Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКонкретно по темата - извадил съм ти официалните състави на двата отбора - тези на Арсенал дори са с картинки, ако не ги разпознаваш:
http://www.arsenal.com/first-team/players
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Коментар
-
Полки, когато се заяждаш, не си интересен за никого, а още по-тъпото - ставаш смешен, не че някого си имал чувство за срам или реална преценка на ситуацията. При теб важи правилото: те го плюят, той си мисли, че важи дъжд
Конкретно по темата - извадил съм ти официалните състави на двата отбора - тези на Арсенал дори са с картинки, ако не ги разпознаваш:
http://www.arsenal.com/first-team/players
и
http://www.chelseafc.com/first-team
ако считаш, че знаеш нещо повече от официалното инфо - моля, сподели. Ако ли не - не разваляй интересната темаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАхахахахахаа ...
САНИТАААР !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеи ти така...
те онези сметки в швейцария са от салами, налЕи са лични на президентчето ви, налЕ
САНИТАААР !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАбе мани, само съдиите ни бутат напред...
сами никого немой победим...
реферско отборче...
...
смешен си
те онези сметки в швейцария са от салами, налЕи са лични на президентчето ви, налЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеи на финала в Лондон пак здраво ви подпряха съдиите срещу Дортмунд ................ или и това не е верно?
сами никого немой победим...
реферско отборче...
...
смешен сиХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДа, да ...
това имах предвид...
(Вие сте били по-силни, а съдията ви е прецакал, ние сме мотали времето и сме симулирали)
ОК ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеще се радвам само на едно безпристрастно съдийство и в двата мача ................ както и да не симулирате и да не бавите времето както през миналата пролет в мюмюн-хен
това имах предвид...
(Вие сте били по-силни, а съдията ви е прецакал, ние сме мотали времето и сме симулирали)
ОК ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеНека всички наши (а и ваши) са здрави, пък ще видим на терена, кой от къде е..
(и за къде е)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениес един нов читав нападател сте вън от чадъра
(и за къде е)
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВ момента имате 9 маймуни в състава - саня, гибс, диаби, фримпонг, некъв зелалем, тио, чембърлейн, гнабри и саного, а в челси са 8 - коул, рамиреш, микел, салах, ба, вилиан, ето'о и некъв мангал джамал,
дай и аз да смятам като теб :
- диаби не е играл от 1 година и няна да играе до есента, а договора му изтича лятото
- пинг-понк не е играл дори и минута този сезон
- зелалем е чист ариец защото е младежки национал на германия и не е играл дори и 1 минута в шипЪ този сезон
и сега какво се получава като и аз махнах трима които не играят
ех, смешко, смешко ............. виж си камъка в твоето око вместо да търсиш прашинката в окото на другите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЕдин вид, смяташ, че ще ни отстраните в двата мача ?
Коментар
Коментар