ...

Коментар

Нека всички наши (а и ваши) са здрави, пък ще видим на терена, кой от къде е..
                          (и за къде е )
                          ще се радвам само на едно безпристрастно съдийство и в двата мача ................ както и да не симулирате и да не бавите времето както през миналата пролет в мюмюн-хен

Коментар

с един нов читав нападател сте вън от чадъра
                            Нека всички наши (а и ваши) са здрави, пък ще видим на терена, кой от къде е..
                            (и за къде е )

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              В момента имате 9 маймуни в състава - саня, гибс, диаби, фримпонг, некъв зелалем, тио, чембърлейн, гнабри и саного, а в челси са 8 - коул, рамиреш, микел, салах, ба, вилиан, ето'о и некъв мангал джамал,
                              и кво сега .................. дадохте под наем бертранд и есиен миналата седмица ............. реши да не броиш ония хубавец браун и изведнъж без тези тримата ги изкара с един по-малко от тези в АРСЕНАЛ

дай и аз да смятам като теб :

- диаби не е играл от 1 година и няна да играе до есента, а договора му изтича лятото

- пинг-понк не е играл дори и минута този сезон

- зелалем е чист ариец защото е младежки национал на германия и не е играл дори и 1 минута в шипЪ този сезон

и сега какво се получава като и аз махнах трима които не играят

ех, смешко, смешко ............. виж си камъка в твоето око вместо да търсиш прашинката в окото на другите...

Коментар

Един вид, смяташ, че ще ни отстраните в двата мача ?
                                с един нов читав нападател сте вън от чадъра

Коментар

Working...
                                X